Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:roll::roll:שלום רב, אתמול גיליתי נזילת דלק חמורה מתחת למושב האחורי בצד ימין , במכסה של במיכל, רציתי לשאול אם יש דרך להליף רק את המכסה מפלסטיק שאליו נכנסים הצינורות או שיש לי צורך להליף את המיכל כולו ואם כן אז אם יש למישהו מושג כמה אמור לעלות לי התענוג.

אודה לעזרתכם במיוחד אחרי שחברי הפורום עזרו לי מאוד בבעיה אחרת שהייתה לי באוטו

"אין מוסכניק טוב , יש לקוח עם מזל":-D

פורסם

אם את/ה מדבר על נזילה מהמשאבת דלק, אז אין פתרון מלבד להחליף אותה.

אותו הסיפור עם 406 היה אצלנו - בהתחלה ניסינו עם אפוקסי, שלא הלך הבאנו מפירוק.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

האם יורשה לי לשאול כמה עלה התענוג? כי החלקים די זהים לפי מה שהבנתי

פורסם

זאת לא דוגמא מייצגת - אבא שלי מכיר בעלי פירוקיות מהתקופה שהוא עבד במוסך.

בסביבות ה-400 ש"ח.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

רציתי לדעת גם אם מישהו יכול להגיד לי איפה נמצאת משאבת הדלק ב C5

פורסם

המשאבה נמצאת בתוך מיכל הדלק (משאבה טבולה). האם תוכל לצלם את האיזור (רק תשתדל לא לצלם עם פלאש מגנזיום של פעם, זה לא הולך טוב עם בנזין :-P).

פורסם

אין צורך להחליף מיכל דלק.

הנזילה כנראה מגיעה מהאטם של המשאבת דלק או מהראש\צנרת של המשאבת דלק.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

האם התקלה מופיעה רק כשמיכל הדלק מלא?

האם מישהו פירק לאחרונה משאבה ו/או מצוף דלק ברכב?

ב-ZX הייתה לי נזילה זהה בגלל שהטבעת לא הייתה מוברגת עד הסוף. בדוק האם ניתן לסובב אותה עוד קצת, אם היא לא סגורה כראוי, האטם לא ימלא את תפקידו ותהיה לך נזילה.

פורסם

אני פתחתי את המכסה המדובר בקסנטיה שלי - נראה די דומה למכסה שבתמונה. לאחר מכן היה לי ריח של דלק לכמה ימים עד שפתחתי שוב את המכסה (לא עד הסוף, כסיבוב וחצי בערך), בדקתי את התיישבות המשאבה שוב ע"י משחק ימינה ושמאלה מעט וסגרתי את המכסה עד לסימון המתאים - אם זה אכן זהה ב C5 אז ישנו סימון על המשאבה ועל המכסה שאמורים להגיע אחד אל השני בסגירה נכונה ומספיקה. אין לי ריח של דלק יותר וגם הדיליי שהיה לי בלחיצה על הדוושה נעלם.

בריאות לכולם!

פורסם

היום ניגשתי עם הרכב למוסך, עשיתי לו טיפול קטן ובדיקה כללית של המערכות, לשימחתי המוסכניק אמר לי שהאוטו במצב מצוין ושמור מאוד, רק שיש שתי בעיות שצריך לסדר, אחת זה חור באגזוז והשניה היא החמורה יותר וזה החלפת משאבת דלק.

לפי מה שבדקנו היום יש סדקים במכסה הלבן של המשאבה ואי אפשר להחליף רק אותו אלה את כל המשאבה , המחיר שקיבלנו זה 1600 ש"ח לחדשה(לא כולל עבודה) וחבר שלי בדק עם מישהו שמכיר בעטרות והוא רוצה 700 ש"ח כולל עבודה.

רציתי לשאול אולי מישהו יכול לעזור לי למצוא משאבה מפירוק כי בכל מקום שבדקתי באיזור ירושלים אין לאף אחד.

:?:

פורסם

האם מדובר על C5 דור I או II? בנזין, אני מניח, נכון?

אם כן - יש במושב בקרבתי פירוקייה, ובה כמה וכמה C5.

מדובר בכ-30 דקות נסיעה מי-ם.

פורסם

אני מניח שהיא דור 1 כי היא 2002 , ואני אשמח אם תכוון אותי לפירוקיה הזאת .

דרך אגב היא בנזין נפח 2000

• תוכן חדש...