Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מפעל הקריסטל אבל שכחתי את השם,עשינו שם TOUR מאורגן של שעתיים.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אכן כן קורטינה מ1960 מה שאומר דור ראשון.

אני גר פה ומידי פעם אנחנו שוכרים רכב ונוסעים לאן שרוצים.

תודה על ההמלצות.

ועכשיו אחד קל, איפה צולמו התמונות הבאות:

גילעד

זה המפעל קריסטל מ-1700 שקורס עכשיו?

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

אפרופו איך רואים אותנו בעולם, סיפור מעניין שידידיה שלי מטאיוון סיפרה לי שבוע שעבר כאשר נפגשנו:

היא התחילה להסביר לי שהכל התחיל אחרי שבני ישראל היו עבדים וכשהם באו לארץ הם היו צריכים לכבוש אותה, ואחרי שהם הרגו את כולם הם השאירו רק את הפלישתים חיים,ולכן יש לנו היום את הבעיות איתם.

אז שאלתי אותה בצחוק "אז מה את חושבת שאנחנו צריכים לעשות עכשיו?"

אז היא ענתה בלי להסס "אתם חייבים להרוג אותם, את כולם"...

יותר מזה, חבר שלי דיבר עם מישהו שעובד איתו (סעודי), והוא אמר לו בלי למצמץ שישראל חייבת להכנס בעזה בכל הכוח כדי לחסל את החמאס,אחרת לא יהיה שקט.

כך שמגזרת הונג קונג לפחות נרשמת תמיכה בישראל,על אף שבתחילת השבוע התקיימה איזושהי הפגנה נגד הלחימה בעזה, אבל לא הגיעו בכלל אנשים להפגנה והיא זכתה לתמונה בגודל של בול באיזה עיתון קיקיוני.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

טוב לשמוע את הדברים האלה.

דרך אגב נצחנו ב"מלחמה" בעבודה.

2 טמבלים שמו על השולחן שלהם דגלים של הרשות הפלסטינאית כאות הזדהות.

לי ולחברה שלי (שנינו עובדים באותה חברה), לא התאים הסיפור, וחברה שלי הלכה לדבר עם המנהל שלהם (שהוא סורי) אבל הוא כמובן היה מגעיל ולא הסכים להוריד את הדגלים עד שהוא לא יקבל הוראה מהמנהל הראשי.

אז דאגנו להם להוראה מהמנהל הראשי :twisted:.

כמובן אחד מהם התבכיין שזה שיש לחברה שלי ציור של חנוכיה, סופגניה וסביבון, פוגע ברגשותיו (נכון מסכן??) אז חברה שלי אמרה שאם זה עושה לו כל כך רע היא תוריד את זה (אין מה לעשות צריך לשמור על עבודה שלך).

אבל מה זה משנה, העיקר אני מרגיש שעשיתי עוד משהו בשביל המדינה.

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

אחת הבעיות שגרמו לשנאת ישראל בעולם היא ההסברה הגרועה שלנו.

אצלנו כמעט ולא עושים כלום, בעוד שהפלסטינים מראים ילדים הרוגים,בתים הרוסים, אנשים בוכים ויוצרים בעולם תמונה שהם "מסכנים תמימים" בגלל זה העולם איתם ותומך בצד שלהם.

ומה אנחנו יכולים לעשות עכשיו? כלום כי זה כבר מאוחר מדי.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

ישראל שנואה כי היא השמידה לפחות 400 ילדים ונשים ועוד מספר לא ידוע של גברים אזרחים, מתוך כמעט האלף הרוגים

איך שתסובב את זה לא תוכל להתחמק או להצדיק את הזוועה שהיא אחראית לה,זתומרת כל עוד אינך מתומכי תורת הגזע .

זאת מציאות ששום תעמולה מוצלחת לא תייפה.

K5wrwZlwAq8 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם
proxima

שונאים אותנו לא בגלל זה, פשוט שונאים אותנו.

תמיד שנאו ותמיד ישנאו בגלל זה "אין לנו ארץ אחרת".

אגב ה 400 נשים וילדים זה מה שהערבים אומרים, אני לא מאמין להם!

השאלה היא למה אתה לא סופר את ההרוגים שלנו, כמה נשים וילדים נרצחו בפיגועים?

פורסם

לטעמי שזה לא משנה כמה.

אפשר לצמצם את מספר ההורגים בצד שלהם, אבל זה יעלה את מספר ההרוגים בצד שלנו.

זה שווה משהו?

לא!

למה לא? כי בכל מקרה הם יבכו ואפילו אם אחד יהרג, אז תראה אותו כל היום בתמונות.

הבעייה העיקרית היא שהם, כן הם, אלה שמחזיקים את הילדים במקומות מסוכנים והם אלה שנשארים במקום שהולך להיות מופגז אפילו שצה"ל מזהיר מראש.

וכן, הם החייה הרעה והחולה שמשתמשת בילד כמגן אנושי.

אני לא מאלה שמכלילים, אני לא חושב שכולם ככה, אבל אין מה לעשות אלה העובדות בשטח.

ראיתם פעם ילד נשאר כי בא לו, או מתוך אינסטינקט השרדותי טהור, בתוך בניין שהוא יודע שעומד להיות מופגז?

