Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ:סקודה סופרב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מעוניין להחליף תרכב שלי בסקודה סופרב דיזל אז ככה רציתי לדעת איך הרכב מבחינת אמינות וצריכת דלק והאם זה בדיוק אותו מנוע שיש לאוקטביה כי שמעתי שהמנוע של האוקטביה עושה ק"מ כמו המנוע של מרצדס

פורסם

לא החדשה של שנת 2005,2006 האם יש שינוי בשנים האלו והבנתי שיש בשני גדלי מנועים בדיזל ואני רוצה דיזל והאם החלקים והאמינות והכל בגדול כמו באוקטביה?

פורסם

בתכל'ס, מדובר בעצם בפאסאט מאורכת - הכל מגיע מפאסאט. ה-1.9TDI קיים גם באוקטביה (ה-2.5TDI V6 אינו קיים באוקטביה). הסופרב מאוד מאוד מרווחת, איכותית ומאובזרת לא רע.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

בתור נוסע, מהתרשמות שלי על סופרב מונית, מדובר ברכב נוח ומרווח מאוד. רכב שנעים לנסוע בו.

לרכב עם מגוון מנועים, מנוע 1.9 TDI בא עם 130 סוסים, עם גיר ידני המנוע חזק, עם אוטומט קצת קטן לטעמי על האוטו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

נורא חשוב לי עניין החסכוניות בעיקר בגלל זה אני קונה את הרכב כמה בערך היא עושה לליטר בממוצע?1:16

מתוך שיחות עם נהגי מוניות, זו צריכה של סיאט קורדובה SDI במעורב בנסיעה די מאומצת. אוקטביה עושה בערך 1 ל-13 במעורב. סופרב - אני בספק שיהיה טוב יותר, אם ידני יעשה 1 ל-11, לפי דעתי - יהיה סביר בהחלט.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לפי שיחות עם כמה נהגי מוניות שברשותם C220, אצלהם במעורב מרין עושה 1 ל-10.

פורסם

הסופרב עם מנוע 1.9 ליטר ותיבה ידנית צורכת בממוצע כ-5.5 ליטר ל-100 ק"מ (1:18 ) שזה נתון יפה למדי. עם מנוע V6 ותיבה אוטומטית הצריכה עולה לכמעט 8 ליטר ל-100 ק"מ (1:12.5).

אלפא, אוקטביה שעושה 1:13 במעורב זו אוקטביה עם תיבה אוטומטית, ורגל כבדה מאוד של נהג מונית טיפוסי.

עריכה פתאומית :)

1:10 ב-C220?? אבסורד. הצריכה שהגעתי אליה לא ירדה מ-15.5 ק"מ לליטר.

• תוכן חדש...