Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגב אם כבר מדברים על קלאטשים אז יש לכם מושג איך אפשר לגרום לקלאטש להיות יותר רך למה הוא דיי קשה אצלי..

שמן או WD40 באיזור הדוושה יכול לעזור?

פורסם

עצה:

אתה לא חייב להחזיק את הרגל על הקלאצ', במקום להחליף מראשון לשני פשוט תישאר בניוטרל, תן לאוטו להמשיך מבלי לשרוף דלק, רפידות, קלאצ' ואנרגיה.

בניוטרל האוטו לא מבזבז דלק כדי להישאר בסל"ד סרק?

פורסם

אני בכל אופן הייתי נורא שמח אם ביציאה מירושלים כולם היו כמותך , ככה הייתי עובר את הפקק כאלו אין פקק בזיגזגים בדיוק כמו קונוסים בשיעורי נהיגה לאופנוע :)

פששש...נהיגה למופת! :mm_nah:

ידידי, אתה לא בפורום הנכון...

ולכל אלה שמאוד מודאגים מכך שאנשים יכנסו להם ברווח הכי קטן שנוצר.

האמת, זה קורה פעמיים או שלוש כל בוקר, ואין ספק שזה מרגיז...אבל זה לא שווה את זה, הרבה יותר מרגיז לנהוג כל הזמן במצב alert בפקק ולשמור על רווח של פחות מאוטו אחד כדי שאף אחד לא יכנס לפניך. זה גם מרגיז יותר להכנס בזה שלפניך.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
בניוטרל האוטו לא מבזבז דלק כדי להישאר בסל"ד סרק?

לא כמו שתלחץ גז ברקס גז ברקס.. ושים לב לשאר הדברים.

קלאצ' ואנרגיה.

חבל על הקלאצ,' ואנרגיה זה מה שהפריע לו מההתחלה.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

יש לי עוד הצעה לחיסכון בדלק ועצבים בפקקים : תעברו לגור בנגב (ערד,דימונה,ירוחם).

הפקק היחיד שיש פה זה כשאלטיזאחן עובר תא הכביש עם החמור שלו.

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם
יש לי עוד הצעה לחיסכון בדלק ועצבים בפקקים : תעברו לגור בנגב (ערד,דימונה,ירוחם).

הפקק היחיד שיש פה זה כשאלטיזאחן עובר תא הכביש עם החמור שלו.

ואז מה? נעשה הסבה ונהיה רועי צאן?

פורסם
ואז מה? נעשה הסבה ונהיה רועי צאן?

או שלא הבנתי נכון, או שאתה צוחק על הדרום?

Hyundai accent 98 GLS

משתעלת? כן.

משעשעת? תלוי איך מסתכלים עלייה.

אבל היא שלי! :)

• תוכן חדש...