Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

rover 216 SI 1600 אוטומט 99 קפיצות טורים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז סליחה ראשית מההנהלה על השימוש ב (...)

אהלן חברה...

הרבה זמן שלא התייעצתי עמכם..

אוקיי אז ככה,הטורים יציבים בעמידה,יציבים בנסיעה

הבעיה היא כאשר אני לוחץ ברקס ומגיע עד כדי עצירה הרכב קופץ כמו קנגורו קטן,והטורים משחקים +- 200 טור למעלה ולמטה

אחת ל3 או 4 עצירות אני מרגיש את הקפיצות,אני מאוד דואג לרכב ובכל בעיה קטנה

אני רץ איתו למוסך (מי שלא מכיר את rover אם לא תדאג לו הוא לא ידאג לך)

הייתי במוסך לגבי הבעיה הנ"ל והבנתי שיכולה להיות בעיה עם חיישן חמצן,הבעיה שלי היא שאני לא מתכוון להוציא 800 ש"ח על חיישן חמצן "שיכול להיות והוא הבעיה" רציתי עוד קצת פרטים או כיוון אחר.

אין לי בעיה לשלם את ה800 ש"ח האלו אבל לזרוק סתם אני לא מוכן.

למישהו יש רעיון מדוע הרכב קופץ רק אחרי שאני לוחץ ברקס והוא מתחת ל20קמ"ש ברוב המקרים?

אולי כדאי לבדוק משהו אחר?

מישהו יודע איכן נמצא חיישן החמצן של הרכב? אולי ניתוק החיישן וחיבורו מחדש יעזור לי?

סליחה על המגילה הארוכה,אבל ממש לא נעים לנסוע עם הרכב ככה,במיוחד אחרי שאתה משקיע עליו את הנשמה

• תוכן חדש...