Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן....:-( , שאלנו אם יש דרך לסתום את הנזילות אפילו זמנית ואמרו שאין סיכוי ושניסו כבר את סוגי הדבקים וכלום לא עזר, הבעיה היא שזה סדקים קטנים בפלסטיק והמנגנון של המשאבה תקין לחלוטין.

לא יכלו הצרפתים קצת להקל עלינו ? סדק קטן במכסה ואתה מוצא את עצמך מחליף חצי אוטו:lol:

"אין מוסכניק טוב , יש לקוח עם מזל":-D

פורסם
לא יכלו הצרפתים קצת להקל עלינו ? סדק קטן במכסה ואתה מוצא את עצמך מחליף חצי אוטו:lol:

בחייך, אתה מדבר על אומה שהורגת את כל הצפרדע רק כדי לאכול לה את הרגליים.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

הגזמת קצת. אתה לא מחליף חצי אוטו וגם לא רבע. אתה מחליף משאבת דלק. לא יותר ולא פחות.

המחיר נשמע די מופרז, אבל אין לי מושג אם ניתן להשיגה יותר בזול.

בכל מקרה, זה חלק שניתן להשיג גם מיצרנים חליפיים.

פורסם

טוב חברה' רציתי לעדכן אותכם מצעדים שלי...

היום הזמנתי משאבה חדשה בעלות של 1600 ש"ח ומחר בבוקר אני הולך להחליף אותה.

ההחלטה בעקבות מחשבות רבות שאני יכול מצד אחד לחסוך 1000 ש"ח אבל כנגד המשאבה המשומשת יכולה למות אחרי כמה ימים ובהתחשב בזה שאני רוצה את האוטו לכמה שנים אז כבר שווה לשלם על חדש שבא עם אחריות.

אבל תודה רבה לכל האנשים שעזרו לי להבין את הנושא וניסו לעזור לי:-)

פורסם
האם מדובר על C5 דור I או II? בנזין, אני מניח, נכון?

אם כן - יש במושב בקרבתי פירוקייה, ובה כמה וכמה C5.

מדובר בכ-30 דקות נסיעה מי-ם.

עכשיו אני מעריך את הנדידות שלך עד לרחוב המסגר עוד יותר...:wink:

HFturbo

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

טוב מסתבר שהצרות לא נגמרות כ"כ מהר.

החליפו לי משאבה והיא עובדת, אבל, המחוג של המד דלק לא עובר את ה 3/4

וגם אם אני מנסה לתדלק אחרי שהמשאבה נעצרת אוטומתית אז הדלק נשפך אל מתחת לרכב.

נדלקה גם נורת האזהרה של הזיהום אויר בבוקר אחרי התידלוק האחרון.

* המצוף הוחלף פעמיים

*הגומיה של המשאבה גם הוחלפה פעמיים (135ש"ח כל גומיה)

מסתבר שאם היא מוצפת בדלק אז היא כבר לא שמישה :cry:

מישהו יודע אולי למה הדלק נשפך מהמשאבה ולא ממכסה מיכל הדלק כמו בכל המכוניות הרגילות?

פורסם

ב-ZX הייתה לי נזילה זהה בגלל שהטבעת לא הייתה מוברגת עד הסוף. בדוק האם ניתן לסובב אותה עוד קצת, אם היא לא סגורה כראוי, האטם לא ימלא את תפקידו ותהיה לך נזילה.

כאן להערכתי הבעייה שלך (לא ב-ZX כמובן) הטבעת לא סגורה כראוי ו/או המשאבה/המצוף לא יושבים במקום. בגלל זה בורח דלק.

מי מטפל בנושא? אתה? מוסך? איזה מוסך?

לא מבין למה גומייה שמקבלת דלק הופכת ללא שמישה. הרי מתפקידה לאהוב דלק ולספוג אותו אליה. טרם ראיתי משאבות דלק שמשתמשות ב"אולוויז"...

• תוכן חדש...