Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע מה שעומד אצלי זה

מערכת

pionner deh5050ub

רמקולים קדמיים

קומפוננט gto6507 jbl

רמקולים אחורים

JBL CS3196

תקציב עד 900 ש"ח

לא מזמן רשמתי פה הודעה דומה וחלק ממכם הצעתם לי לקחת את

mac audio z4200

או את

jbl 75.4

הבעיה שאת ה z4200

כבר לא מוכרים בחנויות מישום שזה דגם ישן ומציעים את

mac audio zx4000

שלא הצלחתי למצוא אליו חוות דעת בשום מקום

בקשר ל jbl חדש עולה מעבר לתקציב שלי ויד שניה אני לא מצליח למצוא בשום מקום

כך שעם מישהוא יוכל להמליץ לי על משהוא נוסף בתקציב הזה או לפרט יותר בקשר לדגם החדש של mac audio

אני מאוד ישמח

תודה

פורסם

בקשר לדגמים החדשים יותר של המאק יש לך שתי אפשרויות:

ZX4500

4X125 RMS

ובגישור 300RMS

ZX4000

4X95 RMS

ובגישור 250RMS

הקומפוננט שלך הם 70RMS וגם האחוריים,לכן הZX4000 הוא די והותר בשבילם.

אם אתה חושב להוסיף בהמשך סאב במקום הרמקולים האחוריים הייתי שוקל את הZX4500 כי ההפרש הוא אינו משמעותי.

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

האם יש עוד מגברים שאתם יכולים להמליץ לי בתקציב שלי? או שהמגבר מאק אודיו הוא הכי מומלץ בין המגברים שעומדים בתקציב שלי?

והאם ההבדל בין שתי הדגמים יהיה משמעותי או שאפשר יהיה להסתפק ב ZX4000?

וכן בעתיד הקרוב אחרי המגבר אני יקנה סאב

פורסם

גם אני חיפשתי את הZ4200 ועמדתי באותה סיטואציה מחר אני הולך לקנות את הZX4500 כך שאין לי משהו אחר להמליץ לך עליו.

כרגע אתה לא תרגיש הבדל בין שני המגברים, שניהם הם די והותר בשביל הרמקולים שיש לך כרגע.

אבל במקרה ובהמשך תשים סאב ה4500 יתן לך 300RMS בגישור לעומת ה4000 שיתן 250RMS בגישור.

ההפרש בינהם ע"פ זאפ הוא כ-100 שקל משהו לא רציני....שווה להשקיע כעת על מנת שאם תשתדרג עם הרמקולים יהיה לך מגבר יותר חזק.

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

הייתי פשוט קונה משהו משומש , תמיד ככה עולים ברמה והתקציב נשאר נמוך, :-)

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

• תוכן חדש...