Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ח'ברה.

אמא שלי פתחה בחיפושים אחר רכב חדש,

הרכב ישמש אותי ואת אמא שלי לנסיעות עירוניות במשך השבוע,ויציאות בין עירוניות בתדירות נמוכה.

אנחנו מחפשים משהו זול ונוח לאחזקה מבחינת דלק,תיקונים וביטוח.

לגבי הגיר אין עדיפות מיוחדת,המראה שיהיה כמה שיותר טוב וצעיר.

התקציב הוא 25,000-30,000 ש"ח.

היו לנו אפשרויות של אופל אסטרה,פיאסטה שנמכרו.

אני חשבתי על הפיגו 206,ניסן אלמרה

מה ההמלצה שלכם בשבילי ?

תודה מראש,

טל

פורסם

פונטו ספייס, בתקציבך היא תניב שנתון גבוה יחסית, חלפים וטיפולים זולים (אחזקה זולה), מבחינת גיר לך על ידני על מנת לחסוך יותר בדלק ולהאריך את חיי הגיר.

מנוע 1250 סמ"ק, 60 כוחות סוס.

פורסם

הפיאסטה בהחלט מתאימה לדרישות שלכם, אי כי קצת קשה למצוא אחת שאינה יוצאת השכרה או ליסינג במודלים הרלוונטיים לכם.

ה206 מודרנית מהפיאסטה, כנראה שהיא תיהיה קצת יותר יקרה לאחזקה, אבל הבעיה העיקרית היא שבתקציב הזה אתה מגרד את תחתית ההצע של ה206 בשוק, וזה לא מתכון למציאת 206 טובה ואמינה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הרכישה מתבצעת דרך מגרש מכונית לכן זה כבר פחות במחירון.

ממש חבל שפיספסנו את הפיאסטה,אני שומע רק דברים טובים על הבובה הזאת.

• תוכן חדש...