Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לBA323F

כן לפעמים אין קפיצה שמרפים מהפדל

וגם הקפיצה מתחילה רק לאחר איזה 20 דקות נסיעה כשהאוטו מתחמם היטב

לא נירא לי שלרכב יש כבל קיק דאון

איך או איפה אני רואה את זה?????

פורסם

הכל תלוי עד כמה ה"קפיצה" חזקה...

האם הוחלף שמן גיר פעם נוספת לאחר החלפה הראשונה שביצעת?

האם הבעיה הייתה קיימת לפני החלפת שמן, והאם אתה זוכר את הצבע של השמן הישן שהוחלף? האם הוא היה חום, אפור-חום, אדום או ורוד?

אגב, לנו יש את אותו הגיר גם ב-1.6 וגם בלאנטיס F 1.8.

פורסם

דניאל, תמיד אפשר לשחק עם מהלך הדריכה של קפיציי האקומולטור אבל זה לא יתן כלום.

תכננו את הגיר כך שקפיץ אקומולטור 1-2 או כל הילוך אחר יהיה בעל מהלך מסויים הנתון לשינויי לחץ במעבר ההילוך או חזרה אליו.

לידידינו בעל הלאנטיס אין בעייה עם קפיץ זה כי אם היתה אז היו חבטות חזקות בין ראשון לשני וההיפך.

פורסם

הייתי מציע להחליף את הפילטר שמן גיר שנימצא בתוך הגיר, צריך לפרק את הקרטר של הגיר כדי להגיע אליו.

וואי איך שכחתי! חיישן MAF תקול או מלוכלך גם יגרום לתופעה הזו!

גם חיישן TPS(חיישן מצב מצערת) שלא מכוון יגרום לתופעה.

אם אתה יודע לאן מתחבר הכבל גז במנוע, אז זה יהיה מצויין, תסתכל אל הכבל גז, אם אתה רואה מעליו עוד כבל מחובר אז זה הכל קיק דאון.

אם אתה רואה רק כבל אחד אז אין כבל קיק דאון

פורסם

קודם כל תודה על העזרה שלכם

אני אבדוק מחר בבוקר ואחזור אם שאלות.....

רק כמה יעלה לי בערך כל התיקון אני פשוט מפחד שיהיה יותר גרוע......?

תודה חבריה

פורסם

אל תידאג זה לא אומר שהגיר הולך למות מקסימום תחיה עם זה הגיר יכול להחזיק ככה המון זמן.

קודם שיעשו בדיקות אחר כך יקבעו את המחיר לתיקון במידה ותירצה..

וזה לא יהיה יותר גרוע, גם אצלי ברכב זה היה וכיוונו לי את הכבל הזה והכל הסתדר.

פורסם

כבל הקיק דאון תפקידו בדריכה מהירה על הדוושה להפיל את לחץ המודלציה אותו לחץ שהניע את בוכנת השילוב העולה כנגד כוח קפיץ , אם לחץ זה יורד חוזרת בוכנת השילוב העולה למצבה הקודם קרי להילוך הקודם (הווה אומר יורד הילוך).

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

חבר שלי היתה לו אותה בעיה במזדה ואמרו לו שצריך לעשות שיפוץ גיר, הוא נסע חמש שנים אם הבעיה עד שלפני חודש נישבר לו איזשהו חלק בגיר והוא לא יכול לנסוע יותר, עלות החלפת הגיר המשופץ - 4300 שקל.

פורסם
דניאל, תמיד אפשר לשחק עם מהלך הדריכה של קפיציי האקומולטור אבל זה לא יתן כלום.

תכננו את הגיר כך שקפיץ אקומולטור 1-2 או כל הילוך אחר יהיה בעל מהלך מסויים הנתון לשינויי לחץ במעבר ההילוך או חזרה אליו.

לידידינו בעל הלאנטיס אין בעייה עם קפיץ זה כי אם היתה אז היו חבטות חזקות בין ראשון לשני וההיפך.

אני לא מצכיר את התיבה ולכן לא בטוח באפשרויות שניתן לבצע, יתכן כי שחרור מצבט חופשי כלשהו ימנע מכה בהורדת הילוך בהאטה, ובהאצה שתוביל להורדת הילוך משלישי או שני לראשון תמיד תורגש העברה אגרסיבית במילא.

ניתן גם לשחק עם הקפיץ של בוכנת הסרוו.

• תוכן חדש...