Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גם דיברתי עם מוסכניק היום והציעו לי להשתיל מנוע GTI 1.8 עם טורבו כמובן על האיביזה שלי, אבל החוקיות פה היא אפסית

וזה מה שהרתיע אותי ובסוף לא הלכתי על זה, אחרת הייתי כבר על הרכב מפרפר בהילוך שלישי D:

מנוע 1.8T על איביזה לא גורם לה לפרפר בהילוך שלישי, אלא אם יש לה מעל 350 כ"ס (ויצא לי "במקרה" לנסוע בשתיים כאלו).

בכל מקרה קח בחשבון שהמנוע עצמו מאוד מגביל אותך מלהגיע להספקים נורמאלים וכל איביזה עם צ'יפ תיהיה חזקה יותר.

אלא אם היא בצבע צהוב :wink:

כמה שפחות כסף וכמה שיותר כ"ס השאלה מה זה אומר לגבי אמינות של הרכב ?

כח עולה כסף.

הרבה כח עולה הרבה כסף.

כח + אמינות עולה הרבה כסף.

הרבה כח + אמינות עולה המון כסף.

עכשיו תעשה את החישוב שלך.

קח בחשבון שכמו בכל דבר, יש בלת"מים מסביב.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

צהוב צהוב אבל לפניך :wink:

בכל מקרה אם אתה הולך על חלקים משומשים וחוסך במה שאתה רק יכול אתה יכול להרים פרוייקט גם ב 7K כולל עבודה, רק קח בחשבון שאתה לוקח סיכון מבחינת אמינות החלקים.

פורסם

אל תטעה את הבחור...

7K כולל עבודה זה לא סכום ריאלי, 15K במקרה האופטימלי (מאוד מאוד אופטימלי).

CONTROL IS NOTHING WITHOUT POWER - GT35R

פורסם

למה מטעה?

טורבו כמה מאות בודדות של שקלים, סעפת בערך 1000.

ניהול עוד 1500, צנרת מקסימום 1000. אינטרקולר גם כמה מאות.

כמה הגענו? בערך 4K, נשאר עוד 3K לצינורות שמן, עבודה ושאר שטויות מסביב.

אפשרי בהחלט להרים פרוייקט בגדישה נמוכה במחיר הזה, חבר טוב גדש סיוויק בסכום שהיתכמם בפחות מ8K.

אני חוזר ומדגיש: אמינות ממש לא בטוח שתיהיה פה...

פורסם

המחירים שרשמת פה פשוט מנותקים מהמציאות.

בהתקמצנות מטורפת אפשר להוריד את העלויות לאיזור 10-15 אלף ש"ח אבל זה לא מעשה חכם אם אתה מתכוון להשאר עם הרכב הטווח הארוך (דווקא הפוטנציאל נזק הרבה יותר גדול).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

[quote=fish;1938553]למה מטעה?

טורבו כמה מאות בודדות של שקלים (זבל- זה בטוח וגם כן-לא במחיר הזה) , סעפת בערך 1000 (סביר)

ניהול עוד 1500(אולי ווסת מתכוונן וזה לא ניהול ,צ'יפ נורמלי 4K), צנרת מקסימום 1000 (דוד נורמלי לבד עולה קרוב לזה אז מה עם עבודה וחומרים של הצנרת עצמה?). אינטרקולר גם כמה מאות (ליבה גם של משאית,ישנה וחתוכה שלא מתפקדת עולה לפחות 500 ש"ח,מה עם עבודה של צנרת קולר? חומרים?) שלא לדבר על אטם ראש לפחות? עבודה על המנוע עצמו? עבודה מסביב? פורק? מזרקים?בנדים/מופות? אינלט? שרשורי גמיש? פלאנג'ים למיניהם? בוסט קונטרול (או ששוב ברז מכאני בזול?)? שעונים?EGT ?BOOST? WIDEBAND?

כמה הגענו? בערך 4K(אין מצב), נשאר עוד 3K לצינורות שמן, עבודה ושאר שטויות מסביב.

אפשרי בהחלט להרים פרוייקט בגדישה נמוכה במחיר הזה, חבר טוב גדש סיוויק בסכום שהיתכמם בפחות מ8K(אולי אם הוא עשה את העבודה לבד והשתמש בחלקים סיניים או משומשים לרוב ובמחירי עלות...)

אני חוזר ומדגיש: אמינות ממש לא בטוח שתיהיה פה... על זה אנחנו מסכימים,זה בטוח...[/quote]

כל מה שרשמתי למעלה זה במחירים שסביר לוודאי שהוא לא ישיג אותם וגם אסור לשכוח את העובדה שהבחור עם ידע ששואף לאפס בנושא וסביר שהוא לא יבצע את העבודה בעצמו ככה שהמחירים ימשיכו לטפס...

פורסם

אפשרי בהחלט להרים פרוייקט בגדישה נמוכה במחיר הזה, חבר טוב גדש סיוויק בסכום שהיתכמם בפחות מ8K.

אני חוזר ומדגיש: אמינות ממש לא בטוח שתיהיה פה...

המחירים שרשמת פה פשוט מנותקים מהמציאות.

