Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

2 מהנורות בלוח מחוונים נשרפו (אחת מזמן, השנייה היום והיות שהן צמודות זה גרם לשטח מת באיזור..). כיצד מחליפים אותן? האם יש לפרק את כל הדשבורד או שיש דרך פשוטה (וביתית יותר.. :wink: ) לעשות זאת?

כמו כן, אילו נורות יש לשים שם (מבחינת מתח/זרם)?

מדובר על הרכב שבחתימה..

תודה

פורסם

פעמיים! :mad:

100 ש"ח והחליפו לי את המנורות כולל הנורות של הכפתורי מיזוג-עבודה של שעה-שעה וחצי-המלצה חמה-אם אתה ממש לא מכיר את העניין לעומק ואין לך כלי עבודה אל תתעסק עם זה!

רועי

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

אותו לגמרי-לנתק את כל הצמות שלו-ואז לפרק את כל המנורות ולהחליף אותן-הפלסטיקה עדינה ואם לא מחזירים את הלוח למקום בדיוק הספידומטר לא יעבוד\המחוג ירקוד מכיוון שזה עם כבל...

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

אגב, מאז שאני זוכר את הרכב הספידומטר רוקד טיפה בזמן נסיעה. לא זכור לי שפירקנו את העסק אי פעם.

כנראה שזו פאשלה של ז'אן/ז'אק/מישל/פרנסואה או של אוכל צפרדעים אחר..

בכל אופן, אתה מדבר על המסגרת שמסביב לפלסטיק השקוף? איפה הברגים שלה?

פורסם

כנראה שלא אתעסק.

רק רציתי לדעת מה התהליך באופן כללי.

הזדהות עם החשמלאי אפשר לקרוא לזה :mad: ..וגם לוודא שהוא לא הולך לפרק לי כמה דברים שלא צריך

פורסם

מתעלק על הת'רד.

נשרפו לי(ככה קניתי את האוטו) הנורות של הלוח כפתורים של המזגן בקליאו rsi.

זה סיפור יקר להחליף את זה?

אני חייב לציין שזה לא מפריע לי בכלל (אני בקושי מתעסק עם המזגן) אבל חשבתי שזה יהיה יותר נחמד אם הכל יעבוד.

תודה.

דניאל

פורסם
OFFTOPIC לגמרי, בעקבות עבודה שאני עושה כרגע :

הידעתם שההסתברות שנורה שזה עתה התקנתם תישרף , זהה להסתברות שנורה שהיתה מותקנת שנים ארוכות ברכב תישרף ?

:idea:

חשבתי על זה. אם להחליף רק את השרופות או אם כבר מפרקים, אז את כולן..

השאלה היא מהו זמן החיים הממוצע של נורה, כי הנורות כבר קיימות בסביבות ה-8 שנים ויכול להיות שהקץ שלהן קרוב בלאו הכי (מה שאגב משפיע על הסטטיסטיקה המדוברת..).

בכל אופן, אם אחת נשרפה (אני מדבר על האחרונה, כי הראשונה כנראה שהייתה פאק בייצור) יכול להיות שזה אומר משהו על השאר, לא?

פורסם
פעמיים! :mad:

100 ש"ח והחליפו לי את המנורות כולל הנורות של הכפתורי מיזוג-עבודה של שעה-שעה וחצי-המלצה חמה-אם אתה ממש לא מכיר את העניין לעומק ואין לך כלי עבודה אל תתעסק עם זה!

רועי

איפה עשו לך את העבודה הזאת?

איביזה טורבו 20VT

190 סוסונים עושים את העבודה

פורסם

הידעתם שההסתברות שנורה שזה עתה התקנתם תישרף , זהה להסתברות שנורה שהיתה מותקנת שנים ארוכות ברכב תישרף ?

השאלה היא מהו זמן החיים הממוצע של נורה, כי הנורות כבר קיימות בסביבות ה-8 שנים ויכול להיות שהקץ שלהן קרוב בלאו הכי (מה שאגב משפיע על הסטטיסטיקה המדוברת..).

בכל אופן, אם אחת נשרפה (אני מדבר על האחרונה, כי הראשונה כנראה שהייתה פאק בייצור) יכול להיות שזה אומר משהו על השאר, לא?

זאת בדיוק הסיבה מדוע אמרתי את זה....

כי אם זה באמת נכון , וזה נכון (על פי המרצה שלי , אבל לך תאמין למרצים), אז לא שווה להחליף את כולן על הדרך :wink:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

חו"ח! לא להחליף! :wink:

ברגע שיש משהו שלם, אי אפשר לדעת מה ההשלכות של להתחיל לפרק את כל המנורות (מה עוד יתפרק בדרך, במיוחד באוטו בן כמה שנים). כמאמר האימרה:

If it's not broken - don't fix it. מנסיון.

-- מורטיזציה? מורטיזציה! -- הגלריה

• תוכן חדש...