Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עדיף GTO1260BR או Rockford P4004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חממ מגבר מול סאב...

עדיך מגבר.

בלי סאב אפשר להיסתדר, אבל בלי מגבר לא ניתן.

הסאב הזה נראה יפה בתיבה שלו אבל צריך לשמוע לפני קנייה.

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

לבסוף אני הולך על סאב http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=479315 JBL P1220BR 1600W 400RMS

קומפ - מורל דוטק 5.25

וכבר יש רמקולים אחורים פיוניר 6*9 וTSA6972E פשוטים 80RMS 400W

עכשיו רציתי לשאול אם יהיה מיותר לקנות מגבר 4004ר לחלקים הנלווים http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=506277

פורסם

אתה מודע לכך שבלי מגבר הסאב לא יכול לעבוד, כן? :roll:

ואם כבר מגבר אז הייתי הולך על ה-P450.4 של רוקפורד ולא על ה-4004.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

את הסאב אני מתכוון להגביר לחוד כמובן, יותר התכוונתי אם כדאי לקנות את המגבר הזה בשביל הקומפ והרמקולים האחורים שציינתי, אגב המגבר הוא יד שנייה, תרתי משמע לא בגיוון .

פורסם

אצלי הדוטק יושב על ה-P4004 וגם רמקולים אחוריים של INFINITY

המגבר מגביר אותם בצורה יפה למרות שהוא מוצהר 50RMS לערוץ

ולדעתי שומעים מעולה אם אתה מאיזור רחובות אתה יכול לבוא ולשמוע את השילוב אצלי.

תראה את ההודעה הזאת כהמלצה אישית, לי יש ניסיון עם המגבר הנ"ל אומנם יכול ליהיות שיש שילוב יותר טוב.

ערב טוב.

H.U:CLARION DXZ775USB | COMP:HAT Clarus C61-2 | REAR:REF9613I 6X9 | SUB:KICKER CVR12 X2 | AMP1:ROCKFORD P4004 | AMP2:HIFONICS BX1000D

פורסם

תשובה מספקת תודה רבה.

חבר'ה מגבר לסאב הזה בתקציב של עד 1000 ש"ח דבר ריאלי?

אפשרי חריגה של 300 אם ינתן שיפור.

• תוכן חדש...