Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה לכלב פצוע בלילה. ובכלל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא פעם יוצא לי למצוא כלב פצוע שלא יכול לזוז באמצע הלילה, ואני מוצא את עצמי חסר עונים, כי כסף אין לי לתת לוטרינר, והכלבייה העירונית בעפולה זה מוות בטוח לכלב. אתמול קרה לי מקרה שמצאתי כלב קטן מסוג פיקינז לבן שוכב בצד הכביש, חשבתי שהוא כבר מת, אך פתאום הוא הרים את הראש, עצרתי לידי וניסיתי לגרש אותו שיזוז מהכביש, אך אני רואה שהוא לא מצליח לזוז, ניסיתי לראות מה קורה והבנתי שכנראה נדרס ונפגע ברגליו האחוריות, נסעתי מהר הביתה הבאתי שמיכה, קרטון, מים, ואוכל של הכלב שלי, לקחתי את הכלב הקטן נתתי לו מים הוא שתה המון אך לא אכל. שמתי את הכלב בקרטון הוא קצת בכה כשנגעתי בו כי כנראה כאב לו. וברגע זה פשוט מצאתי את עצמי חסר אונים, מה אני יעשה איתו? להשאיר אותו שם שימות מיסורים/ רעב/צמא לא יכולתי, שום ווטרינר שהתקשרתי לא הסכים לקבל, בעירייה היו סגורים. התייעצתי עם אימי והחלטנו לשים אותו ליד מרפאה של וויטרינר. שמנו אותו ליד בית של ווטרינר ששם גם המרפאה שלו הוספנו פתק עם הסיפור שלו והמספר פלא' שלי למקרה שיסכים לרפא אותו אני ימצא לו בית חם, השארנו לו מים וכיסינו אותו שלא יהיה לו קר, העיניים העצובות האלה שעקבו אחרי כשהתרחקתי ממנו נחרטו עמוק בזיכרון ולא עוזבות אותי. בית חם הייתי מוצא לו בטוח זה כלב יפייפה, רגוע נקי ומטופח (אוליי אפילו היה בייתי) הבעיה זה הפציעה, בקושי כסף לטפל בכלב שלי יש לי. כל כך חבל לי אם ימיתו את הכלב הזה, שרואה ומבין הכל ורוצה לשמוח אך לא יכול. זה פשוט כמו ילד קטן שמרותק לכיסא גלגלים, רק שלילד יש מי שידאג ולכלב... לא.

מה הייתם עושים במקומי? האם מישהו מכיר איזה טלפונים של מתנדבים בעמותות כאלה ואחרות שיכולות לעזור במקרים כאלו?

SOS חיות כמו באמריקה, קיים בארץ? החוסר אונים מתיש אותי.

:-) just smile
פורסם

כל הכבוד!! , גם אני הייתי עושה אותו דבר במקומך.

תנסה לפנות לצער בע"ח או משהו בסגנון, למרות שאין לי מושג איפה יש כזה דבר אצלינו בעיר.

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

מה עלה בגורל הכלב? ומאיפה אתה?

אולי יש מצב למצוא לו בית לאימוץ ?

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

כל הכבוד לך.

יש לקחת בחשבון שגם לכלב שעבר תאונת דרכים עלול להגרם נזק מהזזתו. רצוי להכין אלונקה מאולתרת ולסחוב אותו לתוך הרכב ככה (אם הוא קטן ויש אפשרות כזו).

לצערי, אני מבינה שלא נתקלת בכאלה, אבל יש וטרינרים שיטפלו בחיות רחוב פצועות בחינם (אם מדובר במקרה חירום). אני ואבי כבר הבאנו חתול נכה לטיפול של וטרינר שלא גבה מאיתנו שקל.

אולי תוכל להוועץ באחת מהעמותות שתוכל להפנות אותך לוטרינרים שעדיין זוכרים שכסף זה לא הכל.

בכל אופן, אם ניתן להשגיח על הכלב במשך הלילה ולקחת אותו לעירייה בבוקר, סביר להניח שלכלב יש שבב ובעליו יאותרו בקלות.

יצא לי כבר לנסות להציל כמה חיות נטושות. לפעמים המאמצים עולים בתוהו וזה פשוט שובר את הלב. תמיד חשוב לזכור שאנחנו יכולים לעשות רק שבכוחנו לעשות, אפילו שהיינו שמחים אם יכולנו לעשות יותר.

האדישות שפיתחו בני אדם לסבל של חיות היא מזעזעת. אני מעדיפה להיות עצובה מלהיות אדישה בתחום הזה.

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

פורסם

אני הייתי לוקח את הכלב הביתה, מחכה לבוקר ואז הולך לוטרינר.

דבר ראשון שיש לחשוב עליו זה שאולי לכלב יש בעלים, שמחכים לו בבית ודואגים.

ניתן לברר אם לכלב יש בעלים, ע"י לקיחתו לבדיקת שבב אצל וטרינר (בדיקה זו היא בחינם !).

אני לא מתכוון לבוא אלייך בטענות. אני מאוד מעריך את מה שעשית, אבל להשאיר את הכלב ליד הדלת של הוטרינר בלילה, הוא לא המעשה שאני הייתי עושה.

כל העניין של כסף, לפי דעתי, הוא ממש לא רלוונטי במקרה זה.

אל תבין אותי לא נכון, אבא שלי הוא לא נצר למשפחת רוטשילד ובימים אלו אני עסוק בלעבוד קשה ולחסוך ללימודים קשים לא פחות.

פורסם

יש חדשות טובות, הווטרינר התקשר אליי ואמר שנמצאו הבעלים ושהם התקשרו אליהם והם אמרו שהם באים לקחת אותו.

בנוגע לכלב, הוא עומד על הרגליים כנראה קיבל מכה חזקה ברגל, מתנהג טוב.

משום מה יש לי פקפוק בבעלים, איך כלב כזה קטן הגיע למקום שרחוק ממקום מגורם ב10 ק"מ ונמצא בלי קולר למרות שנשאר אצלו סימן על הפרווה שהיה לו קולר, אני חושש אוליי הם זרקו אותו. אני יתקשר לווטרינר אחרי החג ואשאל אם הם לקחו אותו אם לא אתקשר אליהם אברר ואוליי אקח אותו לעצמי ואמצע לו בית חם.

Black Joker, יש לי כבר כלב בבית, ולהכניס אליי כלב פצוע נוסף הבית יעשה בלאגן מטורף, כי הכלב שלי שובב סקרן והוא ירצה לשחק או לא יודע מה ולא יתן נחת לכלב הפצוע.

אוליי אצלך כסף לא משחק, אני חייל שמקבל 350 ש"ח לחודש, בדיקת ווטרינר בעפולה במקרה חירום של לילה עולה 400 ש"ח

זה יותר מהמשכורת שלי שגם ככה ממש לא מספיקה לכלום. אז לצערי כסף בקושי לעצמי יש לי.

:-) just smile
פורסם

בקשר לכלבים, יש להזהר, כי אחד מסימנים מתקדמים של כלבת, זה שיתוק רגליים אחוריות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לי יש בבית כלבה דומיננטית, קצת יותר מסובך מעניין של סקרנות :lol:

העיקר שהסוף הוא טוב.

נ.ב

אני אף פעם לא הבנתי איך ניתן לאבד כלב, אך העיקר שבסופו של דבר הוא יימצא.

פורסם

גם הכלב שלי בצעירותו היה בורח לשיטוטים ארוכים. הרבה פעמים הוא חזר ללא חגורה.

ולבעיה עם הכלב הביתי יש פתרון- חדרים נפרדים.

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

• תוכן חדש...