Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ ברכישת MX5 RHT (גג קשיח)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי הפורום שלום,

אני מעוניין לרכוש MX5 שנת 2007 גג קשיח (מחירון 168K).

אני יודע שלאחרונה נמכרו 2 רכבים כאלו הרבה מתחת למחירון: האחת שחורה ב- 143K והשניה כסופה ב- 145K.

מסקר שוק שערכתי לא מצאתי רכב שעונה על הדרישות ולכן החלטתי לחפש "מציאות" אפשריות בשנתון גבוה יותר.

העניין הוא שכל המכוניות שאני מוצא דורשים מחיר מחירון או מעט מתחת לו (כיום עומד על 198K, הרבה מעבר לתקציב).

השאלות שלי הן:

1. מהו לדעתכם המחיר הסביר ל- RHT שנת 2008 (כולל ירידות מחיר אפשריות של ינואר 2009, אם בכלל)? התקציב שלי הוא באיזור ה- 165-170K, האם ריאלי בכלל (מסתמך על הפרשי מחירים זהים לשנתון 2007)?
  2. מהי מהי ירידת הערך (מבחינת השוק, מחירון אני יודע) בירידה שאספוג בשנה הראשונה? והאם אפשר יהיה בעתיד לדרוש מעל המחירון או שתהיה לי בעיה (אני לא נוסע הרבה)? אני יודע שמיאטות יותר ישנות נסחרות מעל המחירון...

אשמח לייעוץ בנושא,

ניר

פורסם

ואו, המחירון שלה נפל בטירוף. הרבה יותר משל המיאטה עם הגג הרך. זו כנראה הוכחה נוספת לכך שהתמחור המקורי היה גבוה מדי.

בנוגע למחיר ריאלי - אי אפשר לדעת. בעצם, יש דרך אחת לדעת - להתקשר לבעלים של מכוניות כאלו ולשאול אותם בכמה הם מוכנים למכור.

ככל שהרכב חדש יותר כך ירידת הערך בשקלים גדולה יותר. השוק של המיאטה טוב (אפילו שיש המון למכירה בזמן האחרון) והיא יורדת בממוצע בפחות מ-10% בשנה (אם כי השנה זה יהיה יותר - כמו כל רכב בעצם).

אם אתה לא נוסע הרבה ומתכוון לשמור על הרכב הרבה זמן אין סיבה שלא תוכל לבקש מעל המחירון בעוד כמה שנים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ריכבי נישה ורכבים בכלל שהם יחסית חדשים לרוב נסחרים מתחת למחירון .

אין לי ספק שמיאטה NC היא אחת הרכישות הכי מהנות לשקל!

אני מכיר מיאטה NC 07 יד 3 יפייפיה (כן היד מאוד גבוהה!) שנמכרה לפני מספר ימים ב115K ש"ח :shock: .

לא כל מי שמחזיק מיאטה מבין את הכייף שבנמצא ומבין את הערך המוסף של הרכב מלבד ה"רודסטר" . ולכן סביר להניח שישנם הרבה מציאות במחירים נמוכים מהמחירון במיוחד בתקופה הנוכחית...

מיאטה NC - אם רק אוכל להתרגל בחזרה לרכב "סבירסקי" ולא חזק כמו הקיים בחזקתי אולי יבוא יום ואחזיק אחת תחת חסותי.כייף!

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

בטווח המחיר הזה יש לך אופציה נוספת אחת למעשה - פונטיאק סולסטיס. למעשה זו אופל/ווקסהול, והתוצאה היא רוסטר מהיר, מעוצב ומאובזר במחיר אטרקטיבי מאוד. אין צורך לרוץ ולחפש אחת שמורה - רק תתקשר לסוכנות ייבוא אישי ותוכל לבחור הכל - צבע, גימור, כ"ס ועוד...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

תודה לכל המגיבים הזריזים... (=

הפונטיאק סולסטיס היא עם גג קשיח?

קראתי קצת ביקורות על הרכב בחו"ל, ובהשוואה למיאטה (תמורה לשקל כמו שעומר קורא לזה) היא פחות עדיפה.

מישהו יודע אחרת?

פורסם

מחירי הביטוח זולים יותר (במעט אומנם...) וגם השקט הנפשי של להחנות את הרכב איפה שבא ללא חשש מוונדליזם, הבנתי שזה לא דבר קשה במיוחד. שמעתי שיש עוד כמה דברים קטנים כמו זה שהגג קשיח שקטה ביחס לגג בד בנסיעה במהירויות גבוהות.

