Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רשמים משבוע עם SLK350

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

את הרכב קיבלתי כמה ימים לפני חתונתי על מנת שישמש אותי ביום החתונה (בין היתר),הרכב משנת 2005 ועבר 34K קילומטר.

על הדרך הספקתי לצבור איתו מעל 1000 קילומטר,ואלה הרשמים שלי:

עיצוב חיצוני:

לרכב עיצוב מאוד אגרסיבי עם חרטום ארוך ונמוך וזנב קצרצר,כיאה לרודסטר דו מושבית, מה גם שהרכב הגיע בצבע שחור, שנראה פשוט מדהים על הרכב.

פנים הרכב:

בעקבות תנוחת הישיבה הנמוכה הכניסה לרכב מעט לא נוחה, במיוחד אם יש רכב שחונה במקביל ל-SLK- אז נדרשים לבצע תרגילי גמישות שלא היו מביישים מתעמלת קרקע סינית.

תא הנוסעים איכותי כמצופה ממרצדס,אם כי עדיין יש את הדברים המעצבנים שמהם כנראה קשה להפטר,כמו למשל כפתור פתיחת הגג שכבר הספיק להתנתק ממקומו.

מעבר לזה תא הנוסעים הרגיש מאוד מוצק ונראה שהוא מתכנן להשאר כזה גם בעתיד.

דבר שמעט עיצבן היה הרעשים שנובעים ממנגנון הגג הנפתח,בעיקר כשהגג סגור,יש לעיתים רעשים וקירקושים מאיזור המנגנון.

עוד דבר שמעט אכזב היה עיצוב התצוגה בקונסולה המרכזית,שמעבר לעובדה שכאשר הגג פתוח לא ניתן לראות את מה שכתוב בתצוגה,החומרים של הפלסטיק לא היו הכי איכותיים ובאיזור מסויים אף היו קילופים של החומר העוטף את הפלסטיק.

המושבים ברכב מספקים תמיכה טובה, ותנוחת הישיבה הכללית מאוד נמוכה ובסה"כ נוחה,אך אליה וקוץ בה- בנסיעה ארוכה המושבים מתגלים כנוקשים מדי.

תא המטען התגלה כמפתיע עם נפח אכסון שיחסית גדול בהתחשב בכך שזה רכב עם גג נפתח קשיח,את המזוודה שאיתה אתם טסים לחו"ל אולי לא תצליחו להכניס,אבל לשימוש יומיומי הוא יותר ממספק.

ביצועים:

איזה מנוע....פשוט תענוג.

המנוע מאוד לינארי וגמיש בתגובתו, ובכל קשת הסל"ד לחיצה בריאה על דוושת הכיף תניב תאוצה מיידית ומאוד החלטית (שלא לומר פראית....).

כבר לאחר 5 דקות מתגלה מערכת בקרת המשיכה כמאוד יעילה,שכן לרכב יש הרבה כוח להוריד לכביש דרך הגלגלים האחוריים, ובהאצה מעמידה הרכב פשוט חופר ללא הרף,כמעט על כל אספלט,ואז מרגישים את בקרת המשיכה שנכנסת לפעולה ומרסנת את המנוע.

אבל אם כבר הגעתם לאספלט איכותי,אז מרגישים את ההאצה במלוא הדרה- הרכב פשוט יורה את עצמו עם תאוצה מאוד לינארית עד מהירות מאוד לא חוקית...

אל המהירות אליה מוגבל הרכב לא ממש צריך להתאמץ כדי להגיע, צריך רק מספיק אומץ.

לגיר 3 מצבים:

S- המצב הספורטיבי שבו הגיר לא ממהר להעביר הילוך על מנת להשאר בטווח סל"ד יעיל (שגם ככה יש רצועת כוח מאוד רחבה).

C-המצב היותר נוח וחסכוני,תגובת הדוושה מתונה יותר והרכב מגיב ביתר עדינות ללחיצת הדוושה.

M-מצב ידני שמאפשר העברת הילוכים ידנית,אפשר להעביר הילוכים מההגה או מידית ההילוכים.

היה מאוד כיף להיות כל הזמן במצב S, בעיקר לשייח'ים הסעודים, במצב זה כל לחיצה בריאה על דוושת הכיף הניבה ירידה של מחט הדלק (ואני ממש לא מגזים...).

במצב C העניינים השתפרו משמעותית.

