Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם רצוי להשתמש ב K44 כל 10000K ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במנוע שנסע 180000K ויש לו בעייה של פיח במעברי האוויר בראש המנוע

האם תוסף זה יכול לגרום לבעיות אחרות שלא קשורות ליעוד שלו?

לדוגמה: האם הוא מייבש את האטמים? / גומיות?

קיה סיד SW (ליסינג) וניסן נוט של האשה,

פיאט 127 903cc , 1979 (נמכרה...)

מחפש אספנות - איטלקית חמה - אלפא/לנצ'יה , או DS23/21

פורסם

אני לא בדיוק בטוח לגבי מה שחבר הפורום מעליי אמר, אבל כשאר אבא שלי רכש ביואיק לה-סייבר שנת 2001 שעבר 180 אלף ק"מ,

הוא שם את התוסף וזה עשה רק טוב למנוע.

אבל עדיף לחכות לתשובות נוספות

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

אצלנו שמנו כשאר היה חצי טנק, ואם אני לא טועה או שתדלקנו אחרי זה פול או שנסענו עד כמעט סוף המיכל . אבל שוב אנשים פה כנראה מבינים יותר, אני סתם מספר את זה בתור זיכרון

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם
במנוע שנסע 180000K ויש לו בעייה של פיח במעברי האוויר בראש המנוע

האם תוסף זה יכול לגרום לבעיות אחרות שלא קשורות ליעוד שלו?

לדוגמה: האם הוא מייבש את האטמים? / גומיות?

איך יודעים שיש בעיית פיח במנוע?

פורסם

אני עשיתי את זה על רבע מיכל. ולחצתי כמה שיותר גז כדי שיכנס עם כמה שפחות דלק וינקה כמה שיותר. ואני חושב שקראתי כאן תגובה ששוגה את מה שעשיתי. אז אם יש מישהו שיכול להסביר בדיוק איך להשתמש עם המוצר זה יהיה מצוין. אני באמת צריך לשים עוד פעם עכשיו. תודה.

The difference between a man and a boy is the price of the toy.

פורסם

אם כבר רוצים לעשות אז עדיף לעשות כמה שיותר יעיל,

אל תכניס את החומר למיכל הדלק, תכניס ישירות לפתח יניקת האוויר במנוע ותעלה סל"ד ל 3000 (אם אני לא טועה)

וזה יסיר את הפיח ביותר יעילות, אח"כ רצוי להחליף שמן+ מסנן שמן.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
מומלץ כל 10K. ממליץ לערבב את החומר עם כמה שיותר דלק במיכל.
מי המליץ לך על דבר כזה?

לפותח השרשור, רכב שעבר 180K ק"מ צבר כל כך הרבה ג'יפה במהלך השנים שה-K44 עלול להמיס וכל זה פשוט יכול לגרום נזק למנוע, סתימת מעברים למשל, אטמים ועוד..

בצע חיפוש, דובר על זה רבות.

בצע חיפוש גם על אינפוזיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...