Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לאחרונה (מאז תחילת המלחמה, זה נורא השעמום הזה, מכניס רעיונות זדוניים לראש :?) יצא לי להתחבט קצת מה יהיה ה HUהבא שלי.

עד למלחמה הייתי נעול על אקליפס 7200. יחידת ראש משובחת, קוראת MP3, מחבר USB לדיסק-און-קי, קולטת רדיו אירופאי, פאנל נשלף, בלוטוות' מובנה, ללא מגבר פנימי, קרוס אקטיבי וטיים קורקשן - בקיצור כל מה שאני רוצה.

בימים האחרונים אני מסתובב יותר ויותר ב ebay ומוצא דברים משומשים מעניינים מאוד כמו Denon A1000, Clarion 9255EXL, כל מיני ענתיקות של אלפיין ואקליפס, יצורים מוזרים מבית פיוניר ועוד דברים מעניינים יותר או פחות.

הקטע הוא שאת כולם ניתן לרכוש באותו התקציב של ה 7200, ואפילו נשאר עודף :?.

אני תוהה האם בכלל לרכוש מכשיר כזה כי:

1. אני משתמש קבוע ב MP3. מצטער, ביום יום אני לא מאזין למקורי או לוזלס. פעם בכמה שבועות (או מפגשים) בהם אני נתקף געגועים לדייר סטרייטס האהוב עלי \ בריטני ספירס והם לא סיבה להתפשר על נוחות ופונקציונליות ביום יום.

2. רדיו - ברובם ככולם אין רדיו \ יש רדיו בקומבינה כמו המכשירים מיפן.

3. אין פאנל נשלף, בעייתי משהו בבאר שבע.

4. מה יקרה כשיתקלקל? מי בארץ יודע להתעסק עם מכשירים כאלו?

מצד שני ממש בא לי על מכשיר שהושקע בו הרבה מאמץ בייצור ובאיכות, כמו מרצדס S קלאס במחיר מאזדה 3.

מה אתם חושבים?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני אישית הייתי הולך על איזה הולד סקול רק חשוב שיהיה פאנל נשלף.

האקליפס תמיד תוכל לקנות פה בארץ.

במקרה הכי גרוע תמיד תוכל למכור אותו ולהביא אקליפס.

אני אישית אוהב רכיבים נדירים.:evil:

פורסם

אין אולד סקול עם פאנל נשלף. בשנות ה 90 היצרנים היו תמימים ולא היה פשע ברחובות :lol:

מצד שני, מי רוצה לגנוב מכשיר כמו ה 9255?

אקליפס? לקנות בארץ? לא נראה לי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
מצד שני ממש בא לי על מכשיר שהושקע בו הרבה מאמץ בייצור ובאיכות
איתמר, אקליפס בדיוק משלב את כל מה שאמרת פה, הושקעו בו לא פחות מאמצים מכל היחידות שציינת פה.

בתור בעל CD7200 לשעבר אני יכול להגיד לך שמלבד בעיית המסך שיש למכשיר הזה, הוא מתאפיין בסאונד פשוט מצויין.

אני לא מוצא סיבה בשבילך לחשוב יותר מידי, ECLIPSE משלב את כל התכונות שאתה מחפש וציינת פה.

לגבי מושקע? למה אתה חושב שדנונים ישנים או קלריונים יותר מושקעים מה-ECLIPSE?

בהצלחה, דני.

פורסם
אבל משהו מפציץ, לא סתם. איזה אלפין עם יציאה אופטית נגיד.

מצאתי, תקין ועובד בפחות מ 200$ :?

אבל הוא מכוער, ללא רדיו וללא פאנל נשלף, מה גם שאין לי שום כוונה וכסף להביא פרוססור.

דני, עם כל הכבוד לאקליפס (ויש כבוד, המון) הם לא ברמה הזאת. מעולם לא פתחתי מכשיר כזה והידע שלי באלקטרוניקה הוא אפסי, אבל אני בטוח שלא רק המותג משחק כאן תפקיד.

אולי המפלצת הירוקה תוכל לשפוך יותר אור על למה וכמה (כמו מה ההבדל בין הדנון 900 ל A900 ל 1000ל A1000 ל Z1 שכולם נראים בדיוק אותו דבר :wink:).

איתמר.

פורסם

אם אתה תקנה מכשיר בלי פאנל נשלף , בלי רדיו , בלי MP3 אתה אחרי חודשיים בדיוק תחפש מכשיר אחר כי :

או שתרצה לשמוע MP3 בכיף , או שימאס לך לשמוע דיסקים כל הזמן ותרצה קצת רדיו , או שפשוט יגנבו לך אותו כי אין לו פאנל נשלף.

אם היה מדובר במערכת הייאנד מ א עד ת הייתי אומר עוד מילא , אבל במקרה שלך ושל 99 אחוז מהמערכות , פאנל ברמת האקליפס לדוגמא לחלוטין יעשה עבודה מצויינת והשימושיות היא פרט שצריך לתת לו כובד בבחירה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

איתמר למה לך להזמין מחו"ל גם ככה אתה תמכור אותו תוך זמן קצר מאוד :-)

תעמוד עם הרכב באחד הרמזורים בבאר שבע וסיכוי גדול שיבוא לך שם איזה בדואי שמיסתובב בכל מיני רמזורים ומוכר כל מיני שטויות כמו פנסים מכונות גילוח רדיו דיסק תקנה ממנו אחד חדש גם עם MP6 :-)

טוב ברצינות אני הייתי הולך עם כבר על האקליפס

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

זו סיבה נוספת לזה שהחלטתי לרכוש את הביט 1 איתמר

אני יכול בחור בין כמה וכמה מקורות, אז אני יכול לרכוש לי מתי שאני רוצה איזה HU אולד סקול נחמד כזה שאף אחד לא משתין בכוון שלו, וכשבא לי MP3 לחבר נגן...

אבל כשאין את האפשרות לבחור - תיקח את מה שישמש אותך ביום יום יותר מאשר לקחת משהו שישרוף לך את הפיוזים מהר.

שנמוכפיל... :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

צודקים, זה גם מה שאני חושב.

אקליפס, הנה אני בא :wink:

איתמר.

פורסם

יאללה - לתצפת על הודעות מכירה - מי אמר אקליפס ולא קיבל :lol:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

קודם תן לקנות אותו, אחר כך נדבר על מכירה. לשמור לך אותו בהזמנה מוקדמת?

ישראל כבר רשום ברשימה לווייאג'ר.

איתמר.

פורסם

את הקלריון שמעתי לא ממזמן, מכשיר מדהים אין מה להגיד.

החסרונות בו ,

* פנל לא נשלף , אצל הבחור ששמעתי את זה אצלו, פירק מן פתח של דיסק (החלק של הר"ד שרואים כשמוציאים פנל), עם חור שנתפס בשלט ווליום,וככה כשהוא יוצא מהרכב הוא מלביש את זה עליו ונראה כאילו אין ר"ד כלל.

בחור אחר גם הדביק על זה חצי קלטת :lol:.

* רדיו , אם אני לא טועה הר"ד האלה תומכים אך ורק בתדרים אמריקאים.

מה עם אלפיין F#1? :wink:.

• תוכן חדש...