Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התאמת מגבר ל MOREL LIMITED

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה שהוא עובד ב-6 ליטר זה עוד יותר טוב,קצת עבודה אבל בקטנה

הייתי רוצה רק את המזוודה:lol:

אולי מיוצרים רק 500 בגלל שהסט לא משהו?:lol:

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

אנ י רוצה להבין,רצו ממך 4000 ש"ח על המגבר 2 ערוצים של ג'נסיס סידרת הפרופייל?:shock:

תתחדש על סט נראה טוב מאוד. אבל אני מקווה שתעשה לו בנייה של תיבות, אחרת חבל על כל ההשקעה.

הייה לי אילייט ושמעו לא טוב בכלל(בלשון המעטה)כי לא עשיתי להם בנייה כמו שצריך.

בהצלחה.

פורסם

אחרי שאליקו הגביר סופרימו עם DM, הייתי הולך על הסטאפ הזה..

הלימיטד אדישן זה בעצם "גירסה חדשה" של אילייט. ואני חושב שלמעט הקרוס, השינויים בו הם בעיקר במזוודה..

[Double Neodymium magnet, לעומת Double Neodymium magnet H-type.. וואלה..]

בגלל שמדובר באותו ספק, של המורל והג'נסיס, אני משער שאפשר לקבל מחיר טוב על כל החבילה.. ולכן הייתי הולך על זה.

makskoma, ישראל אמר שהוא שומר.. מה קרה? אתה בלימודים לקראת תואר בשלילילוגיה? [תורת השליליות]:wink:

רועי, נראה לי שקצת נסחפת. הנושא נטחן כאן בעבר עד דק.. יתכן שהמלצות מורל לתיבה 4L ייטיבו וימקסמו את התוצאה. אך להגיד שאילייט יישמע גרוע בנפח דלת, זה פשוט לא נכון. בדלת אטומה היטב, האילייט ישמע מצוין.

פורסם

אתה מוזמן לשמוע את יוסי,עופר,וכל מי שישב אצלי ברכב לפני 8 חודשים בערך.והם יגידו לך ששמעו ח*&^א בלבן.

והייה לי מגברים טובים של JL 300\4 וJL 300\2. תאמין לי הייתי צריך לשמוע טוב עם לא טוב מאוד.

אבל שכחתי לציין שהדלת הייתה אטומה, אבל לא בשני הדפנות שלה רק חיצוני, הצד הפנימי לא הייה עם איטום, אולי זו הסיבה. ואולי לא...

אבל מה שאני יודע בודאות שהייה לי את הסט הזה בערך שנה, ופשוט הייתי מאוכזב.

ולכן עברתי למילה 1600ML ומשם כבר קפצתי לסקאן ספיק W18.

שאני לא חושב שהוא יוחלף בעתיד...

פורסם
אחרי שאליקו הגביר סופרימו עם DM, הייתי הולך על הסטאפ הזה..

הלימיטד אדישן זה בעצם "גירסה חדשה" של אילייט. ואני חושב שלמעט הקרוס, השינויים בו הם בעיקר במזוודה..

[Double Neodymium magnet, לעומת Double Neodymium magnet H-type.. וואלה..]

בגלל שמדובר באותו ספק, של המורל והג'נסיס, אני משער שאפשר לקבל מחיר טוב על כל החבילה.. ולכן הייתי הולך על זה.

makskoma, ישראל אמר שהוא שומר.. מה קרה? אתה בלימודים לקראת תואר בשלילילוגיה? [תורת השליליות]:wink:

רועי, נראה לי שקצת נסחפת. הנושא נטחן כאן בעבר עד דק.. יתכן שהמלצות מורל לתיבה 4L ייטיבו וימקסמו את התוצאה. אך להגיד שאילייט יישמע גרוע בנפח דלת, זה פשוט לא נכון. בדלת אטומה היטב, האילייט ישמע מצוין.

בלימיטד אדישן של האילייט הטוויטר הוא שונה, הוופר קיבל ממברנה מקארבון והוא בעל מגנט חזק יותר, בנוסף הקרוס עבר שינוי משמעותי.

סה"כ לא מדובר על איזה סט מטורף חסר תקדים.

מדובר על איזה טוויץ' קטן בסט של האילייט וכמובן העובדה שהוא לימיטד אדישן.

אגב, בסט של השלושה חלקים המיד הוא הCDM88 ולא עבר שום שינוי, כלומר מדובר על אילייט 3 חלקים משודרג בוופר ,טוויטר והקרוס.

