Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בעיקרון להתחיל מהסורס יעלה כמה שיעלה בשארית התקצים 15 אחוז התקנה 50 אחוז רמקולים 35 אחוז הגברה .... זה בערך החלוקה הנכונה בגדול-מתן וכמה אחוזים נישאר לך ל- HU אם התקנה זה15% +50% רמקולים+35%הגברה זה שווה 100%

סורס קונים קודם ולא לפי תקציב כפי שציינתי ... אחריי הסורס מחלקים תקציב ....

מהסיבה הפשוטה שאם אתה רוצה מסך סורס יכול לעלות בין 2500 ל1500 K בעלי אותם יכולות תלוי אם צריך DVD או כל מיני דברים אחרים GPד וכו

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מאוד מסקים עם נאדר לגבי הראש.אם מקור הסאונד גרוע....אז הגברה טובה ואלמנטים טובים רק ידגישו את זה...

רק היתי משנה קצת עדיפויות הגברה.

את ה Z15M היתי מגביר עם ג'נסיס דואל מונו,ולסאב מגבר נוסף מונובלוק.

HU - Alpine 9815 / front amp - Genesis Dual Mono

component - Xtant Slim xcs2.25 5.25

sub amp - Genesis profile sub / subwoofer - Genesis Audiophile 25.01

פורסם

רק אידיוט טוטאלי ישלם 7500 ש"ח על HX-D2 אם אפשר להביא אחד מאיביי בהרבה פחות .

או פשוט ללכת על קומבו ה 9887+701 שאני דיי בטוח שההבדל בשמיעה על רכיבים ברמה גבוהה מאוד יהיה זניח לחלוטין עד לא שמיע , פאנלים אקזוטיים לדעתי Over rated , אני לא בא להשוות פה לפיוניר אבל עדיין ...

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אני ממש לא ממליץ להתחיל עם הדיוניט.

אני שוב אומר , קודם להחליט על רמקולים . אחרי זה יעיל יותר להחליט על סורס כאשר לוקחים בחשבון אם צריך קרוס ל 4 WAY או תמיכה בפרוססור כזה או אחר בהתאם לצורך לושאר השיקולים שהסט יכתיב. אין שום תועלת לקנות סורס לפני הרמקולים.ההיפך כן יש.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
אז אתה מצפה שמתקין יקח על זה 1500 שקל? אני לא בא להעביר בקורת על איכות העבודה שלך אבל האם אתה יכול להשוות אותה לעבודה של מתקין מנוסה? ואולי תספר כמה זמן זה גם לוקח? ומה קורה עם עבודת ריפוד? אז שכל אחד יעשה את חשבון הכיס שלו כי התמחורים כאן בפורום רחוקים מהמציאות ויוכלו להעיד על זה לא מעט אנשים שקיבלו כאן תמחורים וכשנכנסו לעובי הקורה הבינו שאין להם קשר למציאות.

לא אמרתי 1500 אבל בטח ובטח לא 3000 על קיק פנאל, ומה אם קורות ומה אם בניה בדלת אז מה כל מי שרוצה לעבור ל3 חלקים צריך לקרוע את הכיס ולהוציא 9-10 אלף רק על בניות?

כמה מתקינים אתה מכיר שמחיר כזה מצדיק את ההשקע?

אני יודע מה המחירים של הדברים האלה כי גם אני הייתי בסיפור הזה ולא אמרתי ואני גם לא יגיד שבשביל בניה כזאת צריך המתקין לקחת מחירי זנות אבל גם המחיר שנאמר פה זה מעל ומעבר לדעתי.

IBIZA 20vt

פורסם
רק אידיוט טוטאלי ישלם 7500 ש"ח על HX-D2 אם אפשר להביא אחד מאיביי בהרבה פחות .

או פשוט ללכת על קומבו ה 9887+701 שאני דיי בטוח שההבדל בשמיעה על רכיבים ברמה גבוהה מאוד יהיה זניח לחלוטין עד לא שמיע , פאנלים אקזוטיים לדעתי Over rated , אני לא בא להשוות פה לפיוניר אבל עדיין ...

ומה אתה אומר שיכלתי לחסוך ברכישת MX406 יותר מ-4K אם הייתי מביא מאיביי !

ומה אתה אומר שיכלתי לשלם 12K ולקנות ישירות מהיבואן בארץ ולקבל אחריות ל- 3 שנים פה בארץ.

