Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זיסו, שים לב למה שאני רושם. על פי היבואן שמן מנוע בתקן SG ומעלה, בצמיגות 15W/40 בתדירות החלפה 15.000 ק''מ...אלה הן הדרישות המינימליות.

כמו שציינתי , אני משתמש ברכב הנ''ל בסינטטי מלא SL בצמיגות 5W/30

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

שלום רב

אני רושם לך רק מכוונה טובה ולעזרה

ראיתי את שרשמת אך הוראות אלו לא נכונות ושמן מתקן sg הוא לא רלוונתי היום וגם לגבי 15w40 הוא מינרלי ולא מחזיק מעל 5 אלף .

לגבי כוונות היבואן באמת שאנני יודע . אך ברור שמי שיעשה כפי שרשמת יסבול משחיקה מוגברת ומבוצה ורעש מע" תזמון וכמובן שאפשר לעשות פלאשינג או תיקונים אך לא חבל

בברכה זיסו יוסי נ.ב ראיתי שאתה משתמש ב 5w30 וזה מעולה ( אני הייתי משתמש ב 5 w 40 כלומר אני משתמש בכך )

פורסם

זיסו, אני רק מעלה מה שכתוב בספר הרכב למשתמשים אחרים שפעם יעשו חיפוש וירצו אינפורמציה. כל אחד יעשה עם רכבו מה שבא לו, אני משתמש רק בשמנים וחלפים איכותיים, אפילו שאינני מחזיק ברכבים לתקופות ממושכות.

מוסכים מורשים משתמשים בשמן זול ומחייבים בסביבות 100 שקל, אם יתחילו להשתמש בשמנים יקרים יותר הם לא יצליחו להסביר ללקוחות למה רשומה בחשבונית הספרה 300 ש''ח ליד המילה "שמן מנוע".

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...