Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהו ההבדל בין זכוכית קריסטל ספיר לבין זכוכית קריסטל מינרלית? ובמה מתאפיין ההבדל?

תודה מראש.

"And Justice For All..."

פורסם

מתעלק על השירשור.

לשעון שלי מחברת סקטור יש שריטות קלות על הצג. יש דרך להפטר מהן ?

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אני בדקתי בעצמי לגבי אפשרות של תיקון זכוכית שנשרטה בשעון הקודם שלי, הדבר לא בר ביצוע ועלול אף לפגוע לך באטימות של השעון.

בקיצור, רד מזה ידידי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ספיר אומנם קשה מאוד לשרוט אבל בכדי למנוע השתקפויות הספיר מצופה בשכבה נוגדת השתקפות שאחרי זמן מה מתחילה להישרט קלות.

אני יכול לספר לך שאחרי 10 שנים עם שעון שכזה, החלפתי זכוכית (מקורית) בשעון יקר כולל החלפת סוללה ואיטום במעבדה מאוד רצינית בעלות של 300 ש"ח, שזה בעיני סביר מאוד.

זכוכית מינראלית זו זכוכית רגילה אני ממש לא ממליץ לקנות שעון עם זכוכית שכזו, אחרי שבוע השעון כולו שרוט.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תודה על המענה המהיר,

עכשיו ראיתי למשל מפרטים של שני שעונים שבאחד מהם היה רשום זכוכית הרדלקס קריסטל

ובשני היה רשום זכוכית קריסטל מינרלית? מה כל אחד מהם אומר?

תודה מראש.

"And Justice For All..."

• תוכן חדש...