Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב על רכישת מזדה 6 חדשה מנוע 2000. מכון שסבלתי מצילצולים במזדה לנטיס (למרות שעשיתי כמעט הכול

כדי לפתור הבעיה) ,אני חושש שהבעיה תופיע גם כאן אולי כי יש קירבה מסוימת בין המנועים.

האם כך הדבר? האם ידועה בעיה כזו בדגמים האחרונים של ה 6 ? אולי ידועות בעיות אחרות?

תודה למשיבים!

פורסם

גם אני נלחם באופן קבוע עם הצלצולים.

שמעתי בנתיים רק על מקרה אחד של חיישן כרית האויר שדולק ב-6.

להזכירך, מחלה בלאנטיס.

אני רואה לא מעט נוסעות בכביש, אבל צלצולים עדיין לא שמעתי.

פורסם

יש לי מאזדה 6 שנת 2008 , ואין לי צילצולים , כך גם לשני חברים נוספים 2007 + 2006 , המנוע בכל הדגמים זהה .

יש לי דיבורית רגילה , ואין צילצולים , יש מוסיקה בקבלת שיחה .

אז אולי תחליף טלפון , לטלפון עם מנגינה .

או תפתור את בעיית הצילצולים במאזדה לנטיס שלך , כי הייתה לי לנטיס F 96 ולא היו צילצולים וכך גם לעוד רכבי מאזדה שעברו בדרך . 1998 ו 2002 - יש לך בעיה , וכדאי לגשת למוסך מורשה לפתרון הבעיה .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...