לא.

אני לא חושב שאנחנו טהורים, אבל אנחנו רחוקים מהם שנות אור.

ואני כן חושב שצה"ל הוא אחד מהצבאות הכי מוסריים אם לא הכי מוסרי.

לסכום: מלחמה זו מלחמה, אזרחים יהרגו בשוגג, ואם יש מישהו אחרי למספרים הגבוהים,

זה החמאס לא אנחנו (למרות שאנחנו ירינו את הפגז).

גילעד

פורסם

proxima

על הכתבה בה מראים ילדים הרוגים אפשר להגיד רק דבר אחד, זה מזעזע. ונקרה הלב, וזה לא משנה שהם ערבים.

מה שיותר מזעזע אותי, זה אותם הערוצים שמעלים את זה לאוויר (וגם אתה בקישור לכתבה), זה שימוש ציני, מגעיל ובלתי אנושי בעליל. אין להראות תנונות אלה ולו מפאת כבוד המת, אני לא מדבר על הבטים נוספים. אני לא רוצה להשוות אותם (ערביי עזה) לחיות, כי הם אנשים, מה גם שהנאצים עשו זאת בכרוזי התעמולה שלהם נגד היהודים (מילים כמו: ג'וקים, חולדות וכד'), ואני לא רוצה להידמות להם בצורה כלשהי.

עם זאת, אותם מחבלים ימח''ש חסרי כל ערכים ונורמות, או אולי ניתן לסכם אותם במילה אחת - מוות, עושים שימוש באזרחים, וילדים בתוכם, כדי מה? בשם מה? לטובת מי? ואת המחבלים צריך להפוך לאבק. אני לא יכול להיות אחראי להתנהגות של ערביי עזה, הן אזרחים והן מחבלים, אבל אני יכול להיות אחראי להתנהגותי שלי. ואם אני מודיע (מודיע) על זה שאני הולך להפציץ במקום X, אך הצד השני מתעלם (האזרחים), או בכוונה תחילה נשאר שם (המחבלים) או מושאר שם (האזרחים), לי כבר אין אחריות. אני מתרכז במחבלים, המחבלים ימח''ש מתרכזים באזרחים. ושוב, לזה אני לא יכול להיות אחראי.

אני לא מבין proxima, למה העלית את הסרטון לפורום, אני יודע שהרג ילדים זה לא אנושי, אבל האם אתה יודע שלהראות ילדים מתים בטלוויזיה זה לא פחות פאגני?

בשלוש אותיות ניתן היה לסכם את התגובה שלי ב - נו...ו?

יום טוב. (ושינה ערבה)

נ.ב

ולגבי העולם, אנחנו יכולים לעמוד על האוזניים, הרבה לא ישתנה ביחס כלפי היהודים, גם לא הצדקנות שלנו, וסימפטומים אחרים של תסביכים אישיים.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

חדשות טריות מאירלנד:

עוד הפעם הפגנה נגדנו מול השגרירות הישראלית.

הפעם הם שמו 300 זוגות נעליים של ילדים, במחאה על הילדים שנהרגו.

מאחר וזה דווח באתר חדשות אירי, אני בטוח שזה הרבה יותר מכוער ממה שזה נשמע.

גילעד

פורסם
ישראל שנואה כי היא השמידה לפחות 400 ילדים ונשים ועוד מספר לא ידוע של גברים אזרחים, מתוך כמעט האלף הרוגים

איך שתסובב את זה לא תוכל להתחמק או להצדיק את הזוועה שהיא אחראית לה,זתומרת כל עוד אינך מתומכי תורת הגזע .

זאת מציאות ששום תעמולה מוצלחת לא תייפה.

K5wrwZlwAq8 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

תיקון , מי שאחראי למתחולל בעזה הוא אירגון החמאס אשר מתחבא בתוך אוכלוסיה אזרחית, מיקש בתי מגורים , ויורה גראדים מחלונות בתים של אזרחים תמימים.

אני מניח שלא במקרה צירפת קישור מהרשת האוביקטיבית אל גזירה.......

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

proxima שונאים את ישראל בגלל אנשים כמוך :idea:

הם אומרים - בישראל אנשים אומרים שישראל רוצחת - אז מה אנחנו צריכים להבין .

אם לפחות היתה מזדהה עם הצד שלך והוא נקרא " מדינת ישראל "

מספר את הסבל העובר על הילדים והאזרחים בישראל , ואח"כ כואב את מצב האוייב - זה היה נשמע אחרת גם בעולם .

אבל אתה מעדיף לספור אותם - ולא אומר כי האזרחים שם הם ישות טרור , אשר בחרה ביודעין את החמאס .

ואחרי שהם רוצחים ויורים - גם עכשיו - באזרחי המדינה שלך - ישראל , אם שכחתה , סביר שגם הם יפגעו :?:

זו מלחמה שהם רצו , האזרחים שם עלו לגגות ול הפגנות תמיכה ברצח והשמדת ישראל - ספר זאת לעולם .

מהרסייך ומחריבייך ממך יצאו

ואתה וכמותך בשם חופש הדיבור , מוציאים דיבה גורפת על ישראל - וחבל .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...