וגם לדעתי הגג קשיח יפה יותר (סתם עניין של טעם אישי).

פורסם
בטווח המחיר הזה יש לך אופציה נוספת אחת למעשה - פונטיאק סולסטיס. למעשה זו אופל/ווקסהול, והתוצאה היא רוסטר מהיר, מעוצב ומאובזר במחיר אטרקטיבי מאוד. אין צורך לרוץ ולחפש אחת שמורה - רק תתקשר לסוכנות ייבוא אישי ותוכל לבחור הכל - צבע, גימור, כ"ס ועוד...

אני מחזק כל מילה שנאמרה, על הפוטיאק סולסטיס הוא רכב יפה בכל המובנים מהיר בגרסת הטורבו שנהגתי עליה בארץ מאובזר בטירוף. ושוב פעם המחיר שלו מאוד מאוד אטרקטיבי ביחס למיאטה ואני אישית מאוד מתחבר לעיצוב, של הפוניאק מה גם שהפוניאק רכב ייחודי. לפי דעתי שוב פעם אני ממליץ לך לפנות לחברה שמתמכת בייבוא אישי, אם תרצה בפרטי אני אוכל לעזור לך יותר לעומק בהצלחה.

יניב

פורסם

אז פשוט תרכוש לך מיאטה עם גג בד ותרכוש הארד טופ(גג קשיח שמתלבש על הרכב.

ככה תוכל להנות מ2 העולמות.

שייבוא לך לצאת לטיול עם גג נפתח פשוט תפרק את הגג ותשים במחסן ובשאר הימים תהיה עם הגג הקשיח.

יצא לך זול יותר לדעתי.

פורסם
מחירי הביטוח זולים יותר (במעט אומנם...) וגם השקט הנפשי של להחנות את הרכב איפה שבא ללא חשש מוונדליזם, הבנתי שזה לא דבר קשה במיוחד. שמעתי שיש עוד כמה דברים קטנים כמו זה שהגג קשיח שקטה ביחס לגג בד בנסיעה במהירויות גבוהות.

מחירי הביטוח של הRHT אינם זולים ממחירי הביטוח של המיאטה SOFT TOP (אתה מוזמן לבדוק).

לגבי רעשים, בתור אחד שנסע בהמון מיאטות לא מצאתי הבדל רציני בבידוד הרעשים. מדובר על רכב שנת 2008

ולא שנת 92. הבידוד מעולה גם במיאטה עם הגג בד.

עניין של ונדליזם-זה נכון.. השאלה אם אתה מוכן לשלם הפרש של כ-40-50 אלף ש"ח בשביל "השקט" הזה.. במחיר הזה

תוכל לתקן הרבה קרעים וחתכים בגג :)

Lexus CT200H

פורסם

גם אם חברת הביטוח מתחשבת בכך שהגג קשיח, הרי שה"התחשבות" הזאת בטלה בגלל הערך הגבוה יותר של הרכב.

סוד קטן- חשש מוונדליזם תהיה מנת חלקך בין אם תרכוש מיאטה עם גג קשיח, ובין אם אחת עם גג בד.

אני חושב שעדיף שתחפש מיאטה עם גג בד, יותר מכוניות בשוק, מחיר נמוך יותר ובחלק מההפרש תוכל לרכוש גג "ספייר" למקרה של סכינאי משועמם.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

קספר,אני מניח שהתכוונת למיאטה עם גג רך...

renault megane 5dr 2010 1.6

mazda mx5 nb 2004 1.8 mt

נציג מכירות רנו-אולם תצוגה ת"א-קרסו מוטורס.

פורסם
קספר,אני מניח שהתכוונת למיאטה עם גג רך...

גג רך= גג בד

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
במחיר הזה תוכל גם להביא מוסטנג 2007

אם זה מעניין אותך ...

במחיר הזה תוכל להביא גם 2. שמועות (מבוססות מאוד) מדברות על כך שמוסטנג נמכרות במכירות פומביות בארה"ב באלפי

דולרים מתחת למחיר המחירון. הרבה דילרים יצאו כבר במבצעים של 1+1 על המון רכבים מסוימים. אני משער שהמוסטנג נמכרת

כעת במחירים מאוד זולים בעיקר בגלל המנועים הגדולים והבהלה העולמית שהולכת ומחריפה עם המיתון. קצת קשרים עם אנשים ואפשר להוציא יופי של מכוניות במחירי רצפה.

Lexus CT200H

• תוכן חדש...