Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מתן: נו די אל תגזים, שבוע הבא אני במרכז אני בא אליך לחסום את המחשבה הזאת .

-----

יחיאל: רוב אלה שזרקו שמות ודגמים שמעו, וחוץ מזה לא היו שום רפרנסים ואבסלוטים או סטגים וכו' וכו' . :-)

לגבי מתקינים כן אני מסכים איתך יש המון, אבל מהתנסות אישית בצפון (מתקין אחד היי-אנד) והוא מאוד יקר וכרגע לא פנוי להתקנות.

במרכז יש מתקינים טובים והם בודדים שיבינו עניין בהיי-אנד, תאמין לי ידידי בזמן שרציתי להתקין חרשתי לפחות 12 מתקינים מהטובים שיועצו על ידי חברי הפורום או מחוץ, ולסיכום בכל הארץ לטעמי יש שני מתקינים שיכולים לעמוד בתנאים, בניות גימור חוש הבנה ידע וניסיון ותוצאה מושלמת.

אם יש מתקין ברמה הזאת שציינתי באיזורים נדחקים בארץ חוץ מהמרכז אשמח לגלות .:wink:

אגב לגבי פותח השרשור מובן כבר שהרוב ציין שמיעה לפני רכישה

נדר תן לי את השם שלו שגם אני אוכל ללכת להתקין אצלו ולהעביר לו את כול ההתקנות שלי כולל התקנות רכבי תצוגה שאני מתקין .
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
  • תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יאריק, אחד המתקינים הטובים בארץ, יש לו התנסות עם רכיבים נדירים שרק הוא מחזיק בארץ (הערה שולית)

אל תבין אותי לא נכון, אני לא מתנפל על מתקינים שעובדים שנים ומטמיעים ידע וניסיון בכל יום עבודה נוסף, "בוא נבדיל" אני מדבר על מתקינים שאומרים הווווו אני מתקין ציוד היי-אנד בואו אלי, המתקין הרצוי לציוד ברמה גבוהה ולמערכת שהשאיפות ממנה היא כמעט מושלמות צריך להיות חוץ מאומן בבניות וגימורים בעל ידע והבנה (פאזות, נפחים, חיתוכים, כיוונים, בחירת אלמנטים, התנסות עם אלמנטים - שמיעתם והתקנתם).

לצערי אצל כל המתקינים שהייתי הם רק פנטזו על הכסף שרצו למשוך ממני עבור ההתקנה.

פורסם

בסדר מזלך אז שלא הגעתה אליי בתוח שאהיתי מחרבש לך את כול המערכת והורס לך את כול הציוד אני מתקין מיסוג מ {מדרכה}

אוליי תשפוך לי קצת אור לגביי עניין הפזות .אימיג . במה קידמית .במה עמוקה כי אן לי שמץ של מושג בדברים הללו.

פורסם
יוסי ידידי אני לא בה להתנגח פו באף אחד זה פשוט מוצי אותי מהכלים מה שנעשה פה בזמן האחרון.

אם תעבור תרד תרד בפורום בזמן האחרון תבין למה אני מתכון אך אני לא יגיב מתוך עצבים .

אנשים שנתנו פו את מרב זמנם בפורום ולא בישביל אינטרס אלה בישביל הצד החיובי של הענין לקדם את התחום הזה בארץ כבר לא פה .

סיבות לכך לא חסר ידידי .

וזו האמת לאמיתה מה לעשות.

אני עובר על התרדים ואני רואה שגם מזכירים אותך בתור מתקין מומלץ אז אני לא מבין מאיפה הבאת את השטות הגמורה הזאת ועל מה יש לך בכלל לכעוס ולמה אתה משרבב אותי לעניין שבכלל לא קשור? אני מבין שיש לאחרונה "עליהום" על יבואן מסויים וברור לי מה עומד מאחרי זה ומי עומד מאחרי זה עכשו הגיע תור "העליהום" הבא? ממך לא ציפיתי לתגובה לא עניינית כזאת.

