Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אומנם אני חבר חדש פה בפורום אבל אני קורא פה כבר למעלה משנה ואספתי לא מעט כסף למערכת שאני חושב שתספק את צרכיי אני שומע בעיקר ג'ז ומוזיקה אלקטרונית .הסכום הכולל הוא 30000 אלף אבל לקחתי בחשבון משהו כמו2000 ש"ח להתקנה וחיוט איכותיים הרכב הוא רכב עממי מזדה 3 שנת 2004 ואני כבר הבנתי שצריך גם מתאם פלסטיקה וקונקטור חשמל .

הצעות יתקבלו בברכה.

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קודם כל, בהצלחה.

שנית כל האם הייתה לך מערכת קודם לכן?

מחפש SPL (עוצמה)? מחפש SQ (איכות)?

רוצה DVD? מסכים ? או שמחפש רדיו דיסק איכותי?

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

אני ממליץ לך קודם כל לעשות טוב טוב חיפוש ולהקדיש כמה שעות טובות בקריאת נושאים שונים שב FAQ ולעשות חיפוש יסודי על נושאים דומים.

אחרי זה כל השרשור פה יהפוך להרבה יותר פרקטי עבורך.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

תודה על התגובות המהירות. במיפגשים לא יצא לי להיות אבל יצא לי לישמוע לא מעט מערכות סטריאו גם ביתיות וגם ברכבים.

הבנתי מה זה כבר SQ וSPL אני חושב שאני מאלה שאוהבים את שניהם יחד לא יודע אם קיים דבר כזה .

ולא בעניי זה לא יקר למערכת מכוון שאני רוצה רכיבים איכותים.

ולא DVD לא מעניין אותי אוליי בעתיד שיהיו ילדים.

פורסם

בסכומים האלה יש כל כך הרבה אפשרויות וקומבינציות.

בכל מקרה אין כמו האוזניים.

תתחיל לשמוע מערכות של אנשים וגם של אנשים פה בפורום,תבוא למפגשים.

כך תזמן.

שלא יבצר מצב שהשקעת כל כך הרבה כסף ובסוף אחרי שכבר תהיה לך מערכת תגלה שיכולת להביא משהו יותר טוב או יותר לטעמך באותו מחיר.

בהצלחה!!!

head unit : clarion hx-d2 | amplifier :sinfoni amplitude 90 . sinfoni prestigio . sinfoni shadow 50 |component: sinfoni series S

| subwoofer :sinfoni s1000sw sinfoni phaser pro

פורסם

אני מסכים עם דניאל.

יש כאן את המשתנה המרכזי בחבילה שהוא אתה והאוזנים שלך!

מאחר אני לדוג' לא אוהב את השמיעה של המורל.

אך ישנם לא מעטים שחושבים שהרמקולים שלי אינם נשמעים טוב יותר מהמורל.

מה שבטוח אתה לא יכול לקנות מערכת מבלי לעשות את המחקר הקטן שלך לפני.

תתחיל בלשמוע מערכות של אנשים במפגשים ואצל מתקינים.

אתה יכול להחליט אחרי שתשמע מס' מערכות.

אני למשל הייתי בוחר במערכת מסוג X שלא כל אחד יסכים איתי.

האם שמעת מערכת שאהבת איך שהיא נשמעת (ובאיזה אוטו, ישנם אקוסטים יותר ויש פחות.)

מה היה בה?

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

התקציב שלך גבוה מאוד וניתן להכליל בתוכו מערכת ברמה גבוהה מאוד

אישית לא הייתי מסתמך על מה שנגיד לך בפורום

הייתי ממליץ לך בחום לבוא לאחד המפגשים ולשמוע מערכות.

תלך עם מה שתאהב כי עם התקציב שלך תוכל להביא רכיביי היי אנד אמיתיים, מצד שני אולי תאהב רכיבים אחרים שוב פעם תלוי באוזניים שלך

hu: alpine 9887+h701+c701___comp:hat l8 + l4 amp: Macintosh mc 4000m__mono: jl audio 1000\1

sub:jl audio 12w7

פורסם

אהלן .

לגבי ה FAQ - זה אחד השרשורים בהכרזות ומכיל המון מידע יעיל שיעזור לך בבניה נכונה של מערכת.

לגבי המערכת עצמה -

הרכיב העיקרי הוא כמובן הסט הקדימי שברמות האלו מורכב ברוב המקרים משלושה חלקים.

סטים כאלו ברמות האלו הם כולם טובים והבחירה היא בסופו של דבר לפי הטעם .

תעשה את המאמצים לשמוע סטים של חברות מובילות כמו :

מורל , DLS , הרץ , פוקל , הייביריד אודיו , גנסיס ,סקאן ספיק, אלפיין וכו. חלק מהסטים עולים יותר חלק עולים פחות , השאלה מה יתפוס לך את האוזן.

לגבי מגברים - אחרי שתבחר סט קדמי תוכל לבחור את המגברים המתאימים שיגבירו בצורה אידיאלית את הסט.

סאב - אותו הסיפור , לשמוע , יש סאבים מעולים של חברות כמו JL , ID ,גנסיס , AA וכו .לטעמי אם ב SQ עסקינן הגנסיס הוא הטוב ביותר.

לגבי רדיו דיסק - אלפיין קלריון ואקליפס מציעים מכשירים מעולים . כל אחד מהם יהיה בחירה מתאימה.

כמובן התקנה ראויה ומושקעת עם מיקום נכון של האלמנטים , איטום יעיל וכיוון טוב - זה המתכון ..

אבל הכי חשוב ומעל הכל , לבחור סט קידמי נכון שיהיה לטעמך ולהתקין אותו בצורה נכונה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

לך על כיוון SQL !

אבל לפני שתשקיע מחשבה אחת תגיע לאחד המפגשים או תעשה סבב ביקורים להשמעות .

קודם תשמע רכיבים תראה התקנות בעין ואחרי זה תחליט על איזה כיוון אתה הולך.

בכל מקרה, זה השלב הקשה. בהצלחה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...