Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קחו בחשבון שילדים משועממים/נרקומנים גונבים גם רדיודיסקים פשוטים. ככה שהעובדה שהמכשיר לא מוכר לא אומרת שהוא לא יגנב.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איתמר, אני בדיעה שהשימושיות מנצחת אלא אם כן מדובר במערכת היי-אנד אמיתית ורצינית כפי שעופר אמר.

לפני רכישת הפרוססור שלי, התלבטתי האם למכור את ה9887, להוסיף, ולרכוש את הHX-D2 / 9255, אך מה שמנע אותי הוא השימושיות, או יותר נכון - הבעייתיות שבשימושיות, וממש רגע קודם הרכישה, ירדתי מזה.

וזאת למרות שעל פי רוב, אינני שולף את הפאנל ואינני משתמש עם MP3. אבל הידיעה שאתה מנוע מלבצע זאת לכשתרצה, משגעת אותי.

אני חושב שצריך לדעת מה להקריב על חשבון מה. למשל נאדר הקריב ומקריב לא מעט עבור הMX406 שלו, וכל אחד שירכוש איזה דנון Z1, סוני מהישנים והמעולים [C90, Z50], או נקאמיצ'י CD700 וכן הלאה, ייאלץ לעשות וויתורים מסוימים.

מצד שני, כשאתה רוצה יחידת ראש סופר איכותית - מבלי לדחוף פנימה מיליון פיצ'רים, אלא איכות טהורה נטו ו/או אתה לא נדרש לכל אותם פיצ'רים, כי יש לך ציוד אחר שמבצע זאת, או שהמערכת פול פאסיב... הייתי מתחרע על הטוב ביותר.

מן הסתם לבטיי היו בין הMX406, 7990-F#1, Z1, או משהו משוגע יפני כמו הCDT 450X מבית אקליפס.

מי יודע מה יילד יום? :-D

פורסם

אלי זה ירושלים וערבי השטחים מוכנים לשבור שמשה בשביל מסטיק (מקרה שתועד במצלמה)

--

מה יש לכם עם פאנל נשלף ?

מה יש לכם עם בלוטות' ?

מה יש לכם עם USB ?

לא בשביל זה אני משקיע על רדיו דיסק, הייתי זורק את הכסף במחשב טוב לרכב וזהו.

איתמר מתי תבוא לביקור לאוכלסיית היי-אנד? ותעזוב אותך מכל הקרקושים האלה. אתה כל חודש מעלה שרשור עם רכישה חדשה, למה לא לאמץ הכל למערכת היי-אנד.

פורסם

איתמר, לדנון היה מגוון עצום של מכשירים והטווח הולך כך:

DCT-Z1

DCT-A1.

DCT-1

DCT-A100

DCT-100

DCT-R1

DCT-R10

DCT-A2000

DCT-A1000

DCT-2000

DCT-1000

DCT-900

DCT-800

DCT-700

DCT-600.

למעשה זה בעצם הסדר שלהם לפי הרמה של כל מכשיר.

DCT-Z1:

DCTZ1.jpg

זה העילית של המכשירים, משם זה רק יורד בסוג של חוסר מסויים בכל מכשיר.

הZ בעל ממירי D/A של 24 ביט בתדר של 192KHZ מה שדנון מתהדרים בו כAL24PLUS

08_300X.jpg

הוא נראה כך, והממירים הסטנדרטים של ה24ביט נראים כך:

07_300X.jpg

בכל אופן, יש לו כניסה דיגיטלית(קואקס) כניסות ויציאות באלאנס,3 יציאות למגברים בעוצמה של 4V שהכבלי RCA עשויים כסף טהור(99.9%),שאסי נחושת,ווליום אנלוגי,ללא פאנל נשלף. וכמובן SNR מדהים של 115DB.

עוד תמונות פורנו-אודיו:

06_300X.jpg

03_300X.jpg

וכמובן נסיים עם מעגל הAL24PLUS:

AL24PlusBlockDiagram.jpg

הלאה,

הDCT-A1:

DCTA1.gif

זהה לZ1, רק שאצלו הכבלים עשויים נחושת ולא כסף.

הDCT-1:

dct1n.gif

זהה לA1

רק ישן יותר.

הDCT-A100 :

DCTA100.gif

זה גם מכשיר זהה בתצורה לאחיו הגדולים רק שהוא בעל ממיר D/A נחות יותר וזה האלפא-פרוססינג הרגיל(אבורסמפלינג כפול8).

אין לו שאסי נחושת, אין לו כניסה אופטית SNR נמוך יותר של 105.

הDCT-100:

dct100n.gif

הוא מכשיר בעל ממיר D/A כמו הZ1/A1/1 של הAL24PLUS רק שהוא עם יציאה אחת למגבר של 4V.

הוא גם הגיע במבחר של צבעים:

dct100s-g.gif

dct100s-o.gif

dct100k-g.gif

dct100k-o.gif

הבא אחריו זה הDCT-R1:

dctr1n.gif

שהוא למעשה זהה פיזית לZ1 רק שמדובר על מכשיר פשוט של דנון בעל ממיר D/A של 16ביט,יציאות למגברים של 3V וכמובן הוא בעל מגבר פנימי 25*4.