פורסם
אני עובר על התרדים ואני רואה שגם מזכירים אותך בתור מתקין מומלץ אז אני לא מבין מאיפה הבאת את השטות הגמורה הזאת ועל מה יש לך בכלל לכעוס ולמה אתה משרבב אותי לעניין שבכלל לא קשור? אני מבין שיש לאחרונה "עליהום" על יבואן מסויים וברור לי מה עומד מאחרי זה ומי עומד מאחרי זה עכשו הגיע תור "העליהום" הבא? ממך לא ציפיתי לתגובה לא עניינית כזאת.

יוסי לא היה במתרתי ולא לרגע לפגוע לא בך ולא באף אחד פשוט אמרתי מה שיש לי בלב באותו רגע שעצבן אותי מאוד זה שהבנאדם אפילו לא ציין מאיפו הוא וכך זה המשיך להתגלגל אן פו שום אלהום אל אף אחד בכלל ולא אלך בפרט.

פורסם

אז בגלל שלא שאלו מאיפה הבנאדם, אתה יוצא על אנשים?

שמעתי על אנשים שבאו מרחוק מאוד בשביל להתקין אצל יוסי, יאריק או מי שלא יהיה.

מה הסיפור הגדול פה?

נראה כאילו נפגעת מזה אישית

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

האמן לי שאם מידן היה כותב שהוא ממליץ על יחיאל כמתקין לא הייתי מתעצבן בכלל פירגון. אתה יושב מאחרי מקלדת כך שאתה יכול לעצור לרגע לכבוש את עצביך ואז להוציא תגובה פחות אמוציונלית ויותר עיניינית אתה לא ילד ואתה יודע מה ההשלכות של הדברים.

פורסם

שני דברים חשובים

1 - ההערה של מידן , אני המתנתי עד שראיתי צדיק אחד בסדום (מידן ) שהעיר נכונה שכול הנושא של חלוקת המחיר של פותח השירשור אינה נכונה

2 - אני לא נכנס לנושא המתקינים , אבל עשיתי הפסקה מהפורום וכשחזרתי , אני חייב להודות שהפורום כן שינה את פניו ולא לטובה . או שכולם הפכו להיות "עוסקים בתחום " (הגדרה שיש בפורומי אודיו בכול העולם) , בלי לשים את זה בלוגו של שם המשתמש שלהם , או שיש כאן יותר אינטרסים מאשר חובבנים שבאים להעשיר ידע .

אני רק אומר את זה כך , אם זה ימשך גם בעלי האינטרסים יגדעו את העץ שעליו הם יושבים . והמבין יבין

והיות ופטור בלי כלום אי אפשר , אז אני אמליץ לפותח השירשור , שאם באמת ניתן להשיג HX-D2 ב5500 ש"ח שיחטוף את זה , כי בניגוד לכול השטויות , שחלק מהאנשים אוחזים לגבי הקלריון הזה , מכשיר פשוט עם פרוססור לא יכול לתת את איכות שמע של מכשיר שמתוכננן לתת איכות שמע מהקופסה . ואת איכות השמע שהמכשיר הזה נותן מההתחלה אין במחיר הזה

דבר שני , אל תחלום על 28 לציוד ו2 להתקנה כי איטום והתקנה יעלו לך יותר

דבר שלישי , גם אם תקח קומפוננט קדמי שני ערוצים , כדאי לך לבדוק את הנושא של קיק , ואולי לבקש מהמתקין ריפוד פחות טוב אם זה יוזיל את זה בהרבה (אני לא יודע איך זה הולך ומה התמחור ) . במכוניות מסויימות (ואולי ברובן) מידבאס בקיק פאנל ישדרג את הסאונד מספיק ששוה להשקיע בו

בברכה יהודה

פורסם

טוב חברה לא התכוונתי לפגוע באף אחד ולא נפגעתי בגלל שדובר על מתקינים מסויימים ,אני בעצמי הייתי מעדיף להתקין אצל מתקין מקצועי אם הייתי משקיע סכומים כאלה על המערכת . {אם לא הייתי מתקין}

אבל אם הבנאדם גר באילת או במטולה זה קצת משנה איפה להתקין לא??

[ באמת לא הייתה לי שום כוונה אישית לפגוע באף אחד}

פורסם

אף אחד כאן לא המציא את הגלגל. כבר אמרו חז"ל "כל אומן שונא בני אומנותו".

