Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

יש לי מאזדה לנטיס 1.8 1997 ויש לי מעיין קפיצה קלה באוטומת במעבר מהילוך ראשון לשני

החלפתי שמן גיר

אך זה עזר אך לא ממש מה אני יכול לעשות (אני יודע שזאת תקלה נפוצה למכונית מסוג זה?)

??

תודה מיכאל

פורסם

דני שלום לך, הכוונה היא לנקישה בזמן שילוב או במילים אחרות החלפה "גסה" , זה מאפיין את המזדה משנת יצור זו.

פתרון מקצועי הוא בדרך הבאה : פירוק המוח וכיוון לחץ מודולציה.

יש המחשררים מעט את כבל הקיק-דאון.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

בעייתך מוכרת, פנה למוסך מורשה, שיכוונו לך את כבל הקיק דאון בעזרת חיבור שעון לחצים לגיר.

לא בכל הדגמים יש כבל קיק דאון תלוי בתאריך יצור של הרכב, רק חלק מהדגמים הגיעו ב97 עם כבל קיק דאון.

אם הרכב שלך אחרי מתיחת הפנים אז אין לך כבל קיק דאון.

פתח את מכסה המנוע ותסתכל על גלגל המצערת, אם מחוברים 2 כבלים לגלגל במצערת אחד למטה ואחד למעלה אז קיים הכל המדובר.

פורסם

הרכב בעל מתיחת פנים לכן אין קבל קיק דאון .....

אז אני מבין שבעתיד אני אצתרך שיפוץ גיר ( כמו שאומרים אין מזל הלכו 4000שח)??

פורסם

לא הבנתי משהו,

ba323f בדגם כמו שלנו אם בלחיצה חזקה על הדוושה הגיר מעביר הילוך עם מכה.

מה זה אומר שאפשר לכוון את הגיר או שזה מצריך שיפוץ?

תמיר.

פורסם

לא בהכרך שיפוץ גיר, יכול להיות שצריך לבצע כיוון כלשהו בלחצים בגיר כפי שדוד ציין.

פנה למוסך מורשה להתייעצות ובנוסף למכון גירים אוטומטיים.

בכל זאת בדוק אם למצערת מתחברים 2 כבלים.

אם לפני ההחלפה של ההילוך מראשון לשני תרפה מעט מהדוושה לא תהיה בעיטה, אני טועה?

אם כך המצב זה רק כיוון.

TAMIRH שוב, אם קיים כבל קיק דאון אז צריך לכוון אותו בעזרת שעון לחצים במוסך מורשה, או במכון לגירים אוטו'.

אם לאחר הכיוון לא יהיה שינוי אז צריך להתייעץ עם מכון לגירים אוטו'.

פורסם

הרכב שנת 1997 עבר 159256 קמ

שזה בסדר הדגם זה 323 לנטיס רגיל לא F הדגם היותר חדש בעל מתיחת פנים.....

השאלה שלי האם אני יכול להשאיר את הקפיצה כמו שהיא או זה חייב טיםול(משהוא חוץ משיפוץ גיר????

תודה חברה

• תוכן חדש...