Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי גולף gti די חדשה חצי שנה על הכביש. עברה7 אלף קילומטר.

אני רוצה לשפר אותה. אבל להשאר במסגרת האחריות,סתם חבל שנתיים אחריות ללא הגבלת קילומטראג'.

מה אפשר לשפר ברכב חוץ מצ'יפ מבלי שיראו את זה כשאני יכניס את הרכב לטיפול בחברה.

ביררתי בקשר לצ'יפ לרכב שלי ולפי מה שהבנתי יש רק צ'יפ אחד לסוג רכב שלי והוא יקר. קיבלתי הצעה ב-4500 ש"ח.

אז אם זה נכון דבר ראשון ואם המחיר מוצדק,אם לא אז איפה אפשר להשיג בפחות ולא לרדת באיכות.

תודה רבה.!!!

head unit : clarion hx-d2 | amplifier :sinfoni amplitude 90 . sinfoni prestigio . sinfoni shadow 50 |component: sinfoni series S

| subwoofer :sinfoni s1000sw sinfoni phaser pro

פורסם

השאלה היא אם אתה באמת מרגיש שמשהו חסר ברכב (כוח, התנהגות ,אחיזה וכו') או שאתה רוצה לשפר כדי לומר לעצמך : שיפרתי.

כי לפי הנסיעת מבחן שביצעתי בגולף GTI5 , לא הרגשתי חוסר כמעט בכלום.

אם 4500 לצ'יפ ברכב של מעל 200 אלף ש"ח נשמע לך יקר, אז אני לא יודע מה אפשר לעשות בפחות כסף מזה...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לדעתי, ולפי ההתרשמות שלי מהרכב שווה לך להתחיל בקורס נהיגה מתקדמת!

השיםור יהיה הרבה יותר משמעותי גם מבחינת בטיחות וגם מבחינת ביצועים. וכמובן שיהיה קצת יותר זול מצ'יפ

פורסם

יש קיט ראם-אייר מאוד יעיל למנוע הנ"ל.

הוא יקר יחסית (סביבות 2000) אך נראה ונשמע מצויין.

מה הוא נותן יחסית לכסף- לא המון.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

כפי שאמרו קודמי...

הדבר היחיד שצריך לשפר ב GTI MK5 הוא הנהג ... ממש לא בצחוק, אם לא עשית קורס, לך ומהר !!!

כח ? די קשה לנצל את הכח והמומנט השופע של הרכב הזה, בכל מקרה, אם 200 כ"ס, 6.9 שניות ואחיזה נהדרת לא מספקים אותך, תצטרך להסתכן בביטול אחריות, או להחליף רכב, בגדול, צ'יפ לא אמור לעלות יותר מ 3K, בדוק שוב בסדנאות המוכרות ואצל פרילינג ...

בפורום VAG יש מספר חברים ששיפרו מנועים, מתלים, מוטות מייצבים, ועוד ועוד ועשו את הרכב חזק וקיצוני הרבה יותר, אבל כמו שכתבתי, האחריות בסכנה ...

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

כמו שנירשם מעלי... קורס נהיגה יגרום לשיפור הכי גדול.

היכולות של הרכב שלך מאוד גבוהות , למד לנצלן קודם.

בנושה התוכנה לרכב:

ממומלץ מאוד להחליף יחד עם התוכנה את הפורק הלחץ המקורי ,

הוא לא מחזיק גדישה וגם ניקרע בקלות יחסית.

לכן אם תחליף זאת אז בקלות יוכלו לזהות את השינוי ברכב ולהיתנער ממתן אחריות בשעת הצורך!

אם בכל זאת תירצה ליראות מה ניתן לבצע ברכב זה, קבל קישור

לפרויקט שלי:

http://www.vag-club.com/forum75-heb/forum_posts.asp?TID=14352&PN=2

LIOR RR

פורסם

כח ? די קשה לנצל את הכח והמומנט השופע של הרכב הזה, בכל מקרה, אם 200 כ"ס, 6.9 שניות ואחיזה נהדרת לא מספקים אותך,

די נו כאילו זה 700 כח

גז בכביש ישר ומי יחשוב שהוא יקיא דם מהעיניים.

מה בידיוק קורס יתן לו שיפור תאוצה ? מי אמר שמעניין אותו להתגרזן במסלול ?

הוא מחפש יותר כח וזה לא משהו שיש לאוטו הזה יותר מידי לקו ישר שהוא חופר את כל ההילוכים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

דווקא דובר רבות על זה שבנושא הגיר והמנוע היא נהדרת ודווקא בעת נהיגה קצת יותר אגרסיבית היא פשוט נמרחת.

מתלים וקפיצים ספורטיבים בהחלט יואילו.

הגה מנותק שלא ניתן לסדר יותר מדי.

אם כל מה שמעניין אותך הוא רייס ברמזור אז אכן צ'יפ ימלא את בקשתך.

פורסם

ל Slonya

זה לא שהיה או לא היה בהבדל בין הלאון ל WRX

פשוט ה WRX לא התאימה לסיגנון הנהיגה שלי והלאון כן !!

ל WRX יש כמה תכונות טובות שללאון אין ולהפך.

אישית אם כבר אז STI ל WRX אין זכות קיום בתור רכב ספורטיבי...

כול זאת נאמר ,כדעתי האישית בילבד!

LIOR RR

• תוכן חדש...