Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר תדלוק הרגשנו ריח דלק חריף בתא הנוסעים. חיפשנו את מקור הריח והוא מגיע מאיזור המושב האחורי מצד ימין (מאחורי מושב הנוסע). בצד זה נמצאת גם פיית התדלוק. אין סימנים לרטיבות/הזעה/נזילה ועם ירידת מפלס הדלק נחלש גם ריח הדלק.

מה יכולה להיות הסיבה לריח?

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

סדק במיכל, חור באחד הצינורות הדלק שיוצאים מהמיכל או משאבת דלק נוזלת.

בכל אופן לא לנסוע עם הרכב כלל! אתם מסתכנים בשריפת הרכב.

פורסם

היה לי בזמנו בדיוק דבר כזה עם אלפא 164. סיבה הייתה אחד מצינורות דלק סדוקים.

מומלץ לא לנסוע ככה, אלא לקחת את הרכב עם גרר למוסך. בנוסף, ממליץ להחליף את כל צנרת דלק שעשוייה גומי, זה לא יקר, עיניין של כמה מאות שקלים, אבל יפתור בעיות פוטנציאליות לעתיד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אוקי,גם ההשערה שלנו היתה שזה אחד מצינורות הדלק. מחר ננסה לפרק את האיזור אולי נצליח לראות משהו.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

אינני יודע לגבי ה-164, אבל אני כן יודע לגבי ה-156 שלעתים שרוול מילוי הדלק המוביל את הדלק מפתח המילוי למיכל מתייבש ומתפורר. היות וכתבת שהריח מתחזק ככל שהמיכל מלא, אני מניח שבדיקה של אותו שרוול יכולה להיות נקודת התחלה טובה לאיתור מקור הריח.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אצלי גם ריח היה מתחזק במיכל מלא. הסיבה לכך, צינור שיוצא ממיכל דלק לכיוון מערכת הזרקה, ככל הניראה לחץ דלק עולה, כאשר מיכל מלא ויוצא יותר דלק דרך סדקים, לכן ריח חזק יותר.

במקרה שלי, זה היה קטו צינור אחרי מנוע. גישה רק מלמטה.

גם היה עוד צינור שממליץ לבדוק, יש חלק צינוק מגומי שנכנס למערכת הזרקה, נגיש ממכסה מנוע פתוח. אורכו 15 ס"מ, ליד מנוע צעדים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אוקי,מחר נבדוק את זה באור יום.

חוץ מזה,היום הוחלף ברכב חיישן למבדה ובוצעה אינפוזיה. לאחר האינפוזיה הורגשה ירידה בסחיבה.

מה יכול להיות הגורם לתופעה?

פורסם

היום חפרנו קצת ומצאנו את מקור הריח - בחיבור של אחד הצינורות שמתחברים למשאבה(?) יש נזילת דלק כאשר המנוע מונע.

הצינור הוא זה שמסומן בתמונה באדום,מה תפקידו בכוח?

וגם מצאנו קופסה שחורה שאין לנו מושג מה היא ומה תפקידה כך שאם מישהו יודע ויאיר את עיננו אנו מאוד נודה לו.

projectalfa2 (1).JPG

projectalfa2 (3).JPG

פורסם

ומה תפקיד הקניסטר הזה? סינון?

איך הוא עובד?

• תוכן חדש...