Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת עם למישהו היה או יש ניסיון עם חיווטים של החברה הנ"ל?

בעיקר כבל רמקול שלהם מהדגם הזה:

http://www.sonicelectronix.com/item_8126_Monster+Cable+MPC+S402+2C+15M.html

בעיקרון המחיר שלו כולל המשלוח והמיסוי אמור לצאת משהו כמו700 שקל גג ל-15 מטר.

רציתי לדעת האם החיווטים האלו איכותיים או שכדאי להמשיך לחפש משהו יותר רציני.

פורסם

רק אם יש לך הרבה כסף מיותר

בן אדם רד לארץ כל כך הרבה כסף על כבל רמקול היתי ממליץ ללכת על כבל זול ואם אתה רוצה להיתפרע לך על 12AWG במקום 16AWG אין רמקול שצריך יותר (לא מדובר על סאב)

וחוץ היה לי ניסיון עם RCA שלהם ואין עליהם הכי טובים בעולם אבל גם היה לי ניסיון לא "נעים" עם הכבל חשמל שלהם לא ממש עמד בציפיות הגבוהות שהיו לי כלפיו.

פורסם

מונסטר כייבל נחשבת לחברה טובה עם מוצרים מצוינים, לפחות ברמות הבינוניות ומעלה.

בלינק שנתת, רואים את חתך הפנים של הכבל, שחלק גדול מאד הוא בידוד/סיכוך. זה טוב ברמת העיקרון, אבל אולי זה יותר מדי, ברמה שתקשה על ההתקנה איתו. תחשוב להכניס דבר כזה דרך קונקטור מקורי, למשל.

ראיתי שלישראל משלוח עולה 60$, תוסיף מכס, באמת הגעת ל550 בערך. אם זה שווה? לא יודע..

הייתי בודק גם את כבל של "תפיסה חדשה" אותה תירגם אליקו היקר מKnuKonceptz..

http://www.knukonceptz.com/productMaster.cfm?Category=Speaker%20Wire

למרות שבטח יגידו לך עכשיו שכבל רמקול תקנה ב20 שקל, ממילא לא תרגיש שום הבדל / ממילא אין שום הבדל..

פורסם

בעיקרון המערכת שלי מותקמת כבר אז ככה או ככה זה יהיה בלאגן רציני להחליף כבל בין עם הקוטר שלו יהיה קטן או גדול.

הכבל שמותקן אצלי הוא הכבל הכי זול או משהו כזה,עם אני זוכר נכון זה איזשהו כבל של stinger אבל אני רוצה להשתדרג.

בקשר לכבלים של KnuKonceptz שמעתי עליהם הרבה בפורום וראיתי הרבה תגובות טובות,השאלה היא היכן ניתן להשיג אותם בארץ וכמה יעלה לי משהו כמו 12 של התענוג הזה?

בקשר למה שיגידו לי יש לי טיפה ניסיון עם כבלים,ובעיקרון לא תמיד יש הבדל שמורגש,ולמשל עם כבלים של vdh במערכת בייתית מהדגמים היקרים יותר שלהם אני יכול להגיד שהם לא אטרקציה בכלל ובגלל זה הם גם ירדו מהפרק.

בעיקרון חשבתי לחבר את הרמקולים עם כבל מיוחד שמגיע עם קופסת פילטר של חברת transparent שאנחנו משתמשים בהם למערכת בבית והם נותנים באמת תוצאה מורגשת ומאוד נעימה לאוזן,אבל המחיר לא מענג את הכיס,זוג פילטרים 300$ ובייחד עם הכבלים והכל זה יוצא משהו כמו 1600 שקל ללא התקנה, וזה טיפה יקר לטעמי.

ואז מצאתי את הכבל של מונסטר הזה והמחיר קורץ לי וגם אני מחפש כבל שיהיה כמה שיותר מבודד.

פורסם

אני ממליץ לך עם אתה רוצה כבל איכותי ללכת על הKIMBER KABEL או XLO ( מותקנים איצלי ) . ועדיפות ראשונה להחליף כבלים RCA .

• תוכן חדש...