יש גם את הDCT-R10 :

dctr10n_g.gif

שלמעשה מדובר על אותו מכשיר רק עם מגבר פנימי חזק יותר 35*4.

וגם הוא הגיע במגוון צבעים כמו הDCT-100

הבא אחריו זה CDT-2000:

DCT2000.gif

שהוא למעשה המכשיר הראשון היוקרתי של דנון עם פאנל נשלף.

הוא בעל ממיר D/A של 24 ביט אלפא-פרוססינג.

שאסי מנחושת.

יציאות וכניסות באלאנס.

3 יציאות של 4V (או 8 בבאלאנס).

מכשיר מעולה עם פאנל נשלף!.

אחריו מגיע הDCT-1000:

DCT1000.gif

DCT1000k.gif

הוא זהה לDCT-2000 רק ללא שאסי מנחושת.

אחריהם מגיעים המכשירים הנמוכים של דנון.

DCT-900:

DCT900.gif

אותו מכשיר כמו הDCT-2000/1000 רק ללא ממיר D/A של 24 ביט.

DCT-800

DCT-700 ומטה זה כבר מכשירים פשוטים למדי שלמעט המותג דנון אין בהם שום דבר מעניין.

נראה לי שזה יעזור לך בהתלבטות:).

אפשר אגב להוסיף את זה בFAQ לכל מי שירצה לקבל את המידע הזה.

under construction..

פורסם

עם אהבת את האקליפס שהוא בעל כול התכונות שאתה רוצה והוא חדש אז למה לך לחפש הרפתקאות? הבעיה היחידה של אקליפס במסך זה שהוא קטנטן ולא ממש קריא מלבד זאת הוא אחלה מכשיר

עם אתה מתכוון לקנות רדיו דיסק אולד סקול בעיניי זו גם טעות יש לכול רכיב בלאי מסויים. מה גם שאתה לא מדבר על רכיב של 3-4 שנים אלא יותר.

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

מפלצת מאיפה הבאת את זה?? :shock:

מה אומרים הדגמים עם ה A בהתחלה? Alpha processing?

בכל מקרה האקליפס הוא המכשיר הנבחר. המסך הקטן שלו ממש לא מעניין אותי, כבר ציינתי זאת בעבר שגם הפיוניר לא ממש מצטיין במסך משובח.

נאדר,

א. האילייט נראה לי סט מספיק איכותי להכלל בקטגורייה של רמקולים טובים ומשובחים, נקרא לזה low hi-end :wink:. רק להזכירכם שעד לפני שנתיים שלוש הם זכו לציוניים גבוהים מאוד ולהערכה מופתית בקרב חובבי סאונד לרכב בעולם.

ב. המגבר שיש לי היום היה בזמנו יקר מאוד, יוצרה ממנו סדרה אחת שכללה כמה מאות מגברים וזהו. המגברים הנ"ל הם המגברים הטובים והמתקדמים ביותר שזד אודיו ייצרה עד היום (סטיבן המלך אמר).

ג. עדיין אני לא רואה טעם להשקיע ביחידת ראש שיש בה כל כך הרבה חסרונות, ויתרונה היחיד למעשה הוא איכות צליל משובחת. גם ככה אני נוסע ברכב יפני רועש וקטן, האם בזמן נסיעה אני באמת אשים לב להבדל בצליל בין אקליפס לדנון? מסופקני.

ד. כבר הייתי בהיי-אנד, היה לי צי של ארבעה מגברי ג'נסיס ומקינטוש, P9 קומבו, סאב רוולייטור וופרים של ויפה וטוויטרים סופרימו, בניות פיבר, 30 קילו של חומרי איטום ואלטרנטור מחוזק. הייתי במרחק קליק מהזמנת חיווט 0 גייג' ובסוף פחדתי להתקין את העסק :?

תרשו לי לסכם במשפט שאמרו באחד הת'רדים האחרונים: הרמקולים הכי טובים בעולם הם אלה שנשמעים לך הכי טוב, אז וואלה, מצאתי שאני אוהב את הסאונד של האילייט, מצאתי שאני חולה על המגברים של זד אודיו ומצאתי שאני ממש מבסוט גם אם אני שומע מוזיקה שמקורה ב MP3.

אי לכך ובהתאם לזאת אני לא רואה עוד סיבה להתלבטות ואני הולך בלב שלם לבצע את הרכישה של האקליפס :-P

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ת'כלס - אני לא מתחרט שמכרתי. הדבר היחיד שחבל לי הוא שמכרתי את הדואל מונו, הוא המגבר היחיד שבאמת אפשר להשתמש בו על כל ובכל סט-אפ.

וגם על הרוולייטור אני קצת עצוב :wink:

והסופרימו :|

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
מפלצת מאיפה הבאת את זה?? :shock:

מה אומרים הדגמים עם ה A בהתחלה? Alpha processing?

בכל מקרה האקליפס הוא המכשיר הנבחר. המסך הקטן שלו ממש לא מעניין אותי, כבר ציינתי זאת בעבר שגם הפיוניר לא ממש מצטיין במסך משובח.

