Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיצובישי לנסר 2005 EXECUTIVE 1600 סמק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש חוות דעת על הרכב,

יש לי תקציב של 50-55K והציעו לי ב- autocenter את המיצובישי הזאת שהיא יד שנייה (יד ראשונה הייתה השכרה),עם קילומטרז' של 116500, המחירון שלה הוא כ- 59K והם הציעו אותה ב- 50K.הם הראו לי בדיקה של הרכב והוא ממש נקי חוץ מכמה דברים קטנים שהם תיקנו.

האמת היא ששמעתי דברים לא טובים על הרכב אבל דיי נידלקתי עליו, לדעתי הוא ממש יפה מבחוץ ומבפנים.

הדרישות שלי לא גבוהות אני נוסע בעיקר בעיר ולא הרבה כול כך, אבל אני צריך רכב משפחתי מרוווח ונוח.

לא חשוב לי יותר מידי ביצועים מיוחדים.

השאלות שלי הם:

1. האם אוטוסנטר אמינים ?

2. איך הרכב הזה, האם הוא ממש קטסטרופה הוא שזה רק שמועות?

3. אם יש רכבים אחרים במחיר הזה ששווה לבדוק אותם?

ותודה על העזרה

פורסם

לאבא יש בדיוק כזה מהעבודה, רכב לטעמי מעולה ,

מרווח מאוד מלפנים מאחור גם לא חסר מקום ,בג'אז סטאנדרטי, שותה אחד ל11 קצת הרבה.

אחיזה מעולה בן הטובות,

קצת עצל אבל משפחתומטית לטעמי!!

אומרים שהמנוע והגיר מיושנים אבל אני חושב שחברה כמו מיציבושי נשארו כל כך הרבה זמן עם אותו מנוע וגיר זה מעיד על הצלחה!

!Blue Subaru Impreza

פורסם

ביחס למאזדה3 סיוויק קורולה היא קצת יותר עייפה בוא נקרא לזה ,לפי דעתי הוא מדורג ממש באמצע אז ככה שזה בסדר לא רכב למירוצים משפחתי נטו אמין איכותי ונוח !

!Blue Subaru Impreza

• תוכן חדש...