ליתר ביטחון, קודם שאני שולח את ההודעה הזו, עברתי שוב על הת'רד. וראיתי, שוב, שסה"כ מישהו אחד, בתגובה אחת, מתוך כ70 תגובות כאן, העיז להמליץ על יוסי alpine. איך??? איך הוא העיז להמליץ עליו??? איך הוא לא שאל אותו קודם איפה הוא גר???

אז בואו אגיד לכם, שבחישוב לא לגמרי מדוייק, אני נסעתי, ושוב נסעתי, ושוב אסע אחרי החג, כ500 ק"מ של נסיעות, ליוסי alpine לצורך התקנה. ואם היה צורך לנסוע 1000 ק"מ, גם הייתי נוסע. בשימחה. כי כשיש לך מתקין, עם כל כך הרבה קבלות מוצגות, הקילומטרז' מאבד משמעות. אקח את הדוגמא של ניר והרופא: להבדיל, כשאתה מחפש רופא טוב, אתה לא מחפש מישהו קרוב לבית..

העליהום על "היבואן המסויים", פרי ביאושיו של אינטרסנטים אחרים, שידועים היטב לאלו שצריכים לדעת, וחבר מרעים מחרה-מחזיק אחריהם, מנסים להתסיס כאן.. אני מקווה מאד שזה לא ה"פרוייקט הבא"..

אלי [צחי85], להגיד ש3K לפודים למידים זה מוגזם ויקר מאד, זה כמו להגיד שמכנסיים ליתום הם יקרות. איזה פודים? כמה עבודה צריך להשקיע בהם? כמה חומר? איזה גימור? מה הסטנדרטיים של המתקין שעושה אותם? כמו בכל דבר, גם כאן תוכל למצוא תמיד אנשים שיתנדבו וישמחו לעשות בחצי, או בפחות, כסף - השאלה מה אתה רוצה לקבל, ומה תקבל בסופו של דבר.

לפותח השירשור:

החלוקה של 28-2 בהתקנה - לרעת ההתקנה והחווט, לא מוצדקת. במערכת עם רכיבים בסכום כזה, אתה צריך להקדיש יותר מהסכום הכולל, לסעיף ההתקנה והחווט. ומה עם איטום שהוא כל כך חשוב? צריך לאזן את סעיפי המערכת.

ההמלצה בלינק שנתן לך ניר [green monster] מצויינת.

פורסם

חברים שלום סליחה שלא הגבתי עד עכשיו .

אני גר בטבריה , לגבי סאב שמעתי את הג'נסיס ומאוד אהבתי את הסגנון. האם יש עוד סוגי סאבים ברמה הזאת?

ואיזה הגברה הכי מתאימה לסאב הזה?

לגבי רדיו דיסק החלטתי ללכת על 9877 R של אלפיין שהממשק שלו בעיניי מאוד ידידותי.

לגבי השאר עדיין לא החלטתי.

מעבר לזה רציתי להתקין גם אזעקת ביפר מה הייתם ממליצים?

ודרך אגב אנשים אני בכלל לא שאלתי לגבי מתקין למה אתם רבים בכלל , אולי אני רוצה להתקין את המערכת לבד?

הכוונה ב2000 ש"ח הייתה לצורך חיוט וחומרי גלם להתקנה בלבד.

פורסם

IDMAX או IDQ של אמייג' דיינאמיקס.

W6 של JL AUDIO (למרות שגם זוג W3 זה אופציה לא רעה בכלל).

ארסנאל של אסנדנט אודיו או אפילו הASSASSIN אבל פה הייתי הולך על זוג.

לגבי הגברה אתה יכול לראות בקישור שנתתי את ההמלצות הקודמות למערכת בדיוק באותו תקציב.

under construction..

