Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש יעוץ אחרון לפניי קניה :tempo vs energy

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום היום אני סוף סוף רוכש סט קדמי ובגלל שאין לי אפשרות לשמוע את הטמפו רציתי את דעתכם בנושא,את האנרגי שמעתי וממש התרשמתי. תודה לעוזרים

פורסם

אם כבר אז עדיף סופרימו , אני לא מבין איך הם מתקשרים כשדיברתי על אנרגי

פורסם

לדעתי במחיר של הארג'י אתה יכול כבר לקנות היי אנרג'י או כל סט אחר ברמהשלו מיד שנייה ככה תנצל את התצקיב שלך במלואו וגם תהנה יותר:lol:

פורסם

התקציב שלי נמוך , פשוט עושים לי דיל נחמד עם האנר'גי אז זאת בחירה שלי..

וחברה אני שואל איך הארנג'י ביחס לטמפו לא יותר אז בבקשה תדבקו בשאלה..

פורסם

עבר כבר חודש.. הספקת לשכוח? :-)

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=221428&highlight=pulse+vs+tempo

הכי פשוט היה לומר לך, אם שמעת את האנרג'י והתרשמת, אז תקנה אותם. אבל אני בכל זאת אומר ומתחנן: תשמע את שניהם.

אל תצפה להבין איך זה נשמע, גם לא מאלף תגובות של אנשים כאן. אם אין באפשרותך לשמוע, לך על שאהבת וממנו התרשמת.

פורסם

באמת שכחתי מהנושא הזה :? תודה על הלינק , הייתי אמור לקנות את הקומפוננט היום אבל אני מרגיש ממש על הפנים , נראה לי חליתי :-( נקווה שמחר ארגיש יותר טוב ואני אנסה לשמוע את הטמפו , באמת עדיף מבחר מאשר בחירה אחת , אפילו אם היא טובה , תודה לעוזרים.

פורסם

שאלה נוספת , מה דעתכם על סאב ENERGY של הרץ' ואיך הוא בהשוואה לINFINITY (קיבלתי גם עליו הצעה מעניית.)

פורסם
אישית, הייתי הולך על האנרגי גם בקומפ וגם בסאב.

הוא עדיף על האינפינטי ?! (לא זוכר את הדגם ה1200 ואט 300 רמס עולה 600 בזאפ..)

• תוכן חדש...