Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לגבי ברלינגו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך רכב משפחתי, שגם יוכל להכיל ציוד עבודה (הרבה נפח- מעט משקל).

התקציב - 55K

קיבלתי הצעה לברלינגו 2006 עם 106,000 ק"מ. קיבלתי את הסטוריית הטיפולים - הוחלפו שתי הדלתות האחוריות, החלונות מימין ומשמאל, ואחרי עוד שנה - גם דלת צד. פרט לזה הסטוריית טיפולים נראית לי תקינה - טיפולים שוטפים כולל טיימינג + החלפת סטרטר ומצבר + בלמים.

המוכר (לובינסקי) מתחייב שאין פגיעת שלדה, וכמובן שיש לי אופציה לבדיקה על חשבוני.

מה כדאי?

:?:

פורסם

אין ללובינסקי ברלינגו שנסעו פחות מ 50 אלף בשנה ולא היו מעורבים בתאונות?

http://lubinskitrade.focusnet.co.il/%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A9%D7%A8%D7%9B%D7%91%D7%99%D7%9D/tabid/1091/Maker/66/CarType/19/Default.aspx?Model=%D7%91%D7%A8%D7%9C%D7%99%D7%A0%D7%92%D7%95

היתרון היחיד שאני רואה בעיסקה הזאת - חצי שנה אחריות שהם נותנים על רכב מסחרי ואפשרות לשלם בתשלומים בלי ריבית.

אבל המחירים הסופיים שהם דורשים, לדעתי, גבוהים מדי (הרי מדובר בליסינג,אומנם של היבואן, אבל בכל זאת ליסינג).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...