פורסם

נקסט מה קורה קודם כול תרשה לי לברך אותך על השקעה של 30K שזה סכום שלא מתגלה פה כול יום לפחות לא בקנייה אחת

בגלל שאתה גר בצפון לך לאפי 4 על 4 שם תפגוש את יחיאל אדם יקר אומן חבר ואדם שמדבר דוגרי בלי כוונות נסתרות יעידו על כך רבים ואני הראשון בהם מצד שני בא לך לקפוץ למרכז סע ותפגוש שם את יוסי אלפיין שגם הוא שמו הולך לפניו ויש עוד כמו סאונדסטורם שלאחרונה יש לו יחס לא משהו אבל עבודות ברמה

למי תלך זו החלטה שלך

לגביי ה9887 בחירה טובה רדיו דיסק מצויין

שאלת על סאבים בסגנון הגנסיס אז הJL הוא ממש בעל אותו אופי

הגברה הייתי לוקח גנסיס

הקטע הכי חשוב בעיניי כרגע הוא עם אתה מעוניין ב3 או 2 חלקים צריך לציין שתיהיה סטייה של לפחות 7 אלף שקל

לגביי מה שיחיאל אמר ועוד רבים זרקו זאת בעבר הלא רחוק הפורום איבד מערכו ואני לא מדבר על כך שפתאום כולם מבינים זה דווקא טוב אבל מה שעשו מההבנה הוא עוול

פעם היה מספיק קומפוננט וסאב ואז היית שואל שאלה היו עונים בכיף היום רק סכילות וכול אחד חושב על קומבינה אחרת אני קורא הרבה כמעט כול יום אומר אולי הפורום השתנה אך לא. כואב לי לראות שאנשים שעזרו לרבים ואני בינהם לא כותבים כמעט וזה חבל למה הם נכס בכול קנה מידה.

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם
אף אחד כאן לא המציא את הגלגל. כבר אמרו חז"ל "כל אומן שונא בני אומנותו".

ליתר ביטחון, קודם שאני שולח את ההודעה הזו, עברתי שוב על הת'רד. וראיתי, שוב, שסה"כ מישהו אחד, בתגובה אחת, מתוך כ70 תגובות כאן, העיז להמליץ על יוסי alpine. איך??? איך הוא העיז להמליץ עליו??? איך הוא לא שאל אותו קודם איפה הוא גר???

אז בואו אגיד לכם, שבחישוב לא לגמרי מדוייק, אני נסעתי, ושוב נסעתי, ושוב אסע אחרי החג, כ500 ק"מ של נסיעות, ליוסי alpine לצורך התקנה. ואם היה צורך לנסוע 1000 ק"מ, גם הייתי נוסע. בשימחה. כי כשיש לך מתקין, עם כל כך הרבה קבלות מוצגות, הקילומטרז' מאבד משמעות. אקח את הדוגמא של ניר והרופא: להבדיל, כשאתה מחפש רופא טוב, אתה לא מחפש מישהו קרוב לבית..

העליהום על "היבואן המסויים", פרי ביאושיו של אינטרסנטים אחרים, שידועים היטב לאלו שצריכים לדעת, וחבר מרעים מחרה-מחזיק אחריהם, מנסים להתסיס כאן.. אני מקווה מאד שזה לא ה"פרוייקט הבא"..

אלי [צחי85], להגיד ש3K לפודים למידים זה מוגזם ויקר מאד, זה כמו להגיד שמכנסיים ליתום הם יקרות. איזה פודים? כמה עבודה צריך להשקיע בהם? כמה חומר? איזה גימור? מה הסטנדרטיים של המתקין שעושה אותם? כמו בכל דבר, גם כאן תוכל למצוא תמיד אנשים שיתנדבו וישמחו לעשות בחצי, או בפחות, כסף - השאלה מה אתה רוצה לקבל, ומה תקבל בסופו של דבר.

לפותח השירשור:

החלוקה של 28-2 בהתקנה - לרעת ההתקנה והחווט, לא מוצדקת. במערכת עם רכיבים בסכום כזה, אתה צריך להקדיש יותר מהסכום הכולל, לסעיף ההתקנה והחווט. ומה עם איטום שהוא כל כך חשוב? צריך לאזן את סעיפי המערכת.

ההמלצה בלינק שנתן לך ניר [green monster] מצויינת.

שרלוק תחזור בךבזה אתה כבר פוגע . אני לא מאלה מה לעשות ידידי אני אן לי שום דבר בלב אל שום בנאדם אני מאוד נקי בליבי אין לי ולו תפת שנאה לאף אחד ובתח ובתח לא ליוסי.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...