אי לכך ובהתאם לזאת אני לא רואה עוד סיבה להתלבטות ואני הולך בלב שלם לבצע את הרכישה של האקליפס :-P

איתמר.

הA לא מספק אלפא פרוססינג אלא מסמל את הפאנל שעשוי אלומיניום.

יש כאלו פעם שחשבו שמדובר על העובדה שיש למכשירים ווליום אנלוגי- אבל זה טעות.

בכל אופן, לגבי שאלת האמינות שהועלתה פה ע"י X-ENT, אז לא כך הדבר.

עובדה היא, שגם היום רואים מלא מכשירים כאלו למכירה וכולם במצב מצויין.

הסיבה לכך, העובדה שהמכשירים בנויים ל0 תקלות.

ווליום אנלוגי.

פקדים מכניים.

ללא מגבר פנימי(אין חום כמעט במכשיר).

יציאות RCA חיצוניות ולא על הלוח.

פאנל לא נשלף.

תצוגת נקודות ולא LCD וכו'.

למעשה, כמעט ואין מה שיכול להתקלקל וגם אם קרה משהו, אז את הרכיבים שנמצאים בנגנים של דנון לרכב ניתן למצוא אותם בנגנים של האודיו הביתי ולכן אפילו עינית לייזר זה לא ממש סיפור להחליף, בטח שלא שאר הרכיבים שהם ממש זולים וממש נפוצים.

איתמר,

המכשירים הללו לא נועדו לנוחות כי הם פשוט לא נוחים- מה שכן איכות הסאונד שלהם היא ללא פשרות.

אם זה לא הכיוון שלך "תסתפק" באקליפס שהוא מכשיר מעולה לכל הדעות ולא נופל מבחינת יכולות מהרבה מכשירי היי-אנד אקזוטיים ונדירים.

under construction..

פורסם

אגב 0 תקלות של הדנון, כשחושבים על זה לעומק, פוג'יטסיו-טן היא חברת ה OEM של טויוטה, כך שלמעה האקליפס יהיה רדיו מקורי של הרכב :wink:.

מנקודה אחרת אפשר להגיד שהמכשירים של אקליפס הם בין המכשירים הכי נפוצים בארץ :shock:

איתמר.

פורסם

איתמר, אני ממליץ לך מחשב, הרבה יותר אופצייות מכול מה שיש בשוק היום, קל לשדרוג (זול), ונוח (התאמה אישית).

כאן אתה יכול להגיע לאיכות מאממת בפחות כסף.

מה שחשוב לי לצין כאן שאתה היום מרכיב מחשב סופר חזק בפחות ממה שעולה לך OLD SCHOOL שלא נדבר על אקליפס.

קיצור תחשוב על זה, זה לא ממש מסובך, זה רק ניראה לראשונה קשה.

בתור בעל CD7200 לשעבר אני יכול להגיד לך שמלבד בעיית המסך שיש למכשיר הזה, הוא מתאפיין בסאונד פשוט מצויין.

בהצלחה, דני.

7100 המסך שלו משמעותית יותר טוב ובהרבה נוח.

איתמר, לדנון היה מגוון עצום של מכשירים והטווח הולך כך:

DCT-Z1

DCT-A1.

DCT-1

DCT-A100

DCT-100

DCT-R1

DCT-R10

DCT-A2000

DCT-A1000

DCT-2000

DCT-1000

DCT-900

DCT-800

DCT-700

DCT-600.

למעשה זה בעצם הסדר שלהם לפי הרמה של כל מכשיר.....

........כמו הDCT-2000/1000 רק ללא ממיר D/A של 24 ביט.

DCT-800

DCT-700 ומטה זה כבר מכשירים פשוטים למדי שלמעט המותג דנון אין בהם שום דבר מעניין.

נראה לי שזה יעזור לך בהתלבטות:).

אפשר אגב להוסיף את זה בFAQ לכל מי שירצה לקבל את המידע הזה.

ניר, קצת קיצרתי, אבל אתה מפתיעה אותי מכול התגובה לתגובה שלך, הרבה השקעה וצומת לב לאחרים.

כנראה זה עוזר :-D

פורסם

בואו נדבר על המילה "קידמה" לרגע...

מלשון לנוע קדימה, להתקדם, להגיע לנקודת ייחוס רחוקה יותר בזמן מאשר נקודת המוצא אליה אנו מתייחסים :-D

USB בלוטוס ושאר ירקות לא מעניין את מי שמתעסק באודיו לרוב, אבל MP3... כאן נופלת ההכרעה מבחינתו של איתמר שלא לדבר על קרוס, TC וחברים נוספים שנמצאים באותו מכשיר שסה"כ האיכות שלו - בכלל לא בטוח שהיא נופלת מבחינת האוזן מכל הדנונים המדהימים האלה אולי ההכי גבוהים אבל האם זה שווה את זה? ועוד פאנל כסוף ונוצץ שלא נשלף - לדעתי הוא ישלף מהר - לצמיתות... אם אתם מבינים למה אני מתכוון :wink:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...