Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בקרוב אני מתכן לקנות פיאט פונטו קבריולט.

השאלה שלי היא במה כדי להתמקד בקניה\בבדיקה ?

יש פה מישהו עם נסיון מהרכב הזה ? מה היתרונות שלו ומה החסרונת ?

לא מצאתי את המחירון של האוטו אמרו לי בסביבות ה22 אלף, מישהו יודע מה המחירון המדויק ?

לאוטו יש בשמשה האחורית סוג של סדק\קרע, יש לכם מושג מה עלות התיקון של זה ?

קצת פרטים על הפונטו שאני מעוניין לקנות:

שנת 1995, גיר רגיל מנוע 1300.

24000 ק"מ חלונות ידניים, גג נפתח ידנית גם כן.

אשמח מאוד לשמוע חוות דעת על כול דבר קשור לרכב.

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

הדגם הספציפי הזה מאוד אמין מכיוון שהכל ידני - אין מה שיתקלקל. בבסיס יש מכלולים אמינים מאוד של פונטו ואם הרכב טופל היטב הוא יהיה מאוד אמין יחסית לגילו. כמובן צריך לבדוק הרכב וספציפית לבדוק נזילות אפשריות בגג (לא בהכרח תראה את זה בעין. במידה ואין חורים גדולים, אפשר פשוט לשפוך דלי מים על הגג ולראות אם נכנסים מים).

תיקון החלון האחורי - יכול להיות יקר (יחסית לשאר החלפים של הרכב שהם ברמה של פונטו, כלומר זולים מאוד). למצוא חלון מקורי יהיה קשה לדעתי. למוסך המרכזי של פיאט אין כמעט חלקים למנגנון הגג כולו, ובוודאי לא למוסכים אחרים. ייתכן שיש בארץ מקומות שבהם יוכלו "לתפור" לך חלון חדש.

חוץ מזה - רכב מאוד נחמד, חסכוני בדלק ובאחזקה, יפה, מהרבה בחינות רכב אידיאלי לצעירים. כמובן, מבחינת התנהגות כביש הוא לחלוטין לא ספורטיבי או אף מתקרב לזה. היה לי כזה לפני עשור ובהחלט היה מהנה. אה כן, ובחורות מאוד אוהבות אותו... (דווקא כי הוא עגלגל ולא מאצ'ואיסטי)

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
תודה רבה לך,

עזרת לי מאוד...

ולגבי הקילומטר,

זה 24000 ולא 2400.

טעות כתיב שלי.

אשמח לשמוע עוד דעות.

תודה...

אתה לא ממש טוב במספרים, אה?

• תוכן חדש...