Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוף סוף אני יכול לעלות פה 2 תמונות !

אז ככה חיכיתי לו הרבה זמן והיה שווה את ההמתנה

הסאב הזאת אכן מפלצת קיבלתי אותו ב 25.9 יום חמישי הגעתי לרוני עם חיוך ענק.

נהנתי ממנו כל הדרך לבאר שבע וחזרה ולצערי יום שישי בשעה 17:00 נכנס בי אוטו מאחורה העיף אותי עוד איזה 3 מטר קדימה ונכנסתי באוטו אחר(תאונת שרשרת ) עשו מהאוטו שלי סנדוויץ' והיום קיבלתי תשובה : האוטו מת אז צריך לקנות אוטו חדש לצערי הרב כמעט ולא נהנתי מהסאב וגם לא יכולתי להוציא את הסאב מהבגאז' מרב שהכניסו לי אותו בפנים ולא יכולתי לצלם =\

טוב אז ככה:

נגנתי איתו ברמה של 29 (פיוניר יש עד 60)והוא פשוט חזק מאוד אפילו הספר שלי התלהב ממנו והביא חיוך אתה משוגע

והוא עוד לא נפתח עד הסוף אז אני מחכה בקוצר רוח לשמוע את החוזק האמיתי שלו :twisted:

הסאב עצמו 1250 RMS מוגבר ע"י מגבר של SUNDOWN 1000DE שילוב מעולה ביותר ! עד כה אני מבסוט רצח

רוני ואליקו תודה רבה לכם:-o

img4245jg0.jpg

img4247mc7.jpg

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ממליץ לך לבדוק שהכל תקין בו אחרי התאונה.

אם המכה כ"כ חזקה כמו שאתה מתאר אותה, כדאי מאוד לבדוק לתקינות.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

תתחדש .. אין כמו להיות מבסוט מרכישה .

ועוד יותר חשוב שיצאת בסדר מהתאונה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

קודם כל תתחדש :-)

לפחות אתה בריא ושלם לא נורא על על הרכב :cry:

בפיוניר יש עד 62 לא:?::?:

ככה זה שיש לך סאב חזק אז הרכב ליפעמים רץ קדימה בלי שתשים לב מההדף :-P

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

תודה רבה לכולם..בפיוניר יש 60 אני כמעט בטוח

הסאב עובד כמו שצריך אני כבר בדקתי...והסאב ישב ממש בסוף של הבאגז אז הוא לא קיבל מכה בכלל למזלי8)

מה שכן הראש הצוואר והגב שלי כאבו כמו לא יודע מה באותו היום הגב עדיין כואב =\

מה שהיה מצחיק חברה שלי חשבה שהסאב התפוצץ כי הוא נגנן ממש חזק בשבילה...והיא רק אחרי כמה דקות הבינה שנכנסו בנו

:shock:

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם

למה ניגנת איתו ברמה של 29 בלבד? אם הייתי מעלה ל45-50, היית יוצר כיס אוויר מאחוריך שהיה מונע את התאונה.. :-)

תתחדש!! יפה מאד!

מה נפח התיבה אגב?

ו0ZiRo0, פליז, אל תתחיל עם זה. לא עכשיו שאני רעב..:lol:

פורסם

קודם כל, מזל שיצאת בשלום !! - יש מצב שהקופסא של ההאבוק הצילה אותך..:-)

דבר שני - תתחדש (לא סיפרת האם הסאנדאון יצא בשלום...)

דבר שלישי - אם תצטרך עו"ד חזקה מאוד בתחום (שתדאג שיהיה לך כסף ללגאטיה..) - דבר איתי..

...CASKA for life

פורסם

=] לרכיבים לא קרה כלום אני מתכוון למגבר של JL ושל SUNDOWN ! למזלי פשוט תודה לאלוהים

וגם לתיבה של הסאב לא קרה כלום

נפח התיבה 93.5 ליטר

ובקשר לעו"ד כן נצטרך אותו מתישהו

:twisted:

פורסם

הרדיו דיסק הזה אצלי כמעט 6 שנים..והוא פשוט רדיו דיסק מת.

בפאנל היה מאחורה כמו קליפס כזה שמחזיק את הפאנל הוא נשבר. ואתה לא מבין איזה חיים קשים יש לי מאז שהוא נשבר צריך להחזיק את הפאנל בשביל להגביר או בשביל להעביר שיר או בשביל לכוון !

וכן הגיע הזמן לקנות חדש בגלל זה אני עדיין בהתלבטיות איזה רדיו דיסק לבחור ושישרת אותי כמו שצריך ושאני יאהב אותו

פורסם

אלק! תתחדש .

שמעו אצלך מעולה למרות ולא הספקתי לכיוון בכלל - תגיד לאחיך שאני כועס.

ושוב נפח התיבה שלך הוא 68 ליטר ולא 93.5 .

אתה מודד נפח כולל העץ !

הנפח הפנימי זה מה שצריך למדוד והוא 68 ליטר

העץ כאשר הוא עבה לוקח לא קצת נפח .

• תוכן חדש...