Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאודי 80 מנוע 2000 שנת 94

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
derish פספסת קצת , היו 2 גירסאות של 2.0 ליטר , אחת 2.0 והשניה 2.0E , ולהן 90 כ"ס ו 115 כ"ס (בהתאמה)

לגרסה השניה היו 116 כ"ס, ליתר דיוק.

אכן פיספסתי. עמכם הסליחה. :oops:

פורסם
derish פספסת קצת , היו 2 גירסאות של 2.0 ליטר , אחת 2.0 והשניה 2.0E , ולהן 90 כ"ס ו 115 כ"ס (בהתאמה), הגירסה השניה נמכרה עד 94 ומעט יחידות נמכרו גם ב-95 (אחת מהן שלי), עת יציאת הרכב מהשוק וכניסת A4.

תאמינו או לא, עד היום אני לא סגור איזה גירסה יש לי ביד (אני מניח/רוצה שזה 2.0E, כי יש לי את הדגם האחרון שיצא).

צריכת דלק? לא נמוכה, לא עשיתי מדידות מדוייקות, כי אני לא היחיד על הרכב, אך אני משער שבסביבות 1/10 בינעירוני, ו 1/8 בעיר (זו הערכה גסה). היו פעמים שנסעתי בין עירוני "כמו זקנה", 80-90 קמ"ש, והצריכה השתפרה משמעותית.

אמינות? לרכב כזה, זה תליו בעיקר באיך טיפלו בו. כמו כל רכב, אם הוא לא טופל, הוא יבעט חזרה.

החלקים די יקרים, אבל לא קשה להשיג.

נוחות זה עניין של טעם, לטעמי הרכב די נוח, אבל פחות מכמה צרפתיות (מכוניות :wink: ) ש"רכבתי" עליהן.

הרכב "יושב טוב" על הכביש, בגרסה שלי יש זמינות כוח, לא בהגזמה, אבל יחסית סבירה. הרכב מרגיש די כבד על הכביש. אני לא רוצה לחשוב מה קורה בגירסאות החלשות יותר.

בטיחות? לא יודע, לא ניסיתי להכניס את הרכב בעץ או בקיר. אצלי יש כרית אויר אחת. אי אפשר לצפות ליותר מזה ברכבים בשנתונים כאלה (שהם לא סדרה 7 או רכב "פאר" אחר).

עוד משהו?

כן איזו אאודי כדאי לקנות

עם גיר ידני כמובן!!!

פורסם
derish פספסת קצת , היו 2 גירסאות של 2.0 ליטר , אחת 2.0 והשניה 2.0E , ולהן 90 כ"ס ו 115 כ"ס (בהתאמה), הגירסה השניה נמכרה עד 94 ומעט יחידות נמכרו גם ב-95 (אחת מהן שלי), עת יציאת הרכב מהשוק וכניסת A4.

תאמינו או לא, עד היום אני לא סגור איזה גירסה יש לי ביד (אני מניח/רוצה שזה 2.0E, כי יש לי את הדגם האחרון שיצא).

צריכת דלק? לא נמוכה, לא עשיתי מדידות מדוייקות, כי אני לא היחיד על הרכב, אך אני משער שבסביבות 1/10 בינעירוני, ו 1/8 בעיר (זו הערכה גסה). היו פעמים שנסעתי בין עירוני "כמו זקנה", 80-90 קמ"ש, והצריכה השתפרה משמעותית.

אמינות? לרכב כזה, זה תליו בעיקר באיך טיפלו בו. כמו כל רכב, אם הוא לא טופל, הוא יבעט חזרה.

החלקים די יקרים, אבל לא קשה להשיג.

נוחות זה עניין של טעם, לטעמי הרכב די נוח, אבל פחות מכמה צרפתיות (מכוניות :wink: ) ש"רכבתי" עליהן.

הרכב "יושב טוב" על הכביש, בגרסה שלי יש זמינות כוח, לא בהגזמה, אבל יחסית סבירה. הרכב מרגיש די כבד על הכביש. אני לא רוצה לחשוב מה קורה בגירסאות החלשות יותר.

בטיחות? לא יודע, לא ניסיתי להכניס את הרכב בעץ או בקיר. אצלי יש כרית אויר אחת. אי אפשר לצפות ליותר מזה ברכבים בשנתונים כאלה (שהם לא סדרה 7 או רכב "פאר" אחר).

עוד משהו?

קצת באיחור אומנם, לפי אוטודטה, היו 3 מנועי 2000, ABT כמו שלך היה עם 90 כ"ס,אחריו ABK עם 115 כ"ס וACE עם 140 כ"ס.

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכם !

הגעתי לשרשור הזה דרך גוגל כי אני מחפש ממש עכשיו כזה רכב והייתי רוצה לדעת עוד נתונים על האאודי 80 מנוע 2000E גיר ידני מאיזה שנים הוא יוצר האם ניתן למצוא בארץ כאלה וכמה צריכה לעלות אחת כזאת טובה ושמורה (רק הערכה כללית ) .

בתודה מראש ליאור .

נ נח נחמ נחמן מאומן

אין עוד מלבדו !

תן חיוך-הכל לטובה !

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל תאמין שיכולים לתקן

מאחר שהכל מאיתו יתברך בוודאי הכל לטובה !

• תוכן חדש...