Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם יש צורך במטף לרכב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בימים האחרונים עלתה בראשי המחשבה להביא מטף של 1 קילו שימוקם ברכב

אך מאותו רגע החלו להם חבריי עם הנימוקים מדוע כן ומדוע לא

אז החלטתי להתייעץ פה איתכם, האם לשים מטף ברכב?

אמרו לי שכן על כל צרה, לעומת זאת אמרו לי שלא כי באקלים הארצישראלי הוא עלול להתפוצץ

עזרה, בבקשה ?

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

באקלים הארצישראלי הוא יכול להתפוצץ? כלומר בחום גבוה הוא מתפוצץ? נראה לי מאוד לא הגיוני כשמדובר בכלי למלחמה בשריפות.

"ai motoare capul doare"

פורסם

דבר שמיועד להתקרב למקור חום במרחק נמוך ממטר, לא יתפוצץ בגלל חום של אפילו 60 מעלות ומעלה.

כעקרון - אין צורך במטף, אלא אם אתה ממש דואג שתפרוץ לך שריפה ברכב (דבר מאוד נדיר, אלא אם אתה [לא בהכרח אתה] מטומטם + מעשן כבד, שאז הדבר מאוד סביר שיקרה).

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

המטף לא יתפוצץ ולא בטיח, לראיה, על כל רכב מסחרי, חובה בחוק לשאת מטף ברכב.

עוד לא שמעת על מקרה שמטף התפוצץ ברכב נכון? גם אני לא.

לאנשים אשר מבצעים טיפולים בעצמם ברכב הוא מומלץ לצורך הגנה עליו במקרה של כל מקרה, שריפת חשמל, דלק וכו'.

כבר הצלתי את רכבי מהשמדה כבר פעם אחת בעזרתו, באמת. אתה לא רוצה לדעת מה ההרגשה כשבוער לך תא מנוע, תאמין לי. לא הרגשה נעימה כלל, מזל גדול שהיה לי מטף באוטו!!

משקלו 2 ק"ג בערך עם המיכל, ולא יפגע בביצועי הרכב ולא יקח מקום מיותר, לדעתי מומלץ גם לכל בעל פרטית לכל מקרה.

לך תדע, אולי אף יצא לך פעם לעבור ליד איזה רכב בוער ותוכל לסייע לכיבויו.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

שמע, בעבודה שלי על הכביש ( כל היום על הכביש) ראיתי הרבה רכבים נשרפים.

לא חסר תקלות פתאומיות שיציתו לך את הרכב, מתקלות חשמל עד תקלות חום מנוע וכד'.

והרכבים שראיתי נשרפים הם מכל הסוגים ללא יוצא מן הכלל, ככה שזה יכול לקרות לכולנו. לרובם, בעצם לכולם לא היה מטף באוטו והוא הלך טוטאל לוס כמובן.

חבל

עדיף שיהיה מטף באוטו

Nothin really matters to me

פורסם

אם יש לך כסף לקנות אותו אז תקנה ותתקין.

לדעתי זה חובה (בלי קשר לחוק) בכל רכב מסחרי ורכב ישן (12 שנים נחשב ישן).

רכבים חדשים לא חייבים להתקין (לדעתי) אבל זה אף פעם לא יכול להזיק ולכן אם את מעונין אז תתקין.

פורסם

אז בעצם אתם אומרים שלהזיק זה לא יכול אבל לא חייב בכלל [יש לי פג'ו 406 שנת 2001]

כי מבחינת תקציב זה עולה לי באופן אישי גרושים בודדים

פורסם

גם אני מצטרף לממליצים להחזיק מטף. ברשותי מטף של קילו, אותו מיקמתי בתא המטען באופן שמאפשר לי לשלוף אותו בזריזות גם מבלי לפתוח את תא המטען, במידה וחו"ח אזדקק לו.

כפי שנכתב, שריפה יכולה לפרוץ ממגוון סיבות, וגם רכב חדש יחסית אינו חסין לחלוטין מפניה. הרכב שלי יקר לי מידי בשביל שאתן לאש לגמור לי אותו מבלי שלפחות אנסה להשיב מלחמה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

זה כמו ערכת עזרה ראשונה ברכב.

אתה לא חייב את זה, אבל אם חס וחלילה קורה משהו, זה מעולה שזה שם.

אם יש לך מקום ותקציב לך זה על זה, להזיק זה לא.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

משקל המטף הוא קילו. בוא ניתן לו משקל ברוטו קילו וחצי, ואני נדיב.

אתה באמת חושב שארגז כלים שוקל פחות?

אתה מוזמן לנסות לתלוש אותו מהמקום שהוא מוברג אליו. אני מאוד אופתע אם תצליח.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...