Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי לעבור דירה לחיפה.

בפעמיים שחיפשתי (ומצאתי) דירות בחיפה הגעתי בדרך כלל לדירות בין 300 ל350 דולר כשהיו 2 אופציות:

- דירה גדולה עם רצפה מגעילה ומקלחת ושירותים פשוט מגעילים.

- דירה קטנה וקלסטרופובית במצב טוב יחסית.

אני פשוט לא מבין איך אני יכול למצוא דירה נורמלית, ואני ממש לא רוצה לעבור את השנה האחרונה שלי במעונות האוניברסיטה (מה גם שמאוחר מדי לבקש).

מישהו יודע איך למצוא דירות נורמליות?

אני ממש לא מוכן לגור עם עוד אנשים (בגלל זה אני עובר דירה) והדירה חייבת להיות במצב טוב. איפה מחפשים?

פורסם

נסה במקומות קצת יותר "נחשבים".

אם תנסה למצוא בהדר, חבל לך על הזמן...רק ג'יפה.

מינימום הדר עליון (מעל גולומב, אולי כולל).

בשכונות התחתונות מדובר באוכלוסיות חלשות ו"גרועות" בד"כ.

בכל מקרה תתרחק מהילל\מסדה.

אולי נהייה שכנים, אבל מצוקת החנייה והרעש מבתי הקפה המזורגגים לא נותנים תנאים אופטימליים ללמידה, בלשון המעטה.

ובארלוזרוב יש יותר מדיי יריות.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

חפש בנו"ש- המחירים יותר גבוהים אבל המצב לרוב הרבה יותר טוב.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

ברווז, בכל מקרה אני טיפה'לה אליטיסט ולא מתכוון לגור בהדר או בשום מקום עם מצוקת חניה.

פעם גרתי בנווה שאנן ואחר כך בנשר. בנשר הייתה לי דירה גדולה ובמצב "לא משהו" ובנווה שאנן הייתה לי דירה של 30 מטר מרובע אבל לא השירותים היו די קטנים, ולהתקלח בזוג, שכח מזה!

פורסם

אז חבל על המאמצים לסדר את פינת הלימודים- גם ככה תצטרך לארוז הכל :-D

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

יוסי, מכיר את התחושה, כשאני חפשתי דירות בחיפה בהחלט נתקלתי בתיאורים שרשמת ואפילו גרתי כבר בדירה קטנה וקלסטרופובית, אמנם המחיר היה ברצפה.

עכשיו אני גר עם החברה אז כבר השתדרגתי לדירה מרווחת ויפה מאד אך גם זה לאחר חיפושים ארוכים.

בזמני מצאתי מספר יחידות דיור חמודות מאד בשכונת דניה, כן כן, דניה, יותר קרוב לאוניברסיטה לא תמצא. אשר הושכרו במחירים שרשמת. צריך רק לחפש, אך אני מבטיח לך שהדירות במצב טוב.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

מעניין, אני כבר כמה חודשים מברר על לקנות דירה מוזנחת באיזור האוניברסיטה\טכניון, לשפץ אותה ולהשכיר.

אם תתקל במכירה של דירה אטרקטיבית שמתאימה לך אפילו אם דרוש בה קצת שיפוץ, אולי נוכל לעשות משהו שישתלם לשנינו.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

יוסי, אני חושב שאם תחפש באיזור רוממה החדשה (איזור אורן והפרחים, אולי גם הנטקה) אני די משוכנע שתמצא משהו ברמה גבוהה יחסית (במיוחד אם זה יהיה בהנטקה שזה ממש רמת אלמוגי אפשר לומר) ואולי קצת מעל המחירים שאתה מדבר עליהם (המחירים ירדו חזק).

אם תוכל ללכת קצת למעלה לכיוון דירה קטנה באלמוגי\גולדה יהיה לך הרבה יותר טוב אבל המחיר יהיה בהתאם.

פורסם

תפרן, תפרן, -אבל בררן.

...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

כמו שאומרים: פחחח... ('צטער, לא יכולתי להתאפק).

תגיד תודה שאתה גר באחד המקומות היותר זולים בארץ מבחינת דיור.

קח יומיים מחייך והשקע אותם בניקוי הרצפה והשירותים,

ופתרת את הבעיה.

דירות סבירות יימצאו למשל בנשר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

חפש באזורים אחרים, חפש בדרך נווה שאנן רחוב יד לבנים או רחוב פאר, או שכונת נווה יוסף, ברור שזה לא כמו כרמליה או דניה אבל במחירים של 350 דולר אתה מקבל שפע של דירות למבחר בין 2 ל 3 חדרים במצב סביר עד משופץ.

שווה לך להשקיע מאמץ...

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אתה יושב לך בחיפה, החיים שלך פראנצ' ונילה, ואתה מלין על מצב הדירות?

אם עיקר הבעיות שגילת בדירות הסטודנטים מסתכמות בשירותים מסריחים ודירות קטנות וקלסטרופוביות, בוודאי יעודד אותך לשמוע שמצב דירות הסטודנטים בבאר-שבע גרוע הרבה יותר. שירותים מסריחים? קצת 00 והכל מבריק. מה קורה כשיש גלי ריח (ולא מדובר בריח של מטהר אוויר) מהשירותים לכיוון חדרי המגורים?

חדרים קלסטרופוביים? נסה לשכור את החדר הקטן בווינגייט. עזוב את זה שמיטה וחצי תכנס שם רק לגובה. גם עם מיטת יחיד, שולחן כתיבה קטן וארון שתי דלתות אין לך מספיק מקום בחדר כדי לעשות, נניח, שכיבות שמיכה. ועל זה, למשל, סטונדטים שנה א' משלמים לפעמים גם 700 ש"ח שכירות לחודש, לא כולל ארנונה, מים וחשמל.

מה שכן, בעיות חנייה ברוב המקומות לא יהיו לך.

בקיצור, קח הכל בפרופורציות. מה שאתה מחפש זה לא דירה לסטונדט אלא דירה לזוג צעיר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...