Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם,

ברשותי שרייד מודל 93, אליו פרצו בחודש האחרון לפחות 4 פעמים - טוב שאני לא שומר דברים חשובים בפנים.

ברחובות תל אביב, אזור רוטשילד, נחלת בנימין, אלנבי - נראה כאילו כל לילה קורה משהו כזה, רכב אחד או אחר נפרץ, נחבל..

התאורייה שלי היא שלרכבים ישנים קל לפרוץ ולכן הם המטרות הראשונות - מרימים מעט את הידית, מעבירים בפנים חוט ומרימים את כפתור הנעילה.

האם עוד אנשים סובלים מתופעה זו?

האם למשהו יש טיפים בנוגע לאיך להתמודד עם הגניבות? אולי ידיות/מנעולים טובים יותר?

תודה על זמנכם :)

קובי

פורסם

השאלה היא האם הגנב הארור רואה משהו בתוך הרכב ואז הוא מחליט לפרוץ.

האם אתה מוריד את הפאנל מהרדיו דיסק?

האם יש לך רמקולים הנראים לעין שמותקנים על המגש האחורי או על הדלתות?

האם אתה משאיר דברי יקרי ערך ברכב כמו כסף, תיקים, סיגריות אפילו...?

אני לא מאמין שגנב סתם יפרוץ לרכב כי בא לו.

בלי שום קשר אני מת לתפוס איזה גנב מתעסק לי ברכב כי כבר נמאס לי עוד מימי האונו: מגבים שבורים, אנטנות מעוקמות, מראות צד שבורות, וכל זה עולה כסף להחליף אח"כ. עם ה- 127 זה כבר הגיע לפריצה פעמיים לרכב, 2 מכשירי רדיו נגנבו וגם המצית של הסיגריות (וכל פעם חלון שבור) וגם הסמלים מאחורה שמאוד התאימו לאיזה ילד.

פורסם
השאלה היא האם הגנב הארור רואה משהו בתוך הרכב ואז הוא מחליט לפרוץ.

האם אתה מוריד את הפאנל מהרדיו דיסק?

האם יש לך רמקולים הנראים לעין שמותקנים על המגש האחורי או על הדלתות?

האם אתה משאיר דברי יקרי ערך ברכב כמו כסף, תיקים, סיגריות אפילו...?

אני לא מאמין שגנב סתם יפרוץ לרכב כי בא לו.

בלי שום קשר אני מת לתפוס איזה גנב מתעסק לי ברכב כי כבר נמאס לי עוד מימי האונו: מגבים שבורים, אנטנות מעוקמות, מראות צד שבורות, וכל זה עולה כסף להחליף אח"כ. עם ה- 127 זה כבר הגיע לפריצה פעמיים לרכב, 2 מכשירי רדיו נגנבו וגם המצית של הסיגריות (וכל פעם חלון שבור) וגם הסמלים מאחורה שמאוד התאימו לאיזה ילד.

תמיד מוריד את הפאנל, אין שום דבר בעל ערך באוטו - זה מה שמשגע אותי, פורצים לאוטו, פעמיים לא לקחו כלום, פעם גנבו דיסקים וסוכריות (כן !!!!), ופעם גנבו מגבונים.

אני כבר לא יודע מה לעשות, חוץ מלערוב לגנב ו..לדאוג שזה לא יקרה יותר.

פורסם

יש לך רק אפשרות אחת שניתן לעשות: להתקין מצלמה שמכוונת אל הרכב, ולתפוס סוף סוף את הגנבים האלו.

אמרת שכל פעם נפרץ רכב אחר ושזו מגמה ולא משהו חולף- כנראה אותם גנבים. אם שמו עין על המכוניות שלכם לא תוכלו לעשות הרבה, הריי אתה לא יכול לשמור על הרכב 24 שעות.

אם אתה גר בביניין משותף, תתארגנו כל השכנים ותתקינו מצלמה אחת שמכוונת על כל החניה ונגמר הסיפור.

פורסם

מצלמת אבטחה זה לא עסק יקר ומאוד מומלץ. ניתן לקנות מצלמת אבטחה החל מ-200ש"ח. מצלמה כזאת תיהיה ממוגננת מפני פגעי מזג האויר. עבודה נוספת שעושה מצלמה כזאת זה הרתעה. אם רוב פעילות הפריצות בלילה, ממליץ על מצלמה עם ראיית אינפרא אדום בלילה עם חיישן CCD ולא CMOS. מה שעולב כסף בכל הסיפור הזה, זה לא מצלמה, אלא מערכת הקטלה. כדי להקליט אפשר להשתמש במכשיר וידיאו (לא אפקטיבי), מחשב או מערכת הקלטה דיגיטאלית יעודית שמחיר שלה כ-1500ש"ח כולל דיסק 500G.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יש לבחור שרייד, אני בטוח שהוא לא ירצה להוציא עכשיו 500 שקל במינימום על מצלמה.

לבחור עם השרייד - הייתי ממליץ על אזעקה פשוטה, סתם משהו שיצפצף חזק שיפריע לפורץ. גם ככה אין לך משו חשוב באוטו

פורסם

התאוריה הזו לא תמיד נכונה..

לי היתה אונו 93' לא בגלל שלא היה לי כסף למשהו יותר טוב, אלא בגלל שאהבתי את הרכב והוא היה שמור.

לשלם על מצלמה אפשר גם בתשלומים, אם הרכוש שלו חשוב לו אז צריך להשקיע, מה לעשות שיש אנשים שחיים בארץ רק כדי לעשות נזק לרכוש של אחרים, ומה לעשות שהמשטרה בישראל לא מתפקדת.

פורסם

מחזק את דברי STIO. גם אני בעל שרייד 93 וביכולתי לקנות רכב חדש.אך אני קשור מאוד לרכב ומשקיע בו כאילו היה חדש.

"If you feel in control,you're not going fast anough"

Mario Anderetti

פורסם

לדעתי הכי טוב יהיה אזעקה פשוטה, אולי אפילו להשקיע במיוחד בצופר ולא באיכות האזעקה עצמה.

אני בטוח שלא יישבו ויתעסקו עם האוטו, במידה והוא יצפצף כמו משוגע.

פורסם

Black Joker, שים לב שהוא מדבר על כך שלא גונבים את הרכב, אלא את תכולתו.

אולי להתקין אזעקת ביפר ולתפוס פעם אחת מישהו? אולי מדובר על בנאדם ספציפי שאתה מכיר ומחפש להתנכל לך?

פורסם
עם ה- 127 זה כבר הגיע לפריצה פעמיים לרכב, 2 מכשירי רדיו נגנבו וגם המצית של הסיגריות (וכל פעם חלון שבור) וגם הסמלים מאחורה שמאוד התאימו לאיזה ילד.

:lol::lol: הזכרת לי משהו מצחיק מהעבר!

הייתי במסיבה בבית של אחד מחבריי פעם כשהייתי בן 17 בערך, אחד מחבריי היה לו 127. כבדיחה בזמן שהוא היה מועסק במסיבה ולא שם לב, ירדנו אני ועוד 5 חברים ופשוט הרמנו לו את הרכב והעברנו אותו כמה עשרות מטרים ממקום החנייה..

הוא השתגע אח"כ כשלא ראה את הרכב עד שהראנו לו את החנייה החדשה שלו :twisted::lol:

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אולי יהיה יותר נכון להגיד - כשאין כבר מה לגנוב מהרכב, מנסים לגנוב את הרכב עצמו. באמת עצוב מה שקורה בת"א.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...