Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני חדש פה ויש לי שאלות אולי תעזרו לי עם הידע הנרחב שיש פה.

קניתי רנו קלאו שנת 98 דגם אליזה עם 95000 קילומטר אוטומט.

עכשיו יש לי 2 בעיות הבוקסות בציר האחורי שלי הלכו יש רעשים מידי פעם בסיבובים אבל גם מידי פעם בנסיעה בקו ישר אין כלום. עד כמה זה חמור? האם זה יכול להחמיר? ( התקלה אומתה ע"י 3 מוסכים )

שאלה שנייה: אני עומד לפני טסט עוד שבועיים והבולמים מקדימה גמורים עדיין מקוריים לאחד יש נזילת שמן גדולה והשני גם עושה טובה שהוא בכלל עדיין מחובר לרכב. השאלה היא כזו על אילו בולמים אתם ממליצים לי משהו במחיר סביר לנהיגה יום יומית רגילה ומה בדיוק אני צריך להלחיף חוץ מהבולם יש עוד דברים שקשורים להחלפה שלו? גומיות? מגן אבק?...אהה ועוד משהו חשוב דיברתי עם איז בחור אחד שמתעסק עם בולמים והוא אמר לי משהו על מרווח בולם משהו כזה או שיש לי 64מ"מ או 66 מ"מ איך אני יכול לדעת מה אני צריך ומה יש לי?..\

אני מודה מראש לכל מי שיכול לעזור לי זה הרכב הראשון שלי.

פורסם

שלום לחבר החדש, ותתחדש.

ראשית, מן הראוי הוא שלמרות ההתלהבות, השתמש בסימני פיסוק. לקרוא 3 שורות שהן משפט אחד זה לא מוסרי.

שנית, תוכל לערוך חיפוש בפורום לגבי בולמים, לכל רכב יש כאלו, והנושא נדון עשרות פעמים, אם לא מאות.

שלישית ובקצרה:

בולמים גמורים (ע"ע נוזלים) לא יעברו טסט. לא במקום סביר לפחות.

גש למוסך והחלף אותם, לא מדובר בתורה מסיני ועלות בולמים סבירים היא כ-500 ש"ח לבולמים עצמם, ויש גם עבודה.

אם כבר היית ב-3 מוסכים, לא היה פשוט יותר לשאול ולקבל הצעת מחיר?

פורסם

ברוך הבא לפורום, התחדש על האוטו.

אנא, התחל מכאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=217228

ופעל על פי הכללים.

תודה

דני, ההנהלה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...