Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי התכוונת לתוכנת ניהול מחשב ובזה התכוונת לצ'יפ ?

אם כן, זו תוכנה לניהול המחשב באוטו שכידוע מנהל את המנוע וע"י שדרוג או שינוי התוכנה

אפשר לנהל את המנוע בצורה שונה כך שיפיק יותר כוח. זה בגדול.

אז לשאלתך, זה מוסיף כוח. במנועי טורבו באופן משמעותי.

לגבי האחיזה, זה לא קשור בכלל...

מקווה שעזרתי.

פורסם

נראה לי שהוא התכוון יותר לכל המחשב קומפלט.

המחשב נותן פקודות למנוע ואחראי על הזרקת הדלק למנוע.

במחשבים משופרים כמו זה:

aem_ems2.jpg

המחשב משנה את המיפוי דלק למנוע ונותן יותר כח

במנועי טורבו השינוי הוא משמעותי ביותר.

פורסם

איפה שאתה רוצה, אתה יכול להתאים אותו לתא מנוע, להרכיב אותו בתא כפפות, אפילו בתא מטען.

הוא לא חייב להיות במיקום ספציפי - למרות שעדיף שיהיה קרוב לתא מנוע.

פורסם

צ'יפ משנה את התוכנות במחשב הקיים שיש לך ברכב ונותן לו פקודות שהוא לא מכיר,

לעומת זאת מחשב חדש ומשודרג מגיע במקור עם כח שהאוטו לא הכיר עד עכשיו.

פורסם

אני ממש לא חושב לשם אבל האמת שזה לא סכום כזה בשמיים לאנשים שמחליטים לשפר את הרכב שלהם.

רק קוילאוברים טובים עולים באיזור ה-7 כך שזה לא כזה רחוק מזה ובהחלט מחיר סביר.

השאלה אם התמורה שווה את זה...

פורסם

מחשב כזה שמו בתמונה של חברת AEM הוא בין הטובים בתחום המחשבים לרכב. הוא מחליף את המחשב המקורי ומצריך לכוון את הרכב מחדש! למרות שמסופקות איתו גם מ"ס מפות בסיסיות שאפשר להתחיל לכוון משם את הרכב.

יש לו מלא אפשרויות שאם משהו בארץ ידע לשלוט לפחות על רובם אז אפשר לעשות דברים מדהימים עם המחשב הזה.

הדברים נכתבים מתוך נסיון שלי עם המחשב הזה.

נ.ב. אם משהו מחפש מחשב כזה להונדה שנת 92-95 OBD-1 שיפנה אלי בה"פ..

יום טוב.

WWW.TURBO-JET.CO.IL טורבו ג'ט- פיתרונות בלחץ מים גבוה-ניקוי מחליפי חום, הסרת בטון, קילוף טיח וציפויים, חידוש אבנים לסוגיהם ופריצת קווי מים וצנרת.
  • תוכן חדש...