לטעמי אחריות מפה משם מתאילנד אותי זה לא מעניין אני יכול להשלים עם זה ולחכות חודשיים עד שיחזור מתיקון. אבל לא יכול לתאר לעצמי שאין אחריות בגלל שקניתי מאייביי.

לגבי נושא איכות:

להפך שיש רכיבים טובים במערכת HU יעשה פלאים, אני מדבר כדוגמא שנתנו אלפיין 9887 לבין המקנטוש MX406 או הקלריון.

----

הנקודה שציין עופר היא מאוד חשובה, לכן צריך לבחור מראש איזה סט 3 חלקים או 2 לפני בחירה במותג

פורסם
מאוד מסקים עם נאדר לגבי הראש.אם מקור הסאונד גרוע....אז הגברה טובה ואלמנטים טובים רק ידגישו את זה...

רק היתי משנה קצת עדיפויות הגברה.

את ה Z15M היתי מגביר עם ג'נסיס דואל מונו,ולסאב מגבר נוסף מונובלוק.

נכון לבית ... ברכב כולם בינוניים עדיף לא להשתגע

פורסם

אני מאוד השתדלתי והתאפקתי לא להגיב בתרד הזה אבל אני לא יכול שלא.{שלא יגידו חס וחלילה שיש לי איזה שהוא אינטרס }

קודם כול ברכות לפותח השרשור ברוך הבא לפורום {פורום שלטעמי הפך להיות אינטרסנטי לכולם בלי יוצא מן הכלל וכול המבין יבין} הבנאדם לא אמר לכם איפה הוא גר או מאיפה הוא בארץ וכבר אתם זורקים אותו למרכז להתקין למה חסר מתקינים בארץ לא שאני יבין זה פשוט מעצבן מה שנעשה בפורום:mad::bad-word::onfire::evil:מציעים לא רמקולים וסאבים שהוא בעצמו עדיין לא שמע מה קורה פה בזמן האחרון .

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם
יחיאל

זה לא מה שהוא רצה ?

"עזרו לי בבקשה לגבש כמה דעות"

בכול השרשור לא ראיתי ולא פעם אחת שהוא שעל לגבי מתקין ולא ציין איפו הוא גר.

ואתם מנוטים את הבנאדם למוצר מסוים ונועלים אותו מבחינת אפשרויות תעבור טוב טוב על השרשור. הודעה הודעה ואחר כך תגיד לי שאני לא צודק בסדר.

פורסם

מתן: נו די אל תגזים, שבוע הבא אני במרכז אני בא אליך לחסום את המחשבה הזאת .

-----

יחיאל: רוב אלה שזרקו שמות ודגמים שמעו, וחוץ מזה לא היו שום רפרנסים ואבסלוטים או סטגים וכו' וכו' . :-)

לגבי מתקינים כן אני מסכים איתך יש המון, אבל מהתנסות אישית בצפון (מתקין אחד היי-אנד) והוא מאוד יקר וכרגע לא פנוי להתקנות.

במרכז יש מתקינים טובים והם בודדים שיבינו עניין בהיי-אנד, תאמין לי ידידי בזמן שרציתי להתקין חרשתי לפחות 12 מתקינים מהטובים שיועצו על ידי חברי הפורום או מחוץ, ולסיכום בכל הארץ לטעמי יש שני מתקינים שיכולים לעמוד בתנאים, בניות גימור חוש הבנה ידע וניסיון ותוצאה מושלמת.

אם יש מתקין ברמה הזאת שציינתי באיזורים נדחקים בארץ חוץ מהמרכז אשמח לגלות .:wink:

אגב לגבי פותח השרשור מובן כבר שהרוב ציין שמיעה לפני רכישה

פורסם

יוסי ידידי אני לא בה להתנגח פו באף אחד זה פשוט מוצי אותי מהכלים מה שנעשה פה בזמן האחרון.

אם תעבור תרד תרד בפורום בזמן האחרון תבין למה אני מתכון אך אני לא יגיב מתוך עצבים .

אנשים שנתנו פו את מרב זמנם בפורום ולא בישביל אינטרס אלה בישביל הצד החיובי של הענין לקדם את התחום הזה בארץ כבר לא פה .

סיבות לכך לא חסר ידידי .

וזו האמת לאמיתה מה לעשות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...