במחיר של 4000 ש"ח זה ממש לא בשמיים, בחו"ל מחירו של האילייט הרגיל הוא במחיר הזה.

under construction..

פורסם
אני רוצה לעדכן אותכם בקשר למחיר המחיר הוא לא 4 אלף המחיר הינו 6 אלף .
ל-2 WAY או 3 WAY?

בכל מקרה באנגליה הוא מתומכר ב-£1,300 ל-2 WAY ו-£1,750 ל-3WAY.

מכל מה שקראתי הסט הזה מקבל ביקורות פשוט מצויינות.

הנה לדוגמא ציטוט מ-TALKAUDIO:

Oh yeah and here’s a quote from Ronnie Wood, Rolling Stone about his Morels: “These fu**king speakers sound better than my studio”
לאלה שלא יודעים Ronnie Wood היה חבר בלהקת The Rolling Stones.

האם הוא מצדיק את מחיר או לא? נדע שנשמע. :)

פורסם

לכול אלו שלא הספיקו לשמוע אולי , מורל הוציאה לאחרונה רמקול חדש שנקרא the fat lady אולי על שם האימרה שנפוצה ששום דבר לא מסתיים עד שהגברת השמינה שרה . בתערוכה שבה הם שמו את הפרוטוטייפ הוא קיבל ביקורות טובות מאוד .

החידוש ברמקול הזה שכולו עשוי מקרבון מיוחד , כך שאם הלימיטד הוופר שלו עשוי מקרבון , ברור שהוא אמור להשמע הרבה יותר טוב מהוופר הקודם . ואני מבין שהבעיה של האלייט לעומת סטים אחרים הייתה יותר בוופר מאשר בטוויטר

אני לא הייתי פוסל את הסט הזה לפני שמיעה , ולא בטוח שלא יתברר שזה אחד הסטים הטובים בעולם

בברכה יהודה

פורסם

ברמקול הזה שכולו עשוי מקרבון מיוחד

שונה מ ELATE LIMITED EDITION.הוא 6" ואי אפשר להשתמש בו כמידבאס-אלה רק כ מיד.רמקול מרשים אבל מאוד יקר!שמעתי גם אותו-כרמקןל ביתי-מצוייןןןןןן!
פורסם

לגבי ה FAT LADY , אין שם קרבון מיוחד , יש שם אכן הרבה קרבון אבל זה תורם בעיקר אם לא לגמרי לפוזה. לגבי הוופרים שועושים שימוש בליבת רואסל עם קרבון - זה אכן יפה ונחמד על הנייר אבל זה לא עושה את האלמנט לטוב יותר - עובדה שהרוב המכריע של האלמנטים המובילים שאני מכיר לא עשויים מהחומרים האלו דווקא .

לגבי הסט עצמו - אם אכן הוא דורש נפחים כאלו זה בעיה.

אם המיד אכן הוא אותו מיד זה גם לא מגרה במיוחד.

אם הם כיוונו גבוה כל כך לטעמי היו צריכים לבסס סט עם הטוויטר של הסופרימו שהוא טוב יותר מהפלפורמה של הטוויטר הרגיל.

אבל בסופו של דבר כמובן צריך לשמוע . אם הוא מסוגל להתחרות בסטים הטובים ביותר ? אני לא בטוח . מקווה שכן אבל.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

מחזק את דבריו של עופר.

השימוש בקארבון ממש לא הופך את זה לנשמע טוב על בטוח.

למעשה רוב האלמנטים הטובים שאני מכיר הם בכלל עשויים מקרטון.

בתעשיה הזו יש שימוש נרחב בחומרים מורכבים ואחרים שהם לרוב קלים יותר,חזקים יותר ועמידים מאוד כמו קבלר,קארבון,פיברגלאס,פוליפרופילן וכו'.

למעשה, אין לזה יותר מידי השלכות לגבי אופי הצליל, אני לא בטוח שקארבון ישמע טוב יותר מקרטון או מפוליפרופילן, אבל מה שבטוח שזה יותר יפה לעין וזה הרבה יותר עמיד.

לגבי הFATLADY, מדובר על רמקול מדהים ביופיו, אבל זה גם עניין של טעם אישי, אני למשל אוהב את מראה ה"עץ" על פני הקרבון, אבל לא הייתי מתנגד לזוג כזה בסלון:).

under construction..

• תוכן חדש...