Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צביקה :)

די לבכות...

יש דירות ויש דירות.

ואני גר באיזור עם מלא סטודנטים... רק לראות את המכוניות הנוצצות במגרש החניה, הלב מתמלא גאווה לראות שהם אינם "אוכלוסיה חלשה". :-D

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

תכל"ס, להמון סטודנטים באמת אין בעיות קשות של רעב ומי שעובד שנה לפני הלימודים וגם במהלך הלימודים יכול בלי בעיות להחזיק רכב.

הידידות הקרובות ביותר אלי באוניברסיטה נוהגות על פולו 2008, פאביה 2008, דייהו נובירה 1999 ועוד כמה כאלו.

וכן, כנראה שאני מחפש דירה לזוג. הבעיה היא שאין לי בת זוג ברגע זה והתקציב לא עומד להיות יותר מדי גבוה.

העניין הוא שאני משלם על הלימודים, ההורים משלמים על השאר והם לא יתנו לי תקציב גדול בגלל עניין של פרינציפ.

אחי הוא כלכלן בנשמה והוא ידאג כבר להסביר להם שאני יכול לחיות גם בתנאי מינימום ולא משנה אם אני צריך ללכת כמה מאות מטרים כדי להגיע לחניה שלי או אם אני צריך להשתמש בסולם כדי להגיע לשירותים (ככה חייתי במשך 3 שנים!)

• תוכן חדש...