Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאודי 80 מנוע 2000 שנת 94

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכנן לקנות את הרכב הנ"ל

אאודי שנת 94 מנוע 2000 ידנית

מישהו מכיר ויכול ליעץ לגבי הרכב

צריכת דלק?

אמינות?

בטיחות?

נוחות?

מחלות ותקלות נפוצוץ?

הספק מנוע?(כוחות סוס)

פורסם

הנה נתונים על הרכב:

http://www.carfolio.com/specifications/models/car/?car=34342

בזמנו שקלתי לקנות את הרכב ועשיתי אליו סיבוב. מבחינתי, כוח יש לו. הרכב סוחב טוב. מנוע 2000 זה בדיוק זה, בשביל הרכב הזה.

רכב נוח, מרגיש איכותי ומוצק - כמו שאני אוהב. מוצאת חן בעיני צורת ישיבה בו והרכב די מרווח. באותו זמן, בסוף החלטתי שאני רוצה אלפא 164 8).

מבחינת אמינות, צריכת דלק וכד', אינני יכול לעזור לך.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הנתונים שצירפת הינם של הדגם האוטומטי שסימולו היה 2.0 E.

לדגם הידני היה אותו מנוע, כשההבדל העיקרי היה ביחס הדחיסה הנמוך יותר ובשימוש בהזרקה חד נקודתית.

ל 2.0 הידנית יש 90 כ"ס בלבד וביצועים עייפים למדי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מה קרה, הוולקן כבר לא נוסעת מהר? :-)

מדובר באחלה דגם, היחידות האחרונות של האאודי 80 שהגיעו לארץ.

הן היו הרבה יותר מצלחות עם המנוע הזה, שהפיק 90 כ"ס, ונמכרו בעיקר באבזור עשיר ועם גיר אוטומטי.

יש להן יתרון בתחום החלפים, כי ה-80 הייתה מאד פופולרית בישראל ולכן אין בד"כ בעיה למצוא חלקים מפירוק.

אמינות? מדובר ברכב בן 14, הכל תלוי בהיסטוריה שלו. הבטיחות טובה לתקופתה, אבל מיושנת לפי הסטנדרטים

של היום.

קח בחשבון שהיא לא תיתן לך את הביצועים, האחיזה וההנאה מנהיגה שקיבלת בוולקן. זה רכב הרבה יותר בורגני

וסולידי, שמתאים למשפחה הממהרת והמוגבלת בתקציב.

לפרטים נוספים, פנה בה"פ לחבר הפורום erezfed. הוא נוהג על אחת כזאת משנת 95 וידע לתת לך יותר פרטים.

בהצלחה.

פורסם

חן, הנתונים שצירפתי מיתיחסים לדגם ידני. רשום שגיר 5M. כלומר 5 הילוכים MANUAL.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לדגם הידני היה אותו מנוע, כשההבדל העיקרי היה ביחס הדחיסה הנמוך יותר ובשימוש בהזרקה חד נקודתית.

ל 2.0 הידנית יש 90 כ"ס בלבד וביצועים עייפים למדי.

90 כוחות סוס יש ל 1600 ?!! או ל2000 ?

מנוע 2000 לא יותר חזק?

פורסם
ל-1600 יש 71 כ"ס.

ל-2000 יש 90 כ"ס.

ל-2300 יש 133 כ"ס.

ל-2600 יש 150 כ"ס.

ל-2800 יש 174 כ"ס.

יש שאלות נוספות?

ישנן אאודי 80 1600 אם 102 כ"ס?

איזו אאודי כדאית יותר ?טיפולים אחזקה ביצועים וצריכת דלק?

אני מתלבט בין ה1600 ל2000

פורסם

האודי 80 102 I נימכרה עד סוף 92', ואז הוחלפה כל סידרת האדי 80 בדגם החדש.

בדגם החדש לא יובאו דגמי ה 1.6.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
האודי 80 102 I נימכרה עד סוף 92', ואז הוחלפה כל סידרת האדי 80 בדגם החדש.

בדגם החדש לא יובאו דגמי ה 1.6.

אוקיי אז שאלת השאלות איזה אאודי 80 כדאי לקנות ומאיזה שנתון?

פורסם

derish פספסת קצת , היו 2 גירסאות של 2.0 ליטר , אחת 2.0 והשניה 2.0E , ולהן 90 כ"ס ו 115 כ"ס (בהתאמה), הגירסה השניה נמכרה עד 94 ומעט יחידות נמכרו גם ב-95 (אחת מהן שלי), עת יציאת הרכב מהשוק וכניסת A4.

תאמינו או לא, עד היום אני לא סגור איזה גירסה יש לי ביד (אני מניח/רוצה שזה 2.0E, כי יש לי את הדגם האחרון שיצא).

צריכת דלק? לא נמוכה, לא עשיתי מדידות מדוייקות, כי אני לא היחיד על הרכב, אך אני משער שבסביבות 1/10 בינעירוני, ו 1/8 בעיר (זו הערכה גסה). היו פעמים שנסעתי בין עירוני "כמו זקנה", 80-90 קמ"ש, והצריכה השתפרה משמעותית.

אמינות? לרכב כזה, זה תליו בעיקר באיך טיפלו בו. כמו כל רכב, אם הוא לא טופל, הוא יבעט חזרה.

החלקים די יקרים, אבל לא קשה להשיג.

נוחות זה עניין של טעם, לטעמי הרכב די נוח, אבל פחות מכמה צרפתיות (מכוניות :wink: ) ש"רכבתי" עליהן.

הרכב "יושב טוב" על הכביש, בגרסה שלי יש זמינות כוח, לא בהגזמה, אבל יחסית סבירה. הרכב מרגיש די כבד על הכביש. אני לא רוצה לחשוב מה קורה בגירסאות החלשות יותר.

בטיחות? לא יודע, לא ניסיתי להכניס את הרכב בעץ או בקיר. אצלי יש כרית אויר אחת. אי אפשר לצפות ליותר מזה ברכבים בשנתונים כאלה (שהם לא סדרה 7 או רכב "פאר" אחר).

עוד משהו?

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...