Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גלאי קוברה

שמעון55
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שואל איך הגלאים של קוברה, את הv1 אני מקיר והוא טוב, אבל עולה הרבה, למי שיש ניסיון עם הקוברה השמח עם יגיב, עם שווה את הכסף או שהוא לא מגלה כלום?

פורסם

קוברה שווה בתור משקולת לנייר. לא מעבר לזה. הגלאי בעל אינסוף התרעות שווא, וכושר גילוי ירוד.

לגבי הוולנטיין: אין מה לעשות, על איכות משלמים.

ROOONEEYY

פורסם

האמת היא ששקלתי לרכוש גלאי של קוברה כשהייתי בארה"ב, אבל משום מה המחיר הנמוך באופן חשוד הרתיע אותי.

בזמן שהואלנטיין עולה מאות דולרים, את הקוברה ניתן להשיג בכמה עשרות דולרים בודדות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

יש לי קוברה.

נכון מצפצף ליפעמים סתם (אבל ניתן ליראות את האות שהוא קולט)

ליפעמים הוא מצפצף באיחור כלומר ברגע שהליזר נורה לכיוון שלך ואם אתה במהירות גבוהה לא תספיק להאט.

את האמת הוא עדיף מיכלום ונישבע לך הוא הציל אותי כמה פעמים.

ליפעמים כשהוא מצפצף סתם כלומר לא מיליזר אתה לא מיתיחס ואז אתה קולט שאתה עוקף ניידת סמוייה.

ליפעמים הוא מצפצף מימונית או מימירס או מאיזו אנטנה של פלאפון ולכן זה מבאס קצת.

אישית לא הייתי מוותר עליו בעלות של 60 דולר ואולי כבר פחות, פעם אחת הוא יציל אותך וכבר הוצאת את ההשקעה.

אם יש לך אפשרות ליקנות את הוולנטיין למה לא ואם לא ממליץ בחום על הקוברה בימיוחד הדגם שמדבר.

רז...

פורסם

היה לי קוברה, הוא קולט לייזר, הבעיה היא שבמקרה שלי הוא קלט אותו כשהשוטר כבר היה ליד החלון שלי ולקח פרטים. :\

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

לפי מה שאתם אומרים אני מבין שהגלאי הזה לא משהו הוולטיין אני מכיר ראיתי אותו ברכב של חבר יש אותו שאני לוקח את הרכב שלו לפעמים הוא עוזר והוא גם לא מישתגע רק שיש משהוא אמיתי אבל הוא עולה הרבה ואין לי סכום כזה עכשיו אז אני חושב שאני יעזוב את זה לזמן הקרוב

פורסם
את האמת הוא עדיף מיכלום ונישבע לך הוא הציל אותי כמה פעמים.

לקנות קוברה זה כמו לקנות קונדום שיעיל ב-50% מהמקרים.

לפעמים הוא עובד, אבל ביטחון ושקט נפשי הוא לא קונה לך.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...