Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום נעים לכולם.

הבעיה התחילה לפני כשבוע. חזרתי הביתה ב 3 בבוקר, ביום שישי (או שבעצם שבת כבר) ואז ב 8 בבוקר אחרי 5 שעות ירדתי למכונית, מפתח בפנים, מנסה להתניע -ו הופ - אין שום צליל. לא של סטארטר ולא שם שום דבר אחר.

האוטו התניע רק בדחיפה ( ידני למזלי ) . והנה אחר כך התחילו הבעיות המוזרות - לפעמים השארתי את המכונית לשעה - והוא לא התניע אחר כך - רק בדחיפה - ולפעמים ל5 שעות והוא התניע בשיעולים קלים.

עכשיו האוטו מתניע רק בדחיפה - אבל אם אני מנסה להתניע 10 דקות בערך אחרי שנסעתי הוא מתניע ללא בעיה.

הדבר המוזר השני הוא שכאשר אני שם על סויטץ' - יש אורות ומוזיקה והכל. בלי זיופים מוזיקה אפילו בווליום מקסימלי..

הבעיה היא לא באלטרנטור ולא בסטארטר - הם נבדקו..

עכשיו..מישהו אמר לי שיכול להיות שמשהו "סמוי" גומר לי את המצבר - מה זה יכול להיות? אני מוציא אפילו את המטען של הפלאפון..

* המצבר חדש - לפני כחצי שנה נקנה. המכונית בבעלותי 4 חודשים ואני מקווה שבעל הרכב הקודם ימצא את האחריות ואני אוכל להחליף אותו.

מקווה שתזרקו עיצה או שתיים. תודה והמשך יום נעים.

🤔

• תוכן חדש...