בלמים:

מלפנים דיסקים מחוררים ומאחור דיסקים, הבלמים סיפקו את העבודה וגם לאחר רצף בלימות חזקות במהירויות גבוהות לא הורגשה דעיכה משמעותית בתפקודם.

שורה תחתונה,

תקופה ארוכה שאני מפנטז על הרכב הזה (אבל מהדגם של שנתון 2000-2001), והשבוע הזה במחיצתו הביא אותי למסקנה שזה באמת הרכב שאני רוצה,מצד אחד הוא קטן פתוח וספורטיבי, ומצד שני יש לו עדיין את הפרקטיות של רכב רגיל,בצירוף עם מנוע מדהים פשוט.

בקיצור,

אחלה חוויה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

כל מילה בסלע, זכיתי ליום אחד עם רכב שכזה והנאה מובטחת.

אך רק כמה דגשים קטנים, הרכב שאתה נהגת לא דומה לשנים של 2000-2001, צורה שונה ומנועים שונים.

אתה עלית על הרכב לפני שעבר את ה-face-lift , לאחר המתיחה שיפרו את רוב השינוים שהתאכזבת מהם.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

לפי דעתי רכב מאוד מהנה לנהיגה אני, נסעתי על המרצדס CLK350 08 בצבע שלור יפייפה ומנוע פנינה אין ספק אם יש לך תמונה של הרכב תוכל לעלות, ואגב הרכב היה מושכר?.

בתמונה הבאה זהו הרכב שנהגתי עליו

"]yywwjzcuxu3z.jpg

יניב

פורסם
מזל טוב,

אם היה מוצע לכם רכב אספנות, שווה ערך, לחתונה,

הייתם מעדיפים להגיע לחתונה עם רכב כזה?

הערך הוא המשנה ? אתה באמת חושב שאנשים יודעים כמה עולה SLK 350 מודל 2005 ? ואם זה 2008 ? אותו רכב(מתיחת פנים בלתי מורגשת נו מילא) כפול 2.5 במחיר .

פורסם

אוטו מדהים! יצא לי לנהוג על 280 בציר 2006. אוטו מטורף! אני מאמין שה350 בכלל חיה.

מה שכן, באוטו שלי יצא לנהוג בו אין שום קרקושים ממנגנון הגג, הפלסטיק לא מתקלף והכפתור של פתיחת הגג לא ירד. אוליזה פאק בדגם הספציפי, אולי זה הבעלים שקצת התעלל ברכב.. בכל מקרה, אוטו מדהים!

פורסם
מזל טוב המון אושר וכיף יחדיו.

התמונה צולמה במלון קיסר בים המלח??

ירון מאיר

התמונה צולמה במלון דניאל בהרצליה.

מזל טוב,

לא, יש לי המון הערכה לאספני הרכבים,אבל רכבי אספנות לא עושים לי את זה אישית,אני יותר בקטע של רכבי ספורט או יוקרה.

אוטו מדהים! יצא לי לנהוג על 280 בציר 2006. אוטו מטורף! אני מאמין שה350 בכלל חיה.

מה שכן, באוטו שלי יצא לנהוג בו אין שום קרקושים ממנגנון הגג, הפלסטיק לא מתקלף והכפתור של פתיחת הגג לא ירד. אוליזה פאק בדגם הספציפי, אולי זה הבעלים שקצת התעלל ברכב.. בכל מקרה, אוטו מדהים!

אני מאמין שהפאקים הקטנים האלה הם לא משהו חד פעמי כיוון שהם מצויים דווקא במקומות שלא אמורים להיות מושפעים מהזנחה (למרות שהבעלים של הרכב,הידוע כמתעלל סדרתי ברכבים,דווקא כן משקיע ברכב הזה,דבר שמאוד לא אופייני לו).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
מזל טוב,

אישתי יכלה לבחור בין SLK350, קאדילק אספנות, וטנדר טויוטה.

עד היום חברים שלי לא יכולים לשכוח איך נראה טנדר טויוטה מוגבה, עם פגושי ברזל, צמיגי שטח וארבעה בלוני הליום ורודים על הגג.

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
לפי דעתי רכב מאוד מהנה לנהיגה אני, נסעתי על המרצדס CLK350 08 בצבע שלור יפייפה ומנוע פנינה אין ספק אם יש לך תמונה של הרכב תוכל לעלות, ואגב הרכב היה מושכר?.

בתמונה הבאה זהו הרכב שנהגתי עליו

"]yywwjzcuxu3z.jpg

יניב

וואו נסיעת מבחן באוטו דיל מדהים :roll:

• תוכן חדש...