בהתקמצנות מטורפת אפשר להוריד את העלויות לאיזור 10-15 אלף ש"ח אבל זה לא מעשה חכם אם אתה מתכוון להשאר עם הרכב הטווח הארוך (דווקא הפוטנציאל נזק הרבה יותר גדול).

בהתייחס להדגשה (או ההגדשה - במקרה הזה) של Fish, ובהתחשב בעובדה ש"שמעתי" על ה"חבר" הזה, זה אפשרי.

תנו כבוד לדג - הוא יודע על מה הוא מדבר. ודי ולחכמיא ברמיזה.

כמובן שזה לא הפיתרון באופטימלי, אבל יש "רצוי" ויש "מצוי".

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

יש גם "נשוי" אבל זה כבר נושא לשרשור נפרד.

כנראה שהאמת נמצאת באמצע.

אבל המחירים הנמוכים מתייחסים לחיפוש ארוך אחר חלקים משומשים במצב טוב וכן על קשריםעם אנשים שיעשו את העבודה במחיר "מצווה".

אם לפותח השרשור אין את הקשרים ו/או החברים הנ"ל, סיכוייו לרדת מ10K על עבודה נורמאלית וחלקים נורמאלים נמוכים מאוד.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

נו באמת, הבחור שואל בכמה מינימום כסף אפשר להרים פרוייקט ואתם מדברים על שעונים? שאני יבין, בלי שעונים הרכב לא יגדוש? :roll:

בוסט קונטרול? זה לא הכרחי לגדישה. אפשר גם ברז מכאני משומש.

פורק? 200 ש"ח משומש במצב סביר מינוס.

ווסת מתכוונן 1500 ש"ח? לא יודע מאיפה אתה קונה אבל זה מחיר אסטרונומי!

"דוד נורמאלי עולה קרוב לזה" מה אתה רציני? אנחנו מדברים פה חיסכון בכל מה שאפשר, היום אפשר למצוא דוד משומש גם ב100 ש"ח.

צנרת אפשר לבנות גם ב650 כולל הרכבה.

למה מזרקים? אפשרי לנסוע גם על המזרקים המקוריים, זה לא הכרחי.

כמה כבר עולים באנדים? 2 שקל ליחידה?

מופות? גם, כמה כבר עולה (וכמה כבר צריך)

טורבו? קונים מפירוק ומקווים שהוא במצב סביר.

ןלמי שאמר שייקח המון זמן למצוא חלקים: מה לעשות, אם הוא רוצה לחסוך ולקנות משומש זה ייקח זמן.

עבודה? משלמים רק על המינימום שרובנו לא יודעים לעשות לבד אבל על הרכבת פורק או סעפת אני לא רואה סיבה לשלם.

בקיצור לבחור עם האודי, אתה מדבר פה על איכות ופרוייקט רציני ואני מדבר פה על גדישה במינימום כסף ובלי ערובה לאמינות.

נראה לי שלא הבנת את זה לפי התגובות שלך.

אם אתה משלם 1500 ש"ח לווסת זה בעייה שלך, אבל זה לא אומר שאי אפשר לגדוש רכב ב8K!

פורסם

בכל פרוייקט הטורבו,ניהול מנוע כמו שצריך זה החלק העיקרי של הפרוייקט,הוא הדבר היקר ביותר.

ניהול גם משנה את הרכב מקצה לקצה,וחוסך בדלק שנוסעים רגוע.:-)

אם הייתי מוריד את הניהול מנוע והכיוונים מהפרק,הייתי סוגר את כל פרוייקט הטורבו באיזור ה8000 ואפילו פחות,ואני מדבר דווקא על חלקים איכותיים וחדשים שהוזמנו רובם מ EBAY.

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

משולש הקסם (המשך למה שקונדסון אמר למעלה)

שיפור גדול בכוח במחיר זול - החיסרון הוא אמינות ירודה.

אמינות גבוהה ומחיר זול - החיסרון הוא שיפור קטן יחסית בכוח.

שיפור גדול בכוח ואמינות גבוהה - החיסרון הוא מחיר יקר מאוד.

בחר את המועדף עליך.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
נו באמת, הבחור שואל בכמה מינימום כסף אפשר להרים פרוייקט ואתם מדברים על שעונים? שאני יבין, בלי שעונים הרכב לא יגדוש? :roll:

בוסט קונטרול? זה לא הכרחי לגדישה. אפשר גם ברז מכאני משומש.

פורק? 200 ש"ח משומש במצב סביר מינוס.

ווסת מתכוונן 1500 ש"ח? לא יודע מאיפה אתה קונה אבל זה מחיר אסטרונומי!

"דוד נורמאלי עולה קרוב לזה" מה אתה רציני? אנחנו מדברים פה חיסכון בכל מה שאפשר, היום אפשר למצוא דוד משומש גם ב100 ש"ח.

צנרת אפשר לבנות גם ב650 כולל הרכבה.

למה מזרקים? אפשרי לנסוע גם על המזרקים המקוריים, זה לא הכרחי.

כמה כבר עולים באנדים? 2 שקל ליחידה?

