Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש למישהו מושג איך מסירים שריטות מהפנל השקוף בלוח השעונים ? הגעתי למצב שאני בקושי רואה את השעונים דרכו.

האם זה אותו תהליך כמו הסרת שריטות מפנסים קידמיים העשויים מפלסטיק ?

פורסם

אותו התהליך יכול לשמש גם לכיסוי השקוף של לוח השעונים, רק נדרש לפרק את הלוח מהרכב ולהפריד את הכיסוי מהלוח לביצוע הטיפול.

כדאי לבדוק בנוסף האם ניתן לרכוש כיסוי שקוף בנפרד.

פורסם

קודם כל איך הגעת למצב שיש שריטות על הלוח שעונים

ואם כבר אתה מפרק את זה עדיף שתזמין חלופי או שתקנה מפרוק

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

מישהו פה בפורום איבד בדרך אכזרית את השרייד שלו [רכבו נגנב הושחת ונמצא נתוש], כדאי להתעניין אצלו על החלק. בצע חיפוש בפורום מכירה.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

תרסיס SUN OF GUN על הפלסטיק השקוף מבריק אותו גם כשיש שריטות(תלוי עד כמה המצב חמור).

היום זאת הפעם השנייה אני ממליץ על התרסיס הזה על לוח השעונים :lol:

פורסם

התרסיסים הם אלו שגורמים לרוב הפגמים לכיסוי השקוף, אני מציע להמנע מכך ולנקות אבק רק עם מגבון של משקפיים או משהו רך תואם שלא יגרום לשריטות.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

קניתי פוליש גס באוטו דיפו וביצעתי כ- 5 שכבות עם ניקוי ביניהם והגעתי לתוצאות בהחלט מספקות.

כעת רואים את השעונים בצורה טובה, דרך אגב עם משחת שיניים לא הצלחתי להגיע לתוצאות.

פורסם
תרסיס SUN OF GUN על הפלסטיק השקוף מבריק אותו גם כשיש שריטות(תלוי עד כמה המצב חמור).

היום זאת הפעם השנייה אני ממליץ על התרסיס הזה על לוח השעונים :lol:

מצטרף להמלצה, תוצאות מפתיעות מאד!!

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

הבעיה בתרסיסים האלה שהם לא פותרים את הבעיה מהשורש אלא מסווים אותה וכתוצאה מכך צריך את התרסיס על בסיס קבוע.

פורסם

אם המצב קטסטרופאלי אז ברור שהדבר לא יעזור, אבל אם המצב היה סביר פעם בחודש היה נותן לך לוח שעונים מנצנץ !

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

• תוכן חדש...