Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ ברכישת פיג'ו 505 GTI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפיג'ו הזו היא ללא טורבו ומצויידת במנוע דוברין בעל גל זיזים עליון בודד והזרקת דלק.

אותו מנוע שימש גם את הרנו 25 והסיטרואן CX.

סה"כ זהו דגם "חמים" של ה 505, שלכשעצמה הינה מכונית בעלת התנהגות כביש מצויינת ופוטנציאל גבוה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
טוב, אני אדבר לעניין.

הרכב נועד לנהיגה ספורטיבית לאירועים מסויימים

בחרתי את הרכב הזה כי אני מתעניין בדריפטים והרכב הזה הוא זול יחסית, הנעה אחורית עם קצת כוח

עזוב את האוטו הספציפי הזה. אם אתה מוכרח לקנות לעצמך רכב הנעה אחורית זול יחסית (לא שאני יכול להבין למה, האם אתה משוכנע שמיצית את יכולותיך על סתם רכב זול בעל הנעה קדמית? דריפטים זה הדבר האחרון שאתה חייב לשפר אצלך?) - חפש לך סיירה עם מנוע גדול וחדשה ככל האפשר. יחסית, יותר קל למצוא חלקי חילוף (שתזדקק להם, כמו בכל רכב ישן שקורעים לו את הצורה).

הפיז'ו הזו - אם תיקח אותה - תמצא את דרכה מהר מאוד לגריסה.

פורסם

בחור, כמה דברים כדאי שתדע:

-הרכב מיושן ודורש פעמיים טסט בשנה, לפני כל טסט יש להעביר אותו בדיקת מוסך שנקראת "אישור רכב מיושן".

-אם לרכב אין טסט מעל שנתיים (לא משנה אם מוקפא או לא), הוא יצטרך בדיקת מעבדה יסודית בנוסף לטסט הבדיקה גם הוצאה כספית של כמה מאות שקלים.

-רכב לדריפטים עובר חיים קשים, יתכן שתצטרך להחליף המון מכלולים ברכב כדי שיעמוד בדריפטים, שלא נדבר על זה שלא קיבלת סיבוב לפני קניה כדי לבדוק אם לרכב יש מספיק כוח לצאת לדריפטים.

בקיצור, במצב הנוכחי הרכב לא הכי מתאים לך, חפש לך פורד סיירה 2.0 כדי להתאמן איתה בדריפטים.

פורסם

כן, כנראה בסוף אני אקנה סיירה וזהו..

נראה לי עדיף מכל זווית אפשרית שמסתכלים על זה

תודה רבה לכל מי שעזר :wink:

יום טוב.

Sierra Sapphire 1993 2.0i Twinky

• תוכן חדש...