Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן קסרה 99 1.8I מתחממת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

אני אנסה לעשות את העבודה לבד, לא כדי לחסוך כסף/זמן (למרות שגם זה נחמד)

אלא כי בסופו של דבר אני נהנה מזה.

(סוג של מזוכיזם? 8) )

האם יש חנות חלפים מומלצת באזור רחובות/רמלה/ראשון?

(עדיף רחובות...)

האם מישהו נתקל בבעיות עם צינור חליפי?

תודה,

סער.

ד"א,

רק עכשיו ראיתי את התגובה של איציק לגבי המהירויות של המאווררים.

לא שמתי לב למהירויות שונות, כיצד ניצן לוודא שאכן שתיהן עובדות?

2 המאווררים אצלי נכנסים לפעולה באותו הזמן.

שוב תודה,

סער.

פורסם

ברמלה יש לך את "מזרחי את קורמן" - לדעתי יביאו לך את הצינור (באופן אמיתי, לא במטאפורה למצב ארנקך :-P) רק בהזמנה, ואת המוסך המורשה "שירותי רכב רמלה" (מול הכלא).

ברחובות יש לך 2 מורשים - "אור מור" ו"מלכה" - שניהם בא.ת. רכטמן.

בראשון יש לך את "שי חלפים" בא.ת. ישן, ומוסך מורשה "שרתון" (שניהם צמודים אחד לשני).

אין לי מושג לגבי איכות החליפי, לשמחתי לא נזקקתי.

פורסם

הי,

אחרי שעה ומשהו עבודה וצרור ברכות למהנדסי סיטרואן,

הצינור בחוץ.

טיפ קטן למי שינסה לפרק את הצינור הזה בעתיד,

חימום של נק' החיבור בין הצינורות בעזרת מייבש שיער יעזור להפרדה בין הצינורות.

מדובר על 4 צינורות פלסטיק שמחוברים בינהם, הם לא ממש רצו להפרד אלא רק אחרי החימום.

כמובן שלא ניתן למצוא את הצינור הזה בשום מקום ללא הזמנה מראש ולכן האוטו יושבת עד ליום א'.

המחירים,

בין 322 ל 340 ש"ח לפני מע"מ בחנויות החלפים השונות (טוענים שזה הצינור המקורי, אין חליפי מתאים)

ועד ל 640 כולל מע"מ במוסכי סיטרואן מורשים ברחובות/ראשל"צ.

תודה לכולם על העצות והעזרה,

סער.

פורסם

הי,

שאלת המשך,

האם יש חשיבות לסדר הצינורות ברדיאטור החימום? כלומר, האם יש צינור כניסה/צינור יציאה?

השאלה נובעת מכך שקניתי את הצינור, הוא נראה שונה ממה שהיה מורכב אצלי.

עפ"י בדיקת מספר הרכב במוסך המרכזי סופק לי צינור (קניתי אצל "ז'אן" ברחוב המסגר)

ונאמר לי שזה הצינור שמתאים לרכב, נראה לי שיש צורך לחבר את צינורות הכניסה והיציאה הפוך ממה שהיו קודם לכן.

תודה,

סער.

פורסם

האם יש אפשרות להביא צינור כזה מפירוק במצב תקין ושמיש?

אני נתקלתי בצינור שממש הביא לי את הצינור - צינור הגה כוח שעלותו 770 ש"ח (בקסארה דיזל).

בסופו של דבר בשנייה שנכנסתי למגרש החלפים בנשר נכנסה על גרר קסארה דיזל שקיבלה פיצוץ...אבל צינור ההגה כוח שלה היה טרי וטוב ובעלות של 150 ש"ח החלפתי את הצינור הדולף אצלי.

פורסם

בעיקרון אין בעייה, רק שחלק מפירוק יכול להחזיק עד אין קץ (במונחים צרפתיים זה אומר שנתיים וארבעה חודשים גג :roll:) או 3 שעות, 47 דקות ו-12 שניות.

אם מפרקים ומרכיבים לבד - שווה לקחת את הסיכון, אם משלמים על זמן מוסך - לדעתי הסיכון לא שווה.

פורסם

הי,

הגישה שלי בחלקים "קריטיים" (כלומר, חלקים הקשורים למערכת קירור/חלקים אחרים בעלי בלאי ופוטנציאל ל"תקיעה") זה להחליף לחלק חדש (לאו דווקא מקורי), ברור שאם נגמרו הפחמים באלטרנטור אני לא ארוץ לקנות אלטרנטור חדש, הכוונה לחלקים מתבלים כגון צינורות/רדיאטור/צמיגים וכו'.

בודאי שאם מבצעים את העבודה במוסך זה משתלם, אך גם בעבודה עצמית לא תמיד נחמד לפרק ולהרכיב פעמיים...

ספציפית לגבי התקלה הנוכחית,

החלפתי את הצינור, הוא אכן שונה אבל מספיק גמיש ומתאים :-)

עדיין לא סיימתי לנקז אויר (משום מה זה לוקח המון זמן, מלאתי את המערכת בנוזל קירור חדש, פרסטון, ועדיין מפתח הניקוז שעל בית הטרמוסטט לא הצלחתי להגיע למצב שיוצא נוזל באופן רצוף)

סער.

פורסם

הי,

סוף דבר,

האויר נוקז (מסתבר שצריך לפתוח את ה"ברז" שעל הרדיאטור חצי סיבוב ולא רק רבע כשמנקזים אויר :-):-):-))

נראה שהבעיה נפתרה,

תודה לכולם,

סער.

• תוכן חדש...