Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 126
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המקרה שאני מדבר עליו קרה לפני כמעט חצי שנה אך עדיין לא היה משפט.

לא אמרו פרטים כמו מקום האירוע או כמה נהרגו? במקרה שאני מדבר נהרגו 2 אנשים שהיו ברכב שנפגע.

פורסם
המקרה שאני מדבר עליו קרה לפני כמעט חצי שנה אך עדיין לא היה משפט.

לא אמרו פרטים כמו מקום האירוע או כמה נהרגו? במקרה שאני מדבר נהרגו 2 אנשים שהיו ברכב שנפגע.

זה המקרה המדובר.

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

שלום לכולם

מה כל ההתרגשות? חברה צעירים מתארגנים על כביש ראשי להתחרות בינהם וקורה מה שקורה וכולם נכנסים ללחץ? מה הקשר למירוצי מכוניות??????? חברה תפרידו ומהר בין שטויות של ילדים שמנסים לעשות רושם על החברות שלהם ובין מירוצי מכוניות, וכמה שיותר מהר נפריד בין שני הצדדים יהיה טוב יותר לכולנו.

המשיכו לנהוג בזהירות ולא בירידות של ירושלים המטיף

פורסם
שלום לכולם

מה כל ההתרגשות? חברה צעירים מתארגנים על כביש ראשי להתחרות בינהם וקורה מה שקורה וכולם נכנסים ללחץ? מה הקשר למירוצי מכוניות??????? חברה תפרידו ומהר בין שטויות של ילדים שמנסים לעשות רושם על החברות שלהם ובין מירוצי מכוניות, וכמה שיותר מהר נפריד בין שני הצדדים יהיה טוב יותר לכולנו.

המשיכו לנהוג בזהירות ולא בירידות של ירושלים המטיף

לכן ביקשתי את הפרטים - להבין במה מדובר...

אלון

פורסם

אני לא יודע אם זה מתאים לרשום פה את הפרטים אבל מה שבטוח זה שמי שכתב את הכתבה בווי-נט פשוט חרטטן. הילד לא שידל אותם ל''מירוץ'' הזה זה שקר ואם כבר אז זה הם אלה ששידלו אותו והם לא היו בגיל 17 אלא 22+.

פורסם

ערוץ 10 בתוכנית הבוקר "אולי כדאי למסד את גם את החשיש והזנות ואז כל חטאים יהיו חוקיים"

דברו על מרוצי מכוניות בארץ, הזכירו את ה"חוליגנים" במנחת שבערד + מגרשי ההחלקה באשדוד והרייסים בסופרלנד באותה הנשימה.

רק שכחו לספר שזה חוקי כבר 3 שנים - רק לא נותנים ליישם את החוק!

פורסם

בפלורידה הוקמו בבעלות המדינה קרוב ל 10 מסלולי דראג לספורט עממי ליד מוקדים בהם היו מרוצי רחוב לא חוקיים.

המסלולים פתוחים לקהל ולכל כלי הרכב! ואפילו המשטרה מריצה שם לפעמים רכבי דראג מטעמם.

יש במקום נוכחות של צוות רפואי,ציוד בטיחות כיבוי אש ,הסברה,ואפילו תחנת דלק לדלק מרוצים.

האטימות במדינה פה פשוט חוגגת.

המטיף חושב שזה שטויות של ילדים... זה כמו להגיד ש ראלי זה משחקים בארגז חול

לזלזל בספורט עממי שגדול ופעיל בעולם יותר מראלי פשוט מיותר

הינה תמונות מהמסלול במיאמי עם קבוצה של חברים שגרים שם:

n668861507_1273685_312.jpg

n668861507_1273686_1172.jpg

n668861507_1273952_5316.jpg

n668861507_1273955_7393.jpg

n668861507_1273957_8625.jpg

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

המטיף לא חושב שזה שטויות של ילדים - הוא מהתומכים הגדולים והנלהבים של ספורט מוטורי וספורטאי מוטורי בעצמו.

הוא רק רוצה שלא ידירו בכפיפה אחת את המירוצים במקצועיים שעושים בארץ (ויש כאלו) לבין קרבות רחוב בין זבי חוטם באישון לילה.

אלון

פורסם
ערוץ 10 בתוכנית הבוקר "אולי כדאי למסד את גם את החשיש והזנות ואז כל חטאים יהיו חוקיים"

דברו על מרוצי מכוניות בארץ, הזכירו את ה"חוליגנים" במנחת שבערד + מגרשי ההחלקה באשדוד והרייסים בסופרלנד באותה הנשימה.

רק שכחו לספר שזה חוקי כבר 3 שנים - רק לא נותנים ליישם את החוק!

מדהים כמה יכולים להיות טיפשים בתקשורת. הם באופן אוטומטי נגד העניין, בלי להבין דבר בנושא.

למטיף - ההתרגשות היא לא בגלל כתב האישום על הריגה נגד בן 17, היא על ה"אירגן מרוצים".

ולקוביסו - קצת הבנת הנקרא בבקשה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...