Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי טויוטה קורולה החדשה שנת 2008

יצא לי להתיקל במפר טויוטות כמו שלי עם אור לבן כחול

אני רוצה להזמין את הנורות האלה ולשים על הרכב

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/BLUE-XENON-8500K-9006-FOGLIGHTS-05-08-TOYOTA-COROLLA_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ36476QQihZ017QQitemZ270273399161QQrdZ1QQsspagenameZWDVW

נורות אלה חוקיים או שיכולים לעשות לי בעיות עם זה

אם זה לא חוקי מה כן חוקי

אני לא מבין ממש בזה

תודה רבה

פורסם

הטויוטות שראית באו עם קסנון (או שזה לא קסנון אלא סתם אור לבן) מקורי מהחברה.

אם תקנה קסנון ותרכיב זה יהיה לא חוקי.

Most people drive to work.

Others work to DRIVE

פורסם

לפני הקנייה שאלתי אם יש אפשרות להוסיף כסך וזה הרכב יבוא עם קסנון והם אמרו לי שאי יאפשר יש משהו חוקי

פורסם

BASS, אין טויוטה קורולה עם קסנון מקורי מהחברה.

יש כאלה שביצעו התקנה מקומית (לא חוקי) ויש כאלה שפשוט החליפו את הנורה בכזו עם אור לבן-בהיר או בעל גוון כחלחל.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

חפש בפורומים:

דיאמונד, בלו, קסנון (וגם באגלית, diamond, blue, xenon), תשקיע קצת בקריאת הנושאים שתמצא, ותבין לאן הרוח נושבת.

עקרונית, אין בארץ אף טויוטה קורולה עם קסנון או עם דיאמונד ויז'ן מהיבואן (נורת הלוגן, שדומה בצבע שלה לקסנון, ומאירה למרחק מעט יותר גדול מהלוגן רגילה). מה שראית הם התקנות שבוצעו ע"י הבעלים מאוחר יותר (כפי ש-Discover אמר).

הטויוטה היחידה שמגיעה עם קסנון (בארץ) היא הקאמרי בגרסתה המאובזרת ביותר (עלות של ~240 אלף ש"ח נכון להיום).

יש רכבים 'זולים' יותר שמגיעים עם קסנון, והקסנון (וגם הלדים של אורות הבלם מאחור, אורות האיתות ועוד) מתחילים 'לזלוג' לדגמים יותר עממיים, כדוגמת: סוזוקי ויטארה, סובארו B4, פורד מונדיאו, מיצובישי (אאוטלנדר+פאג'רו) ועוד.

כמי שכבר מסתובב עם 'הקסנונים החוקיים' כבר 3 חודשים (למרות שאין מה להשוות בין העצמה והמרחק של קסנון אמיתי לבין הדיאמונד ויז'ן), אני מאוד מרוצה מהם - וזה מה יש.

TIFF.

מונדיאו טיטניום שחור-פנתר, 2.3ל' בנזין, 6היל' טיפט', חלונות כהים, עור, סאן-רוף חש', ב. שיוט, ב. אקלים מפוצלת, צ'יינג'ר MP3 Sony ל-6 דיסקים, AUX מובנה, שליטה מלאה מההגה, גודייר 235/45 עם מגנזיום R17 וחיישני חניה היקפיים.

פורסם

לא חוקי

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...