Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

קניתי ממישהו קרוס אובר של שרווד,דגם XN-1000T ורציתי לדעת איך אני מחבר כל "פיפס" שם ולאן.

אם מישהו יודע זה ממש יעזור לי כי זו פעם ראשונה שיש לי קרוס... אשמח גם לדעת מה כל אחד מהמתגים שם עושה ולקבל המלצה לגבי הכיוונונים השונים.

ד"א,נכון לעכשיו יש לי מגבר שאליו מחוברים 2 הרמקולים האחוריים.

תודה רבה לכולם! :-)

* אני אנסה לצרף תמונה פה: http://img256.imageshack.us/my.php?image=pict4190cs8.jpg

my.php?image=pict4190cs8.jpg

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

היה לי כזה בזמנו אחלה קרוס ד"א.

אני אנסה לעזור לך.

REMOTE - אתה מחבר לרדיו דיסק ליציאת הREMOTE שלו.

GND - תחבר לאחד הברגים בקרבת הקרוס שמחובר ישירות לשילדה.

+B - מחברים למצבר אבל מומלץ וגם כדאי שתחבר לפני המצבר גם פיוז של 5 או 7 אמפר.

את החיבורים של הRCA אני לא כל כך זוכר, גם לי בהתחלה הייתה בעיה להבין מה הולך לאן אבל אני בטוח שיש כאן עוד אנשים עם קרוסים כאלה.

מקווה שעזרתי קצת.

מקס.

<-- זה היעד :evil:

פורסם

תודה אחי על העזרה!

וד"א את מה שאמרת לי כרגע,את זה אני יודע אז זה לא כ"כ יעזור לי האמת....

אני רוצה לדעת מה הם שאר הדברים. זה מה שמעניין.

ואני לא חושב שדווקא צריך לזה אנשים שיש להם ארת הקרוס הזה ספציפית. צריך פה אנשים שיש להם קרוס והם יודעים פחות או יותר מה עושה כל כפתור.

תן חיוך ;) הכל לטובה!

• תוכן חדש...