מופות? גם, כמה כבר עולה (וכמה כבר צריך)

טורבו? קונים מפירוק ומקווים שהוא במצב סביר.

ןלמי שאמר שייקח המון זמן למצוא חלקים: מה לעשות, אם הוא רוצה לחסוך ולקנות משומש זה ייקח זמן.

עבודה? משלמים רק על המינימום שרובנו לא יודעים לעשות לבד אבל על הרכבת פורק או סעפת אני לא רואה סיבה לשלם.

בקיצור לבחור עם האודי, אתה מדבר פה על איכות ופרוייקט רציני ואני מדבר פה על גדישה במינימום כסף ובלי ערובה לאמינות.

נראה לי שלא הבנת את זה לפי התגובות שלך.

אם אתה משלם 1500 ש"ח לווסת זה בעייה שלך, אבל זה לא אומר שאי אפשר לגדוש רכב ב8K!

אני לא אמרתי שאלו המחירים שלי אלא שאולי אתה התכוונת ל1500 שקל לווסת כי צ'יפ בסכום הזה הוא לא ימצא (ווסת לא נוגע באוטו שלי,תוכנה זה הפיתרון היחיד)...

ובתגובה הזו, אתה מדבר לא על בניה, אלא על משהו לא מוגדר/מאולתר, שיש לי ספק סביר אם הוא יצליח להתגלגל החוצה מהליפט...

שעון BOOST וEGT הם הכרחיים,ומתקרבים ביחד משומשים לאזור ה1000 ש"ח ל"סיניים".

צנרת 650 שקל על הרכב? נשמע לי הזוי, והעבודה כנראה גם תיראה בהתאם, דוד ב200 שקל... אפשרי.

ספק גדול אם המזרקים המקוריים שלו יספיקו.

פתיחת ראש היא סיפור יקר בפני עצמו (אם לא עושים זאת לבד...)

הפרוייקט (יותר מדי מחמיא השם הזה לעבודת המדרכה הזו שאתה מדבר עליה) הוא אוטו שיגדוש 0.3 וגם זה יהיה בהיי בוסט, לא מכוון, עם חלקים ליגה ז**, וספק אם זה ייסע בצורה נורמלית... וגם זה עדיין לא יהיה ב7K, בטח לבחור נטול נגישות לחלקים/מחירים טובים/מכרים/ידע...

אני את שלי אמרתי, אין סיכוי שזה יתקרב לסכום הזה (במקרה הספציפי הזה) ואם כן, זה יהיה ברמה נמוכה מאוד.

בהצלחה לבחור בכל מקרה.

פורסם

אתה יכול להיות בספק כמה שאתה רוצה, אבל העובדה היא שאפשרי לגדוש בעלויות האלו.

זה שלך יש ספק ממש לא משנה למי שרוצה לגדוש בסכום של חודש עבודה.

תן לי לחדש לך, הרכב שלי גודש באמינות כבר כמה שנים טובות ולא היה לו שעונים עד לפני כמה חודשים.

וכן, תיתפלא אבל אפשרי לבנות צנרת ב650 ש"ח- זה שהיא לא תיהיה איכותית זה בטוח.

זה שהיא ככל הנראה לא תיהיה מנירוסטה גם הסיכויים מרובים.

כנראה לא הפנמת, הרעיון הוא לגדוש בזול, אמינות ואיכות לא משחקים פה תפקיד. (מן הסתם כשיש לך תקציב של 7K)

אתה יודע איזה שינוי זה לרכב אטמוספרי לגדוש 0.4 באר מבחינת כח ומומנט? זה המון!

בערך כמו K03 לעומת gt28rs במנועים שלנו.

כמה כבר עולה לפתוח ראש? (אני מניח שאתה לא מתכוון להחלפת בוכנות, טלטלים וכו' שזה כמובן לא הכוונה בפרוייקט של שקל)

תיתפלא אבל מזרקים מקוריים מספיקים ברוב המקרים. בטח ובטח כשאתה גודש נמוך.

מי קבע שאין לו נגישות לאנשים\חלקים?

אני מוכן לעזור לבחור בכל מה שביכולתי בחינם, ככה שדי להטעות!

בוא ותראה שבחור עם ידע מינימלי במכונאות, 7946 ש"ח (כן, היתקשרתי לשאול) זוג ידיים ימניות וקריאה בפורומים גודש בהצלחה 0.4 באר כמעט שנה.

אז די להטעות משתמשים.

(אם אתה לא מאמין בשבת הוא מחליף טורבו ואתה מוזמן לראות את הרכב)

פורסם

106DEVIL ׁ(סליחה שאני לא יודע את שמך) אבל לדעתי אם הבן אדם רוצה לגדוש ב-0.4 באר ויעלה לו סביבות ה-8K כי זה התקציב שיש תיתן לו לנסות לפחות, הדג אומר שהוא מכיר בן אדם שעשה את זה אז זה אפשרי.

זה שאתה לא הייתי מתחיל פרוייקט בשביל 0.4 באר זה משהו אחר (אגב גם אני לא) אבל זה מה שהבחור רוצה לא